פורסם 2006 באפריל 2819 שנים חברה יש לי תוכנה שנקראת speedfan עכשיו הטמפ שהיא מראה ממש לא קרובה לטמפ שהביוס מראה משו כמו 10 מעלות הבדלעכשיו השאלה אם יש תוכנה אחרת שמודדת טמפ ושתיהיה אמינה...ד"א אם זה קשור יש לי לוח אם מדגם: P4SGX-MX-UAYZ של ASUSאז אם אפשר שם של תוכנה שמודדת טמפ של המעבד והלוח אם תודה מראש :]
פורסם 2006 באפריל 2819 שנים מחבר סבבה התקנתי תתוכנה אבל אני לא יודע איך להגדיר אותה.... תראה בתמונה : http://img139.imageshack.us/my.php?image=help6yx.jpg help me
פורסם 2006 באפריל 2819 שנים קודם כל, הגיוני שיהיה הבדל בין הטמפ' בביוס לטמפ' בתוכנה בWINDOWSהטמפ' מושפעת מהמאמץ של המעבדבביוס הוא במאמץ מסויים, בWINDOWS כל עוד לא מריצים תוכנות ברקע הוא ללא מאמץ.בקשר לתוכנה של אסוס, אין צורך להגדיר כלום.ודבר אחרון, תשנה בבקשה את הכותרת כך שתהיה יותר אינפורמטיביתבהתאם לחוקי הפורום.
פורסם 2006 באפריל 2819 שנים מחבר קודם כל, הגיוני שיהיה הבדל בין הטמפ' בביוס לטמפ' בתוכנה בWINDOWSהטמפ' מושפעת מהמאמץ של המעבדבביוס הוא במאמץ מסויים, בWINDOWS כל עוד לא מריצים תוכנות ברקע הוא ללא מאמץ.בקשר לתוכנה של אסוס, אין צורך להגדיר כלום.ודבר אחרון, תשנה בבקשה את הכותרת כך שתהיה יותר אינפורמטיביתבהתאם לחוקי הפורום.1.תודה2.הכותרת שונתה :]
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.