עבור לתוכן

שאלה על V SINC ON ו הקשר ל FPS

Featured Replies

פורסם

AppleJack -

הקפצת דיונים:

אין לפרסם שתי הודעות רצופות בדיון, רק בשביל להביא את הדיון לראש הרשימה. הקפצת הדיון לא תביא תשובות יותר מהירות אלא תשיג תוצאה הפוכה בצורת התעלמות או נזיפה מצד המשתמשים.

במידה ויש לכם מידע חדש להוסיף לדיון כאשר הודעתכם היא האחרונה, עשו זאת על ידי עריכה.

משתמשים שיקפיצו דיונים ימצאו את הדיון נעול!

ואתה לעומת זאת פירסמת 2 הודעות ברצף.

אז כן - זו היא לא הקפצה, אך זו בהחלט עבירה על חוקי הפורום כמו שאתה שם לב.

זה דבר ראשון.

ודבר שני:

אם החוקים לא מתאימים לך, אז צר לי לומר שאין לך מה לחפש פה.

בכל מקום יש חוקים, ובכל מקום צריך לאכוף אותם.

אתה שומר על חוקים בסיסיים בתור בן-אדם? אז כמו שאתה לא הולך ופורץ לחנות, רק בגלל שזה מנוגד לחוק: אתה גם לא תעבור פה על החוקים(ולא, אני לא עושה השוואה, אני רק מנסה להבהיר לך את הנקודה)

דבר שלישי: על אזהרות אתה תקבל יידוע, בין אם תרצה או לא. זה הנוהל כאן.

אגב, הסגנון דיבור שלך לא מוצא חן בעיניי, תראה קצת כבוד לאנשים אחרים.

מן הראוי שכך תעשה, בשביל אחד "ששומר על חוקים בסיסיים בתור בן אדם"

דבר אחרון: את האווירה הזאת שאתה שואף אליה, משיגים בעיקר בגלל החוקים.

תאמין לי שלא היה נעים לאף אחד להיות במקום שבו אין חוקים.

פורסם

אגב, הסגנון דיבור שלך לא מוצא חן בעיניי, תראה קצת כבוד לאנשים אחרים.

מן הראוי שכך תעשה, בשביל אחד "ששומר על חוקים בסיסיים בתור בן אדם"

כמובן שסיגנון הדיבור שלי לא ימצא חן בעיניך, אין לי טיפת כבוד למה שנעשה פה ואני לא מתבייש להראות את זה.

גם לאחד "ששומר על חוקים בסיסיים בתור בנאדם" מותר להתעצבן. תאמין לי שאף אחד לא מקבל יחס שכזה ממני, מלבד אילו ששמים לי רגל או מחפשים אותי בסיבוב.

ה"חוק" הזה מכוון לאילו שמקפיצים הודעות ומחכים לתשובות מהירות יותר . אתה לא יכול לקחת שורה אחת מתוכו ולזרוק אותה עלי.

בכל מקרה, איך שלא תגדיר את החוק הזה אני רואה אותו פסול מראש, מכמה סיבות פשוטות:

לאחר שערכת הודעה, אי אפשר לדעת שנוסף מידע ל-thread אלא אם תכנס לבדוק בעצמך. עכשיו, למה שתכנס אם לא ראית שנוסף מידע או קיבלת הודעה לאימייל ?

למה שאני יטרח להוסיף מידע בתור עריכה אם כל אילו שכבר קראו את הנוסח הראשוני לא יודעו שיש שינוי ? אני צריך לבנות על משהו אחר שישלח תגובה כדי שיכנסו לקרוא ? וספק אם משהו שכבר קרא את התגובה שלי ישים לב לעריכה...

ומה קרה אם בנאדם רוצה להקפיץ ?!?! בכל הפורומים בעולם אנשים מקפיצים וזה רק לטובה! אם לא קיבלת תשובה והאשכול יורד לדף הבא, זה לגיטימי (ואפילו מומלץ)להקפיץ במקום לפתוח חדש. לא תמיד האנשים הנכונים רואים את הבעייה שלך ומספיקים להשיב.

אם לא היו מקפיצים הודעות של אחרים (ובחו"ל לא מחשבנים - רושמים BUMP או UP) הייתי מוצא עצמי תקוע המון פעמים. הקפצות תמיד עזרו לי, במיוחד בתור אחד שקורא מהצד (ז"א לא זה שמבצע את ההקפצה)

מאיפה בכלל נובע חוק כזה? לחסוך כמה בייטים על השרת ? אם המצב כל כך קשה , אני מבטיח לך שזה לא הפתרון.

אני לא רואה שום סיבה שבעולם לכבד חוק כזה -- במיוחד כשהוא לא נוגע לי במקרה הזה - אתם קישרת את החוק הזה אלי שלא בצדק.

עשיתם אותי עבריין על שטות.

ואם אתה רוצה להשוות לחוקי מדינה.. אז תהיה בטוח שיש מאות חוקים שאני ואתה עוברים עליהם מדי יום, מהסיבה הפשוטה - יש חוקים שפשוט לא שווים יריקה <- אולי באמת אני לא מתאים לפה. תודה על שהארת עיניי. נלך לעזור במקום שמכבדים את זה.

יודע מה, מינימום שבמינימום תן את האזהרה בפרטי, תראה מה נהיה פה.

פורסם

שוב, לא מוצא חן בעיניך, תעזוב את המקום... ואתה זה שגורר את הוויכוח הדבילי הזה על גבי הפורום, יש לך בעיה עם מי שנתן לך ? דבר איתו בהודעה פרטית, לא מספיק ? דבר עם האחראי עליו וכו' !

ואם לא ראית את אוכלוסיית המקום הזה, אתה לא מבין למה הקפצות זה לא טוב...

פורסם

שוב, לא מוצא חן בעיניך, תעזוב את המקום... ואתה זה שגורר את הוויכוח הדבילי הזה על גבי הפורום, יש לך בעיה עם מי שנתן לך ? דבר איתו בהודעה פרטית, לא מספיק ? דבר עם האחראי עליו וכו' !

ואם לא ראית את אוכלוסיית המקום הזה, אתה לא מבין למה הקפצות זה לא טוב...

כנראה שאתה צודק.

ובקשר לאוכלוסיית המקום... זו לא צריכה להיות הבעייה שלי. שיבדקו טוב טוב את אופי ה"עבירה" במקום לזרוק אזהרות על ימין ועל שמאל כמו רובוטים.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים