עבור לתוכן

אפשר לשים שני מודמים 56K במחשב אחד?

Featured Replies

פורסם

האם זה אפשרי לחבר באותו מחשב 2 מודמים 56K ולחבר כל מודם לקו טלפון אחר וב DIALER (הקובץ שמפעילים כדי להתחבר) לשים את אותו מספר..

בקיצור להתחבר לאואתו ספק עם 2 מודמים שונים דרך 2 שווי טלפון שונים על אותו מחשב...

זה אפשרי?

צריך לעשות משהו מיוחד? מתאם? מפצל?

תודה מראש

טל

פורסם

למיטב זכרוני הרעוע, כבר לפני 10 שנים היו לי שני מודמים בו זמנית במחשב, מחוברים לשני קווים שונים וקיבלו שיחות (כל זה עוד בתקופת הBBS-ים)...

לגבי התחברויות לשני ספקי אינטרנט אני לא יודע להגיד בוודאות אבל אני מאמין שלא אמורה להיות בעיה.

הנה מה שגוגל אומר על זה:

http://groups.google.co.il/group/comp.dcom.modems/browse_thread/thread/926cce0749c3e274/ca469dae5ceec439?lnk=st&q=connect+to+two+ISP+%222+modems%22&rnum=1&hl=iw#ca469dae5ceec439

רק להבנה, למה אתה רוצה לעשות דבר כזה? זה יותר יקר - אתה משלם על שני קווים (מצד אחד תחזוקה ומצד שני זמן השיחה) וגם על שני מנויים לשני ספקי אינטרנט ובסוף אתה מקבל אינטרנט יותר איטי פי 10 מכל DSL פשוט...

פורסם
  • מחבר

אבל אם אני נותן לכל מודם קו טלפון משלו ומחייג לאותו ספק? זה אפשרי?

מי אמר שזה יעלה לי כסף? ;D

ההיפך משלמים לי כסף :xyxthumbs:

פורסם

אבל אם אני נותן לכל מודם קו טלפון משלו ומחייג לאותו ספק? זה אפשרי?

מי אמר שזה יעלה לי כסף? ;D

ההיפך משלמים לי כסף :xyxthumbs:

בעבר היו הגבלות על חיוגים לאותו ספק בו זמנית.

היו חברות שהיו חוסמות את זה לגמרי (ומודיעות כאילו הסיסמא שגויה) וחלק אחר של החברות היו מחייבות את המשתמש על השימוש בו זמנית.

בעבר הרחוק, ואני מדבר איתך על שנת 95-96, אני מכיר מקרה שבו למעלה מ-30 (אבל באותה מידה זה היה יכול להיות מספר הרבה יותר גבוה - אני יודע שהיו לפחות 30) שהשתמשו באותו יוזר (נדמה לי באינטרנט זהב). מאז עברו המון ביטים באינטרנט ונראה לי שזה בלתי אפשרי היום.

ד"א, למה שישלמו לך כסף?

פורסם
  • מחבר

אז מבחינה תאורטית אתה חושב שאני לא יצליח להתחבר עם אותו יוזר פעמיים לאותו שרת דרך 2 המודמים? (כמובן עם 2 קווי טלפון שונים)

ולהתחבר לשרת אחר?

כאילו מודם אחד מתקשר לספק אחד והמודם השני מתקשר לספק אחר (כל ספק יש לו את היוזר שלו כמובן)

זה 100% אחוז אפשר נכון??

משלמים לי כי זה החברה

אני מתחבר דרכם והם משלמים לי 0.32 דולר לשעה!

בלי ללחוץ על באנרים מוזרים בלי להוריד כל מיני TOOL BARS רק להיות מחובר

אני אישית עדיין לא הבנתי מה הם יכולים להרויח מזה

שערתי שהשרת שלהם מזכה אותם על כמות מתשמשים ואז זה עושה פרסון לשרת עצמו אבל אני יודע..............

אז בקיצור קניתי מחשב "זבל" ב250 דולר אני "זבל" כי הוא די אחלה

סלרון 2.8 D

256MB

40GB

אז חשבתי לשים מודם נוסף ולהתחבר פעמיים לאותו ספק

ואז אני צובר כסף כפול

פורסם

מבחינה תאורטית אני חושב שזה תלוי בספק שלך - אם הוא מאפשר את זה, אז כן - תוכל להתחבר פעמיים לאותו שרת.

כדי להחזיר את העלות המקורית של המחשב ב-250 דולר זה בסביבות 780 שעות. כמה זה יעלה? בעצם מה שאני שואל זה כמה זה עלות ההתקשרות לשעה (כלומר, כמה עולה מבחינת חברת הטלפוניה)?

פורסם
  • מחבר

ואם אני מתחבר לשני ספקים שונים?

זה 100% אפשר נכון?

עולה לי 30 דולר ללא הגבלת זמן

0.32 לשעה X

24 שעות ביום X

30ימים בחודש X

מינוס 30 דולר על הקו טלפון

זה 200 דולר בחודש

אני מחזיר את ההשקעה אחרי חודש ומשהו

יענו בחודש השני אני כבר מתחיל להרויח!

וזה עם מודם אחד !!

עם זה עם 2 מודמים זה כפול

פורסם

זה לא עובד כבר משנת 2001

לפחות אצל נטויזן

פורסם
  • מחבר
link=topic=178691.msg1540028#msg1540028 date=1146258374]

זה לא עובד כבר משנת 2001

לפחות אצל נטויזן

מה לא עובד?

ודרך אגב, אם עדיין לא שמתם לב, אני לא גר בארץ

פורסם

אפשרי.

יש הגדרת multilink בחייגן.

בד"כ תצתרך שהספק יאפשר לך להתחבר פעמיים.

אגב, ISDN ב-128 עובד בדיוק ככה.

פורסם
  • מחבר

ואם אני מנסה לחייג לשני ספקים שונים?

זה אפשר 100% נכון?

פורסם

אני חושב שלא. אני לא זוכר...

פורסם

אין שום בעיה לחבר שני מודמים למחשב ולחייג לשני ספקים שונים, או אפילו לאותו ספק אם יש לך 2 חשבונות.

פורסם

אפשר גם לאותו ספק עם חשבון אחד, אם יש לך חבר שעובד בתמיכה של הספקית :) גם באינטרנט מהיר..

בזמנו באינטרנט זהב באמת זה היה פרוץ, והיה אפשר להתחבר על אותו יוזר אינסוף פעמים.

היום כל הספקיות חוסמות את זה, בכל התשתיות, מכיוון שזה די טיפשי לאפשר את זה

אחרת כל המדינה הייתה גולשת על יוזר אחד, וכל אחד היה משלם מאית אגורה על המנוי :)

אגב, אפשר פרטים על העסק הזה ? נשמע נחמד להרוויח , במיוחד שיש לי חשבון DIALUP חינמי לגמרי (אם זה עובר על חוקי הפורום, אז בפרטי בבקשה)

פורסם

כל ההודעות הלא קשורות נמחקו, בפעם הבאה תלווה אזהרה. פותח הת'ראד, מספיק לשאול שאלות מיותרות. היית יכול לענות על כל השאלות הללו בשנייה אם רק היית מנסה להתחבר פעמיים כבר. אי אפשר לדעת אם זה אפשרי להתחבר פעמיים לאותו חשבון אצל ספק, כי זה תלוי בספק. מה שבטוח שאתה יכול להשתמש ב-X מודמים כדי להתחבר ל-X ספקים.

עוד שאלות?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים