פורסם 2006 במאי 219 שנים זה שהוא עבד לך חלק ממש לא אומר שהגרפיקה לא טובה/קלה להרצה... פשוט בגלל שהכרטיס שלך מיסכן אז המשחק מתאים את עצמו למשחק ולא נותן אפקטים DX9...תיראה את המשחק הזה עם כרטיס מסך נורמאלי + פילטרים מלאים ! אתה תיהיה מופתע...
פורסם 2006 במאי 319 שנים אחי שמע מה אני אומר לך תעשה כל מה שאתה יכול בשביל שיהיה לך 100FPS וזה לא משנה אם תצטרך לרדת בהגדרותכי בCS הכי חשוב הFPS ואל היופי
פורסם 2006 במאי 319 שנים בין 60 FPS ל100FPS אין הבדל.אני עם הכרטיס שלי על כל ההגדרות הכי גבוהות,16X AF 4AA וHDR על 130-60FPS.והמשחק נשאר חלק,תמיד.
פורסם 2006 במאי 319 שנים אחי שמע מה אני אומר לך תעשה כל מה שאתה יכול בשביל שיהיה לך 100FPS וזה לא משנה אם תצטרך לרדת בהגדרות כי בCS הכי חשוב הFPS ואל היופי האמת שאני מעדיף לעשות כל מה שאני יכול כדי להישאר בסביבות ה 100 FPS בהגדרות מלאות... לי חשוב גם החווית משחק, שהיא לא מושלמת בלי גרפיקה מלאה...
פורסם 2006 במאי 319 שנים האמת שאני מעדיף לעשות כל מה שאני יכול כדי להישאר בסביבות ה 100 FPS בהגדרות מלאות... לי חשוב גם החווית משחק, שהיא לא מושלמת בלי גרפיקה מלאה... חח אני מדבר על המצב שלו שאין לו כרטיס כמו שלך והוא לא יכול לעשות גרפיקה יפה+100FPS
פורסם 2006 במאי 319 שנים זה שהוא עבד לך חלק ממש לא אומר שהגרפיקה לא טובה/קלה להרצה... פשוט בגלל שהכרטיס שלך מיסכן אז המשחק מתאים את עצמו למשחק ולא נותן אפקטים DX9... תיראה את המשחק הזה עם כרטיס מסך נורמאלי + פילטרים מלאים ! אתה תיהיה מופתע... קודם כל, הכרטיס שלי היה מסכן! ושנית אם למשחק היו דרישות כלכך גבוהות כמו שאתה חושב אז זה לא היה עובד לי חלק. אני לא חושב שהוא התאים את עצמו לכרטיס מסך שהיה לי ובגלל זה הוא עבד חלק. זה שטויות מה שאתה אומר. ממש ממש שטויות, מאיפה הבאתה את זה? זה עובדה שאם הכרטיס מסך שלך חלש יחסית למשחק אז המשחק לא יעבוד לך חלק! :screwy:
פורסם 2006 במאי 419 שנים על תתווכח זה נכון לגבי HL2 דובר על זה רבות... שמישהו יעזור לי נו ! תחזקו את מה שאני אומר
פורסם 2006 במאי 419 שנים תשמע לנזר אתה צודק , עם כל הכבוד 6600 כרטיס מסכן מה לעשות , אני לא מנסה להעליב אף אחדאבל הכרטיס לא נועד לגיימר הכבד אלא להרצת משחקים קלילים כמו cs , nfs כאלה שלא דורשים כח עיבודמה שכן המשחק באמת מתאים את עצמו לכרטיס , זה ידוע שלמשחקים יש התאמה אוטומטית שכדאי להתייחס אליה..
פורסם 2006 במאי 419 שנים המשחק כן "התאים" את עצמוהוא תומך דירקט איקס גירסאות 6 7 8 ו9ככה שבגלל שהכרטיס שלך היה dx7 הוא הוריד מלא דבריםדיררקט איקס 6 זה איכסה את אורות כמו הפנס ולא יודע אם זה עובד על 5 אבל מי רוצה לדעת
פורסם 2006 במאי 419 שנים קודם כל, הכרטיס שלי היה מסכן! ושנית אם למשחק היו דרישות כלכך גבוהות כמו שאתה חושב אז זה לא היה עובד לי חלק. אני לא חושב שהוא התאים את עצמו לכרטיס מסך שהיה לי ובגלל זה הוא עבד חלק. זה שטויות מה שאתה אומר. ממש ממש שטויות, מאיפה הבאתה את זה? זה עובדה שאם הכרטיס מסך שלך חלש יחסית למשחק אז המשחק לא יעבוד לך חלק! :screwy:
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.