פורסם 2006 באפריל 2819 שנים שלום :}במחשב שלי ההארד דיסק מחובר במולקס.. עכשיו אני יודע שיש יציאת חשמל מיוחדת ל SATA, האם מה שיש לי עכשיו זה בסדר?WD 160GB SATAII
פורסם 2006 באפריל 2819 שנים אפשר לחבר או חשמל מולקס רגיל או חשמל SATA, אסור לחבר את שניהם יחד.ההבדל הוא שהחשמל של ה-SATA תומך ב-hot swap (ניתוק/חיבור של הרדיסק בזמן שהמחשב פועל)
פורסם 2006 באפריל 2819 שנים תגיד מה קורה כאשר מחברים את שנייהם יחד ,מה יפגע ראשון ,כי עשיתי את זה והמחשב שלי הפסיק לעבוד ,אי אפשר להדליק אפילו ,הדיסק הקשיח לא נפגע בדקתי האם יכול להיות שהספק נישרף או פגיעה בלוח או פגיעה אחרת?
פורסם 2006 באפריל 2819 שנים מחבר אפשר לחבר או חשמל מולקס רגיל או חשמל SATA, אסור לחבר את שניהם יחד.ההבדל הוא שהחשמל של ה-SATA תומך ב-hot swap (ניתוק/חיבור של הרדיסק בזמן שהמחשב פועל)תודה רבה =]
פורסם 2006 באפריל 2819 שנים אפשר לחבר או חשמל מולקס רגיל או חשמל SATA, אסור לחבר את שניהם יחד.ההבדל הוא שהחשמל של ה-SATA תומך ב-hot swap (ניתוק/חיבור של הרדיסק בזמן שהמחשב פועל)טוב לדעת!!
פורסם 2006 באפריל 2819 שנים תגיד מה קורה כאשר מחברים את שנייהם יחד ,מה יפגע ראשון ,כי עשיתי את זה והמחשב שלי הפסיק לעבוד ,אי אפשר להדליק אפילו ,הדיסק הקשיח לא נפגע בדקתי האם יכול להיות שהספק נישרף או פגיעה בלוח או פגיעה אחרת?למישהו יש תשובה לשאלה שלי?
פורסם 2006 באפריל 2819 שנים למישהו יש תשובה לשאלה שלי?גם לי קרה פעם, אחרי שעתיים זה יסתדר, תנתק את המחשב מהחשמל לשעה ...
פורסם 2006 באפריל 2819 שנים כן גם אני חשבתי שאולי התחמם או משהו אחר ניסתי אך גם לאחר שלוש שעות כלום מת מוות קליני
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.