עבור לתוכן

צריך מפרט למחשב מובנה במסך !

Featured Replies

פורסם

שלום

אני יודע שיש מחשבים שנמצאים בתוך המסך, כלומר, המחשב והמסך הם יחידה אחת

ידידה שלי מעוניינת לרכוש כזאתי יחידה, ואני רוצה לדעת מה המחירים של מחשב כזה

המחשב לא צריך לעשות יותר מדי, הוא מיועד לעבודה משרדית, הרבה עבודה משרדית..............

הוא חייב להיות עם קיבולת גבוהה, (הארדיסק גדוללל), שיהיה מהיר, מסך גדול, צורב כמובן (אם אפשר צורב DVD)

ואני רוצה גם מקומות שאפשר לקנות מהם את המחשב הזה

תודה רבה

פורסם

אתה מתכוון Tablet pc ? אם כך זה עולה בסביבות 10K

פורסם

אםם... נראה לי שהוא מתכוון למקינטוש... בשני המקרים זה מינימום 8000 ש"ח.

פורסם

אתה מתכוון Tablet pc ? אם כך זה עולה בסביבות 10K

יש גם דבר טיפה אחר

יש מסך שהוא בגודל של מסך CRT רגיל

עם מסך LCD מובנה בגודל 17 אינטץ עם אני לא טועה

שהמסך הוא גם המארז המסך הזה נפתח ויש שם מקום ללוח אם מיני ATX המארז הזה מגיע

כבר עם ספק כוח מה שנשאר זה להריכב את לוח האם לחבר הכול ומקדימה של המסך יש לך פלופי ומקום לסידירום רגיל

אם אתה רוצה אז אני ינסה למצוא לך מי מוכר כאלה דברים

:xyxthumbs:

פורסם

אם אתה מוכשר, אתה יכול לבנות בעצמך מחלקים של מחשב נייד.....אם לא, אז קנה imac

פורסם
  • מחבר

לאא

זה מחשב בגודל LCD וזה כולל המסך, קוראים לזה מחשב צמוד, או משהו כזה, וזה לא ממש נפוץ בשוק וזה מאוד יקר

אם מישהו יכול למקוא לי קישור אני אשמח

פורסם

אתה רוצה PC או מק?

מק כבר ראיתי כאלה אבל לא ראיתי PC שנמכרים בתצורה הזאת.

פורסם
  • מחבר

pc

פורסם

אממ, אולי אני מפגר, אבל אם אתה כבר משקיע סכומים כאלה, למה לא לקנות נייד וזהו? יש מעולים ב8K.

כמו שאני רואה את המצב, יש לך שלוש אופציות טובות:

מחשב SFF - מארז פיצי שלא בעיה להסתיר. זה יצא לך גם לא מי יודע מה יקר. בנוסף מסך LCD וציוד היקפי טוב.

IMAC - אחלה מחשב, אחלה אחריות, היום גם אין בעיה להתקין ווינדוס.

מחשב נייד - לדעתי פתרון אולטימטיבי.

והפתרון שאתה מחפש, זה לחפש יצרנים איזוטריים. עכשיו לך תדע מה יהיה המפרט של דבר כזה או מה תהיה האחריות, כי זה לא נפוץ ואני לא ראיתי שום חנות רצינית שמתעסקת עם זה. ראיתי פעם אחד כזה באיזה חנות מחשבים בקניון והוא היה חתיכת צעצוע דבילי.

פורסם
  • מחבר

שוב, זה לא בשבילי, אלא בשביל ידידה שלי, הצעתי לה לקנות נייד אחד הטובים, אבל יש לה כבר נייד והיא כנראה צריכה מחשב נוסף שיהיה אצלה בבית.

היא משתמשת הרבההההה במחשב, בעיקר בענייני עבודה, אז היא רוצה טוב מאוד והכי נוח שבעולם, ובגלל זה היא רוצה את מה שאמרתי.

לגבי המחיר, היא הקציבה עד 13K לעניין, היא רוצה כמה שפחות בלגאן עם המחשב, הכי ידידותי והי נוח שיכול להיות, אם אפשר שלא יהיו לו חוטים, היא היתה קונה את זה.....

דיברתי עם חנות מקומית והוא יודע בדיוק למה אני מתכוון, הוא יביא לי הצעת מחיר ליום ראשון, אבל אני חייב עוד כמה שתהיה לי אינדיקציה למחירים

אז אם מישהו יכול להראות לי אחד כזה, אני אשמח

ד"א, הקישור שלמעלה לא מוביל אותי למחשב כלשהו.

פורסם

ושוב אני אומר - קנה מאק.

בדיוק מה שאתה מחפש, עיצוב סופר אלגנטי ומסודר, כולל הכל, כל התוכנות שהיא צריכה בעולם מותאמות לOS X, ואם לא, היא תמיד יכולה להתקין XP וזה יהיה PC לכל דבר.

והמפרט? כמו של כל CORE SOLO- DUO של אינטל, עם אותן אופציות שדרוג מצויינות.

והאחריות? יבואן רציני שצמוד לתחת של אפל כבר מתחילת שנות ה90 (ידע מחשבים).שוב אני חוזר ואומר - קנה מאק.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים