פורסם 2006 באפריל 2719 שנים היי לכולם,אני וחברים שלי החלטנו לארגן LAN PARTY בערך כל חודש חודשיים בגלל שפשוט אין מספיק כאלה בארץ!מדובר ב LANים קטנים עם שאיפה לגדול...www.purelan.net
פורסם 2006 באפריל 2719 שנים למה לעשות את האתר באנגלית אם זה לאן בישראל בלבד? עם שחקנים ישראלים? האתר לא כל כך מושך את העין, ורציתי לצאת ממנו, הוא לא בנוי טוב (ותחליפו צבעים) עכשיו נגמר המשוב. ---- איזה משחקים יהיו בלאן?
פורסם 2006 באפריל 2719 שנים מחבר היי,צודק, את העיצוב של האתר גנבתי בכלל מאיפשהו.אין לנו פשוט אף אחד שיש לו כוח לעשות עיצוב חדש.האתר באנגלית סתם מכוח ההרגל שלי לכתוב דברים כאלה באנגלית... אולי עם עיצוב חדש נחליף גם שפה.ובקשר למשחקים - בעיקרון תחת GAMES אפשר למצוא הכל.אבל אנחנו משחקיםcounter strikebattlefield 2battle for middle earth 2ut 2004warcraft 3וכו'
פורסם 2006 באפריל 2719 שנים תוסיף FarCry דחוף אם אתה צריך עזרה בהתקנת השרתים בהגדרות של הליגות בישראל אז תגיד לי
פורסם 2006 באפריל 2819 שנים קיצר זה בת"א יש גם את הלאנים של gamer שם עולה כניסה? אני שחקן 1.6 יש אצלכם רמה שם כי אם אין אז לא שווה לבוא
פורסם 2006 באפריל 2819 שנים עזוב אותנו אנגלית עכשיו, הכי טוב תכתוב בעברית אנגלית זה שטויות.ותוסיף לרשימה far cry.והעיצוב בסדר אבל האנגלית.
פורסם 2006 באפריל 2919 שנים מחבר ואללה אם אנגלית כזה קריטי אז אני אעשה גירסא בעברית לא עולה כניסה ומבחינת רמה אנחנו לא משהו בכלל ב 1.6 אין למה לצפות
פורסם 2006 באפריל 2919 שנים ואללה אם אנגלית כזה קריטי אז אני אעשה גירסא בעברית עכשיו אתה מדבר מבחינת רמה אנחנו לא משהו בכלל ב 1.6 אין למה לצפות כשאתה אומר 1.6 אתה מתכוון לcs, נכון? וזה המשחק היחיד שאתם משחקים בו?
פורסם 2006 באפריל 2919 שנים פשש אני רואה הרמתם אחלה לאנים...בירות בכמות ( : נראה טוב, תדבר איתי בפרטים נשמע מעניין
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.