פורסם 2006 באפריל 2619 שנים יש לי משחה ג'נרית...ואצלי זה לא השפיע בשיט.....אם אני מורח או שם בגוש...כי שאתה שם בגוש אז אתה המדק את המעבד...ואם יש עודף הוא "נשפך" לצדדים...ככה שאצלי זה לא שינה...המעבד שלי לא חשוף...(P4)
פורסם 2006 באפריל 2619 שנים מה הכמות שצריך לשים?ומה קורה אם שמים קצאת מידי או הרבה מידי זה לא מדע מדויק...אבל שכבה דקה אך לא עבה...יותר מדיי....בעת נעילת המעבד העודפים של המשחה ינזלו מהצדדים ולכן לא מומלץ לעשות זאת עם משחה מוליכת חשמל...קצת מדיי...(חלקים שממש אין)..המעבד יתחמם ולא יתקרר באופן יעיל כי יווצרו "מערות" שהחום נתקע שם...
פורסם 2006 באפריל 2619 שנים בד"כ צריך דיי מעט משחה. בסך הכל- אמורה למלא את החורים. המטרה היא אכן כמה שיותר מגע פיזי.ד"א, ל P3 יש Heat Spreader.
פורסם 2006 באפריל 2619 שנים עוד שיטה פופולרית בזמן האחרון היא מריחה בצורת איקס או כוכביתכך שהסינק גם מפזר את המשחה על הHS וגם מבטיח שהיא מכסה את כולו
פורסם 2006 באפריל 2719 שנים מחבר http://www.arctic-cooling.com/downloads/installation/install_mx1_retail.pdf
פורסם 2006 באפריל 2719 שנים התקנתי היום BIG TYPHOON וכל מה שעשיתי זה היה לשים כמות מעטה - שוות ערך לשתי גרגרי אורז.תוך כדי תהליך ההרכבה ה-HSF ממילא זז לו על המעבד והמשחה נמרחת באופן די אחיד.עם הכמות ששמתי אפילו הייתי צריך לנגב קצת כי היא יצאה החוצה אז שים ממש קצת ותסובב בעדינות וזה כבר יגיע לכל מקום....
פורסם 2006 באפריל 2719 שנים תאמת זה דיון קצט שטוטי כי זה יכל לשנות 2-3 מעלות +- ככה שזה לא ממש משמעוטי....
פורסם 2006 באפריל 2719 שנים תאמת זה דיון קצט שטוטי כי זה יכל לשנות 2-3 מעלות +- ככה שזה לא ממש משמעוטי....2-3 מעלות זה דבר רציני..!!...
פורסם 2006 באפריל 2719 שנים עוד שיטה פופולרית בזמן האחרון היא מריחה בצורת איקס או כוכבית כך שהסינק גם מפזר את המשחה על הHS וגם מבטיח שהיא מכסה את כולו רעיון מעניין
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.