פורסם 2006 באפריל 2919 שנים אני שמתי אווטר בטריליאן, אבל כל משתמשי msn שאני מדבר איתם אומרים שלא רואים את התמונה, אלא רק את הלוגו של מסנג'ר....יש דרך לתקן את זה ?תודה
פורסם 2006 באפריל 2919 שנים דבר ראשון הכי פשוט, תבדוק שיש לך TRILLIAN עדכני, עם כל מני עדכוני פרוקוטולים עם יצאו (תבדוק באתר, או שתוריד את הכי חדש פשוט).דבר שני, תבדוק את הפורמט של ה AVATAR שאתה מכניס, אולי צריך להמיר אותו לפורמט אחר (PNG/JPG/BMP וכו').
פורסם 2006 באפריל 2919 שנים מחבר יש לי את הטריליאן העדכני, אני משתמש ב - jpg בגודל 100x100 כמו שצריך, ועדיין זה לא עובד... ( הוא מציג לי את התמונה בתוכנה אבל אנשים אחרים לא רואים את התמונה )
פורסם 2006 באפריל 2919 שנים מחבר אתה בטוח ששמת את ה AVATAR במקום הנכון ? נסה גם להמיר את זה ל BMP או משהושמת במקום הנכון ?נו באמת ...אין עוד מקומות לשים Avatar ....גם ב - bmp לא עובד
פורסם 2006 באפריל 2919 שנים מחבר אני מודה לך על רצונך לעזור ועל תגובתך המהירה.אבל אם אתה מכיר את התוכנה,אתה תדע אין מקום אחר לשים את ה - Avatar.אז שאלות נוסח "שמת את זה במקום הנכון" ממש ממש לא רלוונטיות פה.יש רעיונות אחרים ?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.