עבור לתוכן

שאלה בקשר ל X1900XT-X

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם :)

יש ברשותי שני כרטיסי מסך X1900XT-X עיניין אותי לדעת אם הם נחשבים לטובים ב OC ?

פורסם

רק אם תנסה תדע

וכמובן שהכל תלוי איזה קירור תציב על שני אלה

כעיקרון אתה יכול לבדוק בXtremeSystems יש שם הרבה אנשים שעשו אוברקלוק על הכרטיסים הללו, בשלל קירורים שונים

תוכל לשפוט הכי טוב משם לדעתי

פורסם

כן...

השיא ל1900 יחיד בטרידימרק 05 עומד על מעל 17000

פורסם

כן עם מאך 2 :P

פורסם

מאך 2?

סכין גילוח חדש? או שאולי זה קירור שטס בפעמיים מהירות הקול?

17,000 עם קירורי חנקן נוזלי/גז למיניהם

עם קירור שפוי שלא תצטרך למשכן את הבית בשבילו, תוכל גם להגיע לתוצאה מכובדת. לא שזה נדרש, הכרטיס חזק באופן מגוחך גם ככה

פורסם
  • מחבר

כן...

השיא ל1900 יחיד בטרידימרק 05 עומד על מעל 17000

השאלה אך הוא עם הקירור המקורי ? הבנתי שצריך לעלות לו מתח כדי להוציא ממנו קלוקים גבוהים מהסיבה שהמתח לליבה נמוך במיוחד יחסית לכרטיסים אחרים... יש בזה משהו ?

פורסם

הכרטיס שלך הוא אובר קלוקר ממש טוב אתה רק צריך לדעת איך להתנהג אליו(לא יותר מדי מתח).

פורסם
  • מחבר

תודה על הלינקים !! :-* אני יודע שאפשר לעלות מתח דרך תוכנה, מישהו זוכר במיקרה איזה תוכנה ?

פורסם

לא אבל אני אישית יכול להגיד לך שאני מאוד מצפה לתוצאות.

פורסם

שנהם רגילים או שאחד מהם MASTER? ככה שתוכל לחבר ב CROSS FIRE. תעשה OC לאט ככה שלא תהיה טמפרטורה גבוה מידי. מחכה לתוצאה.

פורסם
  • מחבר

על תדאג... למדתי כבר אך עושים OC... :P אני יתן תוצאות תיהיו בטוחים ! אבל אני צריך את התוכנה שמעלים איתה מתחים...

ועוד דבר ממש ממש ממש מעצבן בשני ה XTX שלי ! על פעם שהווינדוס עולה יש מסך ירוק לחצי שניה שניראה בדיוק כמו המסך הכחול שהווינדוס מודיע על בעיה רק בירוק ואז הווינדוס ממשיך לעלות בלי בעיה... וגם בהתחלה שהמחשב נדלק רשום LANPARTY במקום בצבעוני יפה כזה זה מופיע בוורוד כזה מגעיל ! וזה רק עם הכרטיסים האלו ! למה זה ?!?

פורסם

אני לא יודע מה השם, אבל אם אני לא טועה אתה מקבל אותה בדיסק של הדריברים.

פורסם

ATI TOOL

הקירור סטוק של ה1900 די טוב, לדעתי תוכל להגיע ל13000-15000

פורסם

תיראה במפרטי מחשב שלו ותיראה שהבחור יודע לעשות oc

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים