פורסם 2006 באפריל 2819 שנים שלום רב,יש לי בעייה במשחק, תמיד כשאני מפעיל אותו אחרי כמה דקות של משחק, המשחק יוצא לי (נופל) ועל המסך אני מקבל את ההודעה הבאה:No LabelCrash Time: 04/28/06 15:54:52OS: Windows XP 5.1 (Build: 2600)CPU: GenuineIntel Unknown processor @ 1996 MHz with 511MB RAMVideo: NVIDIA GeForce4 MX 440 with AGP8X (8421)UserName: MASTERComputerName: 0SXXJOM9MJKICUIApplication location: D:\משחקים\Sierra\SWAT 4\Content\System\SWAT Build Number: 34688Access Violation caused General protection fault!History: ASwatRagdollPawn::Tick <- TickAllActors <- ULevel::Tick [(NetMode=0)] <- TickLevel <- UGameEngine::Tick <- UpdateWorld <- MainLoop->GenerateExtraCrashInfo [(GLevel: 'myLevel' PendingLevel: '(NULL)' NetMode: 'NM_Standalone'] <- MainLoopאני לא מבין למה זה קורה, אשמח לשמוע הסבר או תהליך לפתרון הבעייה.תודה רבה.
פורסם 2006 באפריל 2819 שנים כרטיס מסך מאוד חלש יהו שלחתי פעמיים בטעות איך אני מוחק??????????????????????????????????? :nixweiss: :'( :'( :'(
פורסם 2006 באפריל 2819 שנים מחבר כרטיס מסך מאוד חלש יהו שלחתי פעמיים בטעות איך אני מוחק??????????????????????????????????? :nixweiss: :'( :'( :'( לא קרה כלום קורה ששולחים פעמיים.... בכל מקרה אם הכרטיס חלש אז איך זה שאני מצליח לשחק כמה דקות... אם הוא חלש המשחק לא אמור לעבוד בכלל.. או שאני טועה ? ???
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.