פורסם 2006 באפריל 2619 שנים איזו דרך יותר מומלצת?לשים כמות באמצע והסינק כבר יפזר את המשחהhttp://hwzone.co.il/reviews-files/chevy/Pics/Zalman_Fatal1ty_FS-V7/Zalman_09.JPG(chevy אני מקוה שלא אכפת לך ..)או למרוח שכבה אחידה על כל הליבהכמו שמוסבר פה באחד המדריכים באתרתודה !!
פורסם 2006 באפריל 2619 שנים אני מעדיף למרוח כמות במרכז הליבה, ולסובב את הסינק על הליבה ואז להבריג הכל....הכי אחיד שיכול להיות...
פורסם 2006 באפריל 2619 שנים מחבר משהו פעם בדק איזה מבין שני הדרכים עדיף?ולפי מה שהבנתי שמורחים שכבה אחידה יכול להווצר מצב שנשאר אויר כלוא (משהו כזה)שמעתם על זה?
פורסם 2006 באפריל 2619 שנים בדקתי את שתי הדרכיםלמרוח תמיד עדיף. לשים במרכז ולתת לסינק לפזר=לא טוב. הפיזור הוא בצורת עיגול, מן הסתם, ולכן או שהפינות לא נמרחות בכלל, או שיוצאת משחה מהצד, מה שאומר ששמת יותר מדי והעברת החום תהיה פחות טובה
פורסם 2006 באפריל 2619 שנים תלוי איזה משחה...אם זה עם כסף או כל חומר שמוליך חשמל אז מריחה אחידה....אם זה ללא חומר מוליך חשמל אז שים גוש והוא יתפזר....אפשר גם למרוח אותו...יכול להיות שזה יחסוך לך משחה...לא נראה לי שיש הבדל בביצועים..
פורסם 2006 באפריל 2619 שנים לי דווקא נראה שמריחה אחידה יותר טובה . כי זה מתחלק באופן שווה ובכל שטח הליבה.. ולא נוצרים מרווחים
פורסם 2006 באפריל 2619 שנים אתם לא מבינים משהו עקרוני - רוב החום נמצא ממש מתחת לפקק של המעבד - זה פשוט לא יעיל למרוח על כל הליבה כי כך אתם סתם מורחים בקצוות שבקושי מתחממים ולא עושים את הפעולה יעילה יותרסתם מיותר , אני אעשה ניסוי והשוואה בזמן הקרוב כדי להוכיח את עצמי או לסתור נראה מה יהיהצפו לעדכון.
פורסם 2006 באפריל 2619 שנים אם זה מעבד עם מפזר חום (כמו באינטל), אז מספיק נקודה במרכז (כי המעבד עצמו נמצא במרכז).אם זה מעבד חשוף (כמו פנטיום 3 או ATHLON XP) אז כדאי למרוח בצורה אחידה.זו דעתי ואני דוגל במינימום משחה ומקסימום מגע פיזי לגוף הקירור.אם יוכיחו שאני טועה, אני מוכן לשקול מחדש...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.