עבור לתוכן

אחמדי-נג'אד-היטלר הבא?

Featured Replies

פורסם

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3244875,00.html

נשיא איראן: "לא שם קצוץ" על מועצת הביטחון

שעות לפני פרסום הדו"ח המיוחד של אל-בראדעי על העשרת האורניום האיראני, מצהיר הנשיא אחמדי-נג'אד כי אין בכוונתו להיענות לדרישות להפסיק את הפעילות הגרעינית: "אנחנו לא שמים קצוץ על החלטות כאלה". עוד איים: "משוואת הכוח הבינלאומית השתנתה, ואיראן יכולה להפוך במהירות למעצמה עולמית"

• תגובות 93
  • צפיות 4.7k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם
28. אם לישראל מותר אז גם לאיראן מותר

שיפסיקו כל הצבועים לגלגל עיניים. אם לישראל מותר פצצה אטומית, אז גם לאיראן מותר. ואם ישראל לא תפסיק עם הכיבושים, ולא תאפשר את זכות השיבה ליפו, עכו, שיך מוניס (רמת אביב), חיפה ואשקלון, סופה קרוב.

פורסם

Milford Cubicle אני רק רוצה לוודות. אתה מדבר בציניות כן?

פורסם

העליה של אמדיניג'אד בהחלט ניתן להשוותה לעלייתו החזקה והמהירה של היטלר.

אני מאוד מקווה שלא יתפתח WW3, עכשיו שיש להם כור אטומי והם מיצרים פלוטניום זה יצור מלחמה גרעינית אשר יפגע לא רק בלוחמים אלא בכל העולם כולו.

פורסם

Milford Cubicle אני רק רוצה לוודות. אתה מדבר בציניות כן?

האמת שמסתובבים כאן כמה אנשים (the freedom, תמיד מחייך, וכו') שאומרים את זה ברצינות גמורה..

פורסם

אני חוזה "מבצע אופרה" מס' 2 8)

פורסם

אחמדיניג'אד בהחלט היה רוצה להפוך להיטלר הבא

השאלה עכשיו היא אם נעמוד מאחורי המילים שלנו "לא עוד" או שלא

פורסם

אם זה תלוי בו ב- אחמדי-נג'אד אז הוא משמיד חלק גדול מהעולם ומשאיר רק את המוסלמים הקנאים ,שלא היה לכם ספק !

אם הוא מעיז להגיד דברים כאלה בפומבי אז תתארו לכם מה נאמר בחדרי חדרים ,אני אומר המנסה להשמידך השמד אותו יום קודם ,למרות שזה אולי נשמע קיצוני ,ולכל המתחסדים ,גם שהיטלר התחיל בעליתו לשילטון ,התחיל בדיבורים בלבד ,איש לא עשה דבר והתוצאות ידועות לכולם !

פורסם

לפי דעתי, ברגע שיהיה לאיראן אטום ינטרלו אותם כי כולם יודעים שהפרסים לא הכי יציבים, זאת הסיבה למשל שרוסיה לא נותנת להם אורניום מואשר

פורסם

אני בטוח שיש כמה תוכניות לחימה לצבא ארצות הברית

השאלה מתי יתחילו להפעיל אותם

ביגלל המצב גם המחירי נפט עלו מאוד וזה גם סיבה טובה לארצות המערב

לנטרל תאחמדקוף הזה

ובנוגע לישראל

אנחנו לא יכולים לנצח במילחמה קונבנצוינלית את אירן הם רחוקים מידי וגדולים מידי

אנחנו יכולים להרוס אותם בנשק לא קונבנציונלי אבל אז העולם יבודד אותנו ויש סיכוי שאיזה ארץ

תפציץ גם אותנו בנשק לא קונבנציונלי

מה שנישאר זה לחכות לדוד בוש ולקוות לטוב

פורסם

^^^^ תומך בנאמר רק בהסתיגות אחת לא להמתין לדוד בוש אלה לשבת לו על הראש (לחץ מתון) עד שיפעל (ישראל יודעת לעשות זאת שהיא רוצה) ,ויפתור את העולם מהקיצוני הזה ומחבריו! :xyxthumbs:

פורסם

סעמק הקפיטליזם הזה! לחכות למלחמה גרעינית או לספוג עלייה במחירי הנפט.... המממ איזה התלבטות קשה...

צריך לזרוק על אירן כמה פצצות כמכת מנע, ולשגר גם כמה על ארה"ב על זה שהיא מחזיקה אותנו ככה בביצים .

פורסם

מה שנישאר זה לחכות לדוד בוש ולקוות לטוב

זה עצוב שאתה מבסס את גורל החיים והמוות שלך על תקווה לעזרה ממישהו שנמצא מאות קילומטרים מכאן ולא ממש שם עליך..

פורסם

זה עצוב שאתה מבסס את גורל החיים והמוות שלך על תקווה לעזרה ממישהו שנמצא מאות קילומטרים מכאן ולא ממש שם עליך..

הוא לא שם עלינו אבל הוא בטח שם על הנפט

ואירן חזקה אומר מינימום מחירי נפט גבוהים ויכול להיות הרבה יותר גרוע

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים