עבור לתוכן

בעיה עם דיסק DVD שצרבתי...

Featured Replies

פורסם

ברשותי צורב NEC 3550A עובד מעולה... עד היום צרבתי איתו רק דיסקים של TY אז החלטתי לנסות VERBATIM לאוחר מחירם הזול... צרבתי שני סרטים... ישר הלכתי לנגן ה DVD הביתי לבדוק אם הם עובדים... וואלה עובדים מעולה... הבעיה היא כאשר הכנסתי אותם לצורב DVD שינגן אותם... ו... כלום , הוא אפילו לא קלט אותם! ??? :bash::nixweiss: מה הבעיה?! אני מעוניין לראות את הסרטים בחדר שלי (המחשב מחובר לטלוויזיה) וזה כנראה לא יקרה... מה אפשר לעשות ולמה זה בכלל קורה??

פורסם

קצת מידע על הפורמט של הסרטים יכול לעזור - סוג הקובץ זאת אומרת...

פורסם
  • מחבר

אמממ מה זאת אומרת? זהו סרט DVD VIDEO , קובץ Image מוכן לצריבה עם סיומת *.img זה היה... והשיטת שידור שלו זה PAL

פורסם

זה קורה גם לי מידי פעם

שהצורב לא קורא את מה שכתב

מוזר ביותר אין לי הסבר לכך

האם הנרו יכול לתת לך מידע על הדיסק או גם לא

האם בזמן הצריבה הנרו אם זו התוכנה

בה אתה מישתמש איפשרה לך לצרוב במהירות נכונה זא אם הדיסק מסוגל לכתוב עליו ב X8

ואצלך הופיע רק 4 או 2.4

אם כן הדיסקים לא ממש מתאימים לצורב

ואז זה בכלל פלא שהצריבה הצליחה

פורסם
  • מחבר

לצורב יש תאימות מלאה עם הדיסקים האלו של ורבטים X16 , הוא נותן לי לכתוב עליהם במהירות הנ"ל, לא יתכן שזה קורה ככה שהצורב לא יקרא סרט שהוא כתב ונגנים אחרים כן... אני מתעצבן מזה, כשאני טוען את הדיסק למחשב כתוב לי שטענתי DVD-R וכו' אבל לא כתוב למשל השם של הדיסק ואני א יכול להכנס אליו ובקיצור ... לא מנגן! וזה קרה כבר בשני דיסקים ככה :-\

פורסם

אם יש לך כונן דיוידי נוסף תנסה איתו, לי זה בדרך כלל פותר את הבעיה

או שתכניס את הדיסק לצורב ואז ידנית דרך המחשב תעשה לו הוצא

יש איזה באג מעצבן עם הצורב של נק, הוא מדי פעם מחליט להתעלם מהדיסק בכונן, או חושב שיש שם עדיין דיסק קודם שהכנסתי(ומה שמוזר זה שהוא מנגן אותו בלי הדיסק)

צריך לשחק עם הטעינה של הדיסקים עד שהמצב מסתדר

פורסם
  • מחבר

אם יש לך כונן דיוידי נוסף תנסה איתו, לי זה בדרך כלל פותר את הבעיה

או שתכניס את הדיסק לצורב ואז ידנית דרך המחשב תעשה לו הוצא

יש איזה באג מעצבן עם הצורב של נק, הוא מדי פעם מחליט להתעלם מהדיסק בכונן, או חושב שיש שם עדיין דיסק קודם שהכנסתי(ומה שמוזר זה שהוא מנגן אותו בלי הדיסק)

צריך לשחק עם הטעינה של הדיסקים עד שהמצב מסתדר

לא יודע מה איתך אחי אבל הוא אף פעם לא עשה את הבעיות שאתה מדבר עליהן... אבל אמרתי למה להיות אטום בוא ננסה... שיחקתי עם ההוצא , הכנסתי כמה פעמים וכלום, לעומת זאת כשאר הכנסתי דיסק TY צרוב כבר... הסרט עבד :kopfpatsch: מה הבעיהההה?! :(

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים