עבור לתוכן

מה נראה לכם יותר יפה?

Featured Replies

פורסם

זה שהוא עבד לך חלק ממש לא אומר שהגרפיקה לא טובה/קלה להרצה... פשוט בגלל שהכרטיס שלך מיסכן אז המשחק מתאים את עצמו למשחק ולא נותן אפקטים DX9...

תיראה את המשחק הזה עם כרטיס מסך נורמאלי + פילטרים מלאים ! אתה תיהיה מופתע...

פורסם

אחי!!!!

אין על גרפיקה בינונית ו99999999999999999 FPS

פורסם

אחי שמע מה אני אומר לך תעשה כל מה שאתה יכול בשביל שיהיה לך 100FPS וזה לא משנה אם תצטרך לרדת בהגדרות

כי בCS הכי חשוב הFPS ואל היופי

פורסם

בין 60 FPS ל100FPS אין הבדל.

אני עם הכרטיס שלי על כל ההגדרות הכי גבוהות,16X AF 4AA וHDR על 130-60FPS.

והמשחק נשאר חלק,תמיד.

פורסם

אחי שמע מה אני אומר לך תעשה כל מה שאתה יכול בשביל שיהיה לך 100FPS וזה לא משנה אם תצטרך לרדת בהגדרות

כי בCS הכי חשוב הFPS ואל היופי

האמת שאני מעדיף לעשות כל מה שאני יכול כדי להישאר בסביבות ה 100 FPS בהגדרות מלאות... :cool2:

לי חשוב גם החווית משחק, שהיא לא מושלמת בלי גרפיקה מלאה...

פורסם

האמת שאני מעדיף לעשות כל מה שאני יכול כדי להישאר בסביבות ה 100 FPS בהגדרות מלאות... :cool2:

לי חשוב גם החווית משחק, שהיא לא מושלמת בלי גרפיקה מלאה...

חח אני מדבר על המצב שלו שאין לו כרטיס כמו שלך

והוא לא יכול לעשות גרפיקה יפה+100FPS

פורסם

זה שהוא עבד לך חלק ממש לא אומר שהגרפיקה לא טובה/קלה להרצה... פשוט בגלל שהכרטיס שלך מיסכן אז המשחק מתאים את עצמו למשחק ולא נותן אפקטים DX9...

תיראה את המשחק הזה עם כרטיס מסך נורמאלי + פילטרים מלאים ! אתה תיהיה מופתע...

קודם כל, הכרטיס שלי היה מסכן! ושנית אם למשחק היו דרישות כלכך גבוהות כמו שאתה חושב אז זה לא היה עובד לי חלק. אני לא חושב שהוא התאים את עצמו לכרטיס מסך שהיה לי ובגלל זה הוא עבד חלק. זה שטויות מה שאתה אומר. ממש ממש שטויות, מאיפה הבאתה את זה? זה עובדה שאם הכרטיס מסך שלך חלש יחסית למשחק אז המשחק לא יעבוד לך חלק!

:screwy: :screwy: :screwy:

פורסם

על תתווכח זה נכון לגבי HL2 דובר על זה רבות... שמישהו יעזור לי נו ! תחזקו את מה שאני אומר :smile1:

פורסם

תשמע לנזר אתה צודק , עם כל הכבוד 6600 כרטיס מסכן מה לעשות , אני לא מנסה להעליב אף אחד

אבל הכרטיס לא נועד לגיימר הכבד אלא להרצת משחקים קלילים כמו cs , nfs כאלה שלא דורשים כח עיבוד

מה שכן המשחק באמת מתאים את עצמו לכרטיס , זה ידוע שלמשחקים יש התאמה אוטומטית שכדאי להתייחס אליה..

פורסם

המשחק כן "התאים" את עצמו

הוא תומך דירקט איקס גירסאות 6 7 8 ו9

ככה שבגלל שהכרטיס שלך היה dx7 הוא הוריד מלא דברים

דיררקט איקס 6 זה איכסה את אורות כמו הפנס ולא יודע אם זה עובד על 5 אבל מי רוצה לדעת

פורסם

קודם כל, הכרטיס שלי היה מסכן! ושנית אם למשחק היו דרישות כלכך גבוהות כמו שאתה חושב אז זה לא היה עובד לי חלק. אני לא חושב שהוא התאים את עצמו לכרטיס מסך שהיה לי ובגלל זה הוא עבד חלק. זה שטויות מה שאתה אומר. ממש ממש שטויות, מאיפה הבאתה את זה? זה עובדה שאם הכרטיס מסך שלך חלש יחסית למשחק אז המשחק לא יעבוד לך חלק!

:screwy: :screwy: :screwy:

:biggrinangelA:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים