עבור לתוכן

9800 XT של אסוס תקול!

Featured Replies

פורסם

לא יודע מה קרה לכרטיס הזה, אבל חבל לי לזרוק אותו לפח כי הוא עדיין נותן את הסחורה. מה גם שהוא של אסוס!

ובזמנו הוא עלה לי הרבה כסף.

הבעייה היא שברגע שאני מפעיל את המחשב, הכל עובד כמו שצריך אפילו הווינדוס עולה אבל לא מבינים כלום ממה שמוצג על המסך.

זה הכל צבעים צבעוניים לא ברורים!

בבקשה תעזרו לי, זה ממש מדכא, אפילו אם תוכלו להמליץ לי על משהו שיכול לתקן בתשלום אני אשמח.

אמרו לי בחנות מחשבים שאפשר לזרוק את הכרטיס כי אף אחד לא מתקן דבר כזה.

מקווה שתוכלו לגרום להם לצאת מטומטמים :s05:

פורסם

תבדוק טמפ' בדרייברים, תסתכל על המאוורר שעל הכרטיס ותוודא שהוא עובד כמו שצריך ושהוא יושב טוב.

בעיקרון מה שאתה רואה זה ארטיפקטים וזה נובע או מהתחממות או מתקלה בכרטיס עצמו.

פורסם

קודם כל אם אתה רואה בסדר עד הווינדוס נראה לי שיש לכרטיס סיכוי.

אני מציע שתנסה להעלות מצב בטוח ולראות אם עולה. אם אתה לא יודע איך

פשוט תלחץ F8 בזמן שהווינדוס עולה ואז תבחר Safe Mode

אם לא עולה גם במצב בטוח אני מציע שתנסה לשים את הכרטיס במחשב אחר

ואולי כרטיס ממחשב אחר אצלך במחשב ותראה מה קורה.

פורסם

אם אני לא טועה יש לאסוס 3 שנים אחריות

ממש את האחריות

פורסם

אם אני לא טועה יש לאסוס 3 שנים אחריות

ממש את האחריות

פפ... בחור אופטימי. :-\
פורסם

כמו שאמרו- גם אני מניח שאם הכרטיס בסדר עד לווינדוס אפשר לפתור את זה.

קודם כל - המסלול התקין הוא אכן אחריות. ויש על זה אחריות.

וחוץ מזה אתה צריך להסיר את הקירור, למרוח משחה תרמית מחדש ולהחזיר את הקירור. יכול מאוד להיות שהצטבר אבק במעברי האוויר והכרטיס מתחמם יותר מדי.

אם זה לא עוזר אתה צריך לנסות לעשות Downclock לכרטיס.

פורסם

פפ... בחור אופטימי. :-\

למה לזלזל - יש אחריות ואם היא באמת ל 3 שנים יש לנצל אותה, חבל לזרוק כרטיס כזה יקר שעדיין די חזק לדרישות של היום. לא לכל אחד יש אבא עשיר שיכול לקנות לבן שלו 7900GT ואז נמאס לו והוא עובר ל 1900XTX וכו'.

פורסם

אין מצב שאתה מצליח להתקין את התוכנה של הכרטיס מסך שלך מחדש?

נקה אותו הכי טוב.

פורסם

למה לזלזל - יש אחריות ואם היא באמת ל 3 שנים יש לנצל אותה, חבל לזרוק כרטיס כזה יקר שעדיין די חזק לדרישות של היום. לא לכל אחד יש אבא עשיר שיכול לקנות לבן שלו 7900GT ואז נמאס לו והוא עובר ל 1900XTX וכו'.

זו לא הייתה הכוונה שלי (אבא שלי לא עשיר ואני לא בן 16 שמשנורר אותו).

הבעיה היא שניסיון לממש אחריות על כרטיס שלא מייצרים כבר ולכן גם אין לו חלקים דורשת סבלנות. הרבה מאוד חנויות מציעות במקרה הטוב חלופות רעות ובמקרה הרע משגעות את הבנאדם בסאגות מפוארות בניסיון למצוא דרך לתקן את הכרטיס או להשיג לו אחד משומש (ומפילים את האחריות הרבה פעמים על היבואן/יצרן). אני רק יכול לקוות שקנית את הכרטיס בחנות עם תודעת שירות נורמלית. (תכלס, 9800XT כרטיס מצוין, אבל לא ראיתי בגלל זה הרבה משומשים כאלה שמסתובבים בחוץ, לאנשים לא שווה למכור אותו.)

פורסם

אתה טועה ובגדול !

הכרטיס לא מיוצר ולכן לא תקבל כרטיס זהה אלא כרטיס טוב יותר

לחבר שלי נשרף הMSI 9800P R360 והוא קיבל 6800NU במקומו

פורסם

ודרך אגב, האחריות היא באמת על היבואן.

החנות אמורה לדאוג לזה מולו.

פורסם
  • מחבר

אוקיי אז הנה עדכון לגבי מצבו של הכרטיס:

אז ככה הכרטיס מת! הוא לא מראה כלום גם בביוס עכשיו, אבל המחשב מתנהג כאילו יש בתוכו כרטיס תקין כי הווינדוס עולה ואפילו יש את הצליל של

ההפעלה! רק שלא מבינים כלום במסך.

בכ"א דיברתי עם המוכר שרכשתי ממנו את הכרטיס והוא אמר ש90 אחוז הוא יצליח להחליף לי אותו, כי יש לי אחריות עליו עד מאי 2007.

השם של היבואון שרשום במדבקה זה VISUAL, מישהו מכיר את היבואן הזה? הוא מורשה ליבא ציוד של אסוס?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים