פורסם 2006 באפריל 2819 שנים שלום לכולם !אני מחפש איזה טריינר או משהו למשחק שיהיה שמה אפשרות לעבור משימה... יענו הכוונה שאתה מתחיל משימה ואז אתה מפעיל את זה ואז כאילו עברת את המשימה שיהיה כתוב mission passed וכל זה...יש לי שמירה של כל המשימות המגניבות במשחק אבל היא נדפקה ואני לא רוצה להתחיל לשחק מהתחלהתודה רבה לעוזרים !!!
פורסם 2006 באפריל 2819 שנים אין כזה.אני בדקתי את כל האתרים של הצ'יטים והטריינרים אין.FARE AND SQUARE- NO CHEAT!
פורסם 2006 באפריל 2919 שנים יש המון המון קודים למשחק הזהאבל אף אחד מהם לא נותן לעבור שלביםאבל יש קודים שיעזרו לך לעשות את זה ע"י מצב שבו נגיד אתה לא יכול להפגע...דרך אגב, לא הזכרת אם אתה משחק ב-PC או ב-PS2 אז אני ייתן לך את הקודים לשניהםב-PC תקיש את הקודים הבאים באמצע המשחק (בלי לעצור אותו!)בריאות, תחמושת ו-250,000$ - HESOYAMאתה לא יכול להפגע בכלל חוץ מנפילות, פיצוצים ותביעות - CAINEMVHZCב-PS2 גם כן תקיש את הקודים הבאים באמצע המשחק (בלי לעצור אותו!) מימין לשמאלבריאות, תחמושת ו-250,000$ - X, L1, R2, R1, שמאלה, למטה, ימינה, למעלה, שמאלה, למטה, ימינה, למעלהאתה לא יכול להפגע בכלל חוץ מנפילות, פיצוצים ותביעות-למטה, X, ימינה, שמאלה, ימינה, R1, ימינה, למטה, למעלה, משולש מקווה שזה יעזור לך...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.