עבור לתוכן

God Of War II new trailer + Prey

Featured Replies

פורסם

לפני כמה ימים (או שאולי היום) יצא סרטון לGOW2 והוא נראה פשוט מדהים, גרפיקה שבהחלט מראה שיש לPS2 הזקנה מה להציע, משחקיות כמו שרק GOW יכול לתת, בקיצור תאווה לעיניים, לא יכול כבר לחכות למה שבעיניי (ובעיני רבים) הוא משחק הPS2 הטוב בכל הזמנים :yelclap:

אפשר לראות את הסרטון כאן:http://www.gamespot.com/pages/video_player/popup.php?sid=6148146&pid=932295

כעת למשחק הבא, Prey.

משחק שמפותח לX360 ולPC כבר כמה שנים טובות, מבית 3DRealms (מישהו אמר מקס פיין? דיוק ניוקם דיליי פוראבר?), משחק FPS מדע בדיוני, די ביזארי האמת, אבל לפי כל הכתבות והדעות עליו הוא הולך להיות הדבר הבא למחשב האישי, קצבי, נראה טוב, ובעיקר מיהנה.

נצטרך לחכות(כנראה לא הרבה) ולראות אם אכן הוא יהיה כזה, אבל מה שבטוח הוא שיש למה לחכות :)

סרטון חדש ממנו: http://www.gamespot.com/pages/video_player/popup.php?sid=6148187&pid=928189

פורסם

*שיעול*פרירנדרד*סשיעול*

הפס2 לא מסוגלת להראות את הדברים האלה

פורסם

Feb07 כלומר זה יהיה כבר לPS3 ::)

פורסם

כנראה שסוני ידחו את ההשקה ל2008 במיוחד בשביל המשחק הזה. :smile1:

פורסם

הוא אובר רייטדט לפי דעתי

כן הוא מאגניב, כן הוא אלים כן הוא נראה טוב יחסית לכותרים אחרים על הפוסי 2

ועדיין נינג'ה גיידן משחק שיצא שנה לפניו, עולה עליו בכל אספקט

דוגמא, אולי תוכל להסביר לי, למה לכל משחקי הפס 2 טקסטורות כל כך גרועות? לגוד אוף וור מודלים ואנימציות יפות, אבל הוא נראה מרוח וblend בהיעדר מילה טובה יותר לתאר את זה

פורסם
  • מחבר

תראה לא שיחקתי בNinja Gaiden ולפי כ למה ששמעתי עליו הוא מעולה, אך דבר זה לא גורע מGOW,משחק בעל רמת ההפקה הכי גבוהה שראיתי אי פעם, לא יודע על איזה טקסטורות אתה מדבר כי אני בכלל לא האמנתי שפוסי2 יכולה להציג רמה גרפית כזאת, באמת סחטו אותה עד הסוף, בקשר לסרטון אני יכול לומר לך שככה באמת נראה המשחקף אולי רק הקטע האחרון שהוא נמצא בשמים על הציפורים מרונדר מראש, ככה זה נראה כי זה דומה לסרטונים מהמשחק הראשון.

בכלל לא נראה לי שיש פה כל כך מה להתווכח על הגרפיקה, מספיק לי שההמשך יהיה זהה בהכל לראשון ורק יציג תוכן חדש והוא כבר יהיה משחק מדהים.

יום טוב.

פורסם

סחטו עד הסוף ובכל זאת לא יצא כלום

כל משחק אקס בוקס ממוצע נראה יותר טוב ממנו

פורסם

נראה חרא.

זה נראה בדיוק כמו GOD OF WAR הקודם,אפילו את הקומבואים לא שינו.

והגראפיקה שווה לתחת.

פורסם

נראה חרא.

זה נראה בדיוק כמו GOD OF WAR הקודם,אפילו את הקומבואים לא שינו.

והגראפיקה שווה לתחת.

מה שבאתי להגיד.. קצת התאכזבתי. הגרפיקה סבבה, לא ציפיתי שהיא תשתנה כי כבר במשחק הקודם הם סחטו את ה-PS עד הסוף.. אבל מה שכן בקושי שינו את המשחקיות.. קצת חבל..

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים