פורסם 2006 באפריל 2819 שנים פרטים בהמשך האשכולאין לי שורת כתובות, שורת חיפוש, כפתורי הבא-הקודם, רפרש וכו' (מצורפת תמונה)וכן, ה"navigation toolbar" מסומן..ניסיתי לסדר גם עם הקאסטימייז ולא הלך..מה אפשר לעשות?תודה רבה מראש..התעלמו מזה שהFILE חתוך[attachment deleted by admin]
פורסם 2006 באפריל 2819 שנים מחבר התקנתי מחדש (ללא מחיקה של ההתקנה הקיימת) ולא עזר..זה כאילו הוא מתחבא.. אני משתגע ואובד עצות.. וגם גוגל לא עזר לי..למישהו יש פיתרון?
פורסם 2006 באפריל 2819 שנים קליק ימני > customize > restore default set ותוודא שיש V על Navigation toolbar
פורסם 2006 באפריל 2819 שנים כשאתה מוחק / מתקין את FIREFOX, הוא לא נוגע בהגדרות שלך (ששמורות ב PROFILE בתיקיה האישית שלך), ככה שעד מחר, להתקין ולמחוק לא יעשה כלוםנסה לגבות את הפרופיל שלך ולהתחיל מחדש:http://www.mozilla.org/support/firefox/profile
פורסם 2006 באפריל 2919 שנים מחבר תלחץ F11 ? חח לא עזר כשאתה מוחק / מתקין את FIREFOX, הוא לא נוגע בהגדרות שלך (ששמורות ב PROFILE בתיקיה האישית שלך), ככה שעד מחר, להתקין ולמחוק לא יעשה כלום נסה לגבות את הפרופיל שלך ולהתחיל מחדש: http://www.mozilla.org/support/firefox/profile זה אני יודע.. אבל חשבתי שאולי יש איזשהי בעיה בקבצים של התוכנה עצמה.. אז רציתי לעשות סוג של ריפייר.. אני אנסה את ההצעה עם הפרופיל.. זה שומר לי את כל הבוקמרקס ואת כל האקסטנשנס?
פורסם 2006 באפריל 2919 שנים אם תחפש מספיק על FIREFOX PROFILE בגוגל, תמצא איך לדלות את כל הדברים האלו להתקנת פרופיל חדשה (או איך לסדר את הישנה ע"י מחיקה סלקטיבית של חלק מקבצי הקונפירוציה).
פורסם 2006 באפריל 2919 שנים תמחק קובץ או תשנה שם של localstore.rdf בתקיית פרופיל, הוא אחראי על קינפוג הפאנלים.
פורסם 2006 באפריל 3019 שנים מחבר יאאא עכשיו אין לי פיירפוקס בכלל :'(sdfzxc עשיתי את מה שאמרת, גיביתי את הפרופיל, עשיתי הסרה של פיירפוקס כולל מחיקה ידנית של התיקיות ושל הפרופיל..התקנתי מחדש (לאותו מיקום).. עכשיו שאני מנסה להפעיל כתוב לי שהפיירפוקס כבר פועל והוא לא מגיב אז צריך לסגור אותו או לעשות ריסטרט..כמובן שהוא לא הופיע בתהליכים.. אז עשיתי ריסטרט אולי זה יפתור.. אבל לא, עדיין קורה..מה אפשר לעשות?
פורסם 2006 באפריל 3019 שנים האם ניסית Firefox safemode?"C:\Program Files\Mozilla Firefox\firefox.exe" -safe-modeבשביל למחוק את הפרופיל בצורה ידנית והתקנה מחדש של Firefox כנס לC:\Documents and Settings\Almog\Application Data\Mozillaכמובן שAlmog זה השם משתמש במחשב שלי. במחשב שלך זה יהיה לפי השם משתמש שלךבפנים יש את הפורפיל שלך.אם אתה רוצה להתחיל מ0 שזה אומר להתקין את Firefox על מחשב חדש ללא שום Ext או כל דבר אחר פשוט תמחוק את Mozilla ותתקין מחדש. אם אתה רוצה לשמור דברים תעשה גיבוי לתקייה ותתחיל למחוק עד שתמצא את התקייה\קובץ שגורמים לבעיה.אם אתה לא רואה Appliction Data זה בגלל שזאת תקייה מוסתרת.
פורסם 2006 באפריל 3019 שנים מחבר SAFE MODE לא עולה גם כן... :'( לגבי הפרופיל- תודה, ראיתי גם באתר של מוזילה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.