פורסם 2006 באפריל 2819 שנים חחחח איזה שם דפוק WII הם כל כך נהנו מזה שזה הקול הראשון שהם הוציאו ווייי חחח
פורסם 2006 באפריל 2819 שנים רוולושן מעולם לא היה שם רשמי אלא רק שם קוד כמו שלונגהורן הפכה לויסטהמה שכן אני מסכים שבמקרה הזה השם קוד היה הרבה יותר טוב מהשם הסופי שהוא דיי זוועתי
פורסם 2006 באפריל 2819 שנים חחחח איזה שם דפוק WII הם כל כך נהנו מזה שזה הקול הראשון שהם הוציאו ווייי חחח זה נשמע כמו "we" לא כמו "WHY". דבר שני: שם אולי מפגר אבל קליט, כבר כולם יודעים את שמו. וזה יעזור להם בפרסום אני דיי חושב
פורסם 2006 באפריל 2819 שנים WII אומר שזה כולנו. הסבים הילדים המשפחה. קיצר רוולושן היה שם נורא יפה זה שם ג-ר-ו-ע SUCKS.
פורסם 2006 באפריל 2819 שנים מחבר השם גרוע אבל הם הצליחו ליגרום לכך שהרבה אנשים ידברו על הרוולושן אני מיתכוון :'(WII
פורסם 2006 באפריל 2819 שנים על תשכחו שזה גם נשמע כמו להשתין בבריטית תאמת אני לא הבנתי מה כולם כל כך שונאים את השם הזה... הוא נחמד... ויותר טוב מרבלושין שנשמע פשוט שם כזה שמישהו הוציא מהתחת כי פשוט לא היה לו כוח לחשוב שניה על שם מקורי...
פורסם 2006 באפריל 2919 שנים מחבר אתה רואה, אפילו נינטנדו הפורמלים האלו הצליחו לעשות שינוי בחיים שלהם.. פורמלים נינטנדו היא אחת מהחברות הכי מקוריות בתחום כך תנינטנדו DS לדוגמה -הם לקחו סיכון עצום שהם עשו מכשיר מוזר כזה וזה רק דוגמה אחת מרבים גם WII יהיה מאוד שונה מהסטנדרט
פורסם 2006 באפריל 2919 שנים גרוע או לא, כולם מדברים על השם הזה עכשיו וכידוע THERES NO SUCH THING AS BAD PUBLICITY.מהלך מבריק של נינטדו.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.