עבור לתוכן

קומבו של איוורור למעבד + מאוורר אחורי ל-CASE + מא&#1

Featured Replies

• תגובות 38
  • צפיות 1.6k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

קנה את הפריזר הזה ...

ל - HD יש גופי קירור מיוחדים

פורסם
  • מחבר

מה אתם אומרים על ה-FREEZER של ARCRIC COOLING באמת? אם אני לא מתכנן OC אז אולי עדיף אותו משיקולי מחיר??

אני חייב תשובה מהר כי ברגעים אלה המעבד שלי בוער על 56 מעלות!!!!

אני רוצה להוריד לכיוון ה-40 מעלות אז מה עדיף? BIG TYPHOON או FREEZER בהתחשב בעלות מול תועלת???

פורסם

אחי , אם אתה לא מתכנן OC אז קח פריזר הוא יוצר זול ומציג ביצועים טובים גם...

הביג טייפון טוב ל OC .. אבל אמרת שאתה לא עושה אז סתם ביזבוז כסף.

קח את הפריזר

פורסם
  • מחבר

טוב, מצאתי BIG TYPHOON ב-225 ש"ח - מחיר הכי נמוך שמצאתי - אז אני אשקיע עוד 100 שקל ואציל את המעבד שלי.

השאלה היא לגבי המשקל והגודל שלו - איך אני יודע אם יש לי מספיק מקום במארז ועל הלוח. הוא שוקל המון - 813 גרם - זה לא ייתלש לי מהמקום?

ואיך אני יודע מה גודל המאווררים במארז שלי - אני רוצה מאוורר אחורי חדש אבל אין לי מושג אם צריך 8 או 12?

ואיך ה-Thermaltake Ultra UV Fan 120mm?

בבקשה עזרה - אני הולך לקנות מחר.

עוד שאלה חשובה - אני צריך למרוח משחה טרמית חדשה אם אני מחליף את הקירור למעבד, נכון?

איזה משחה לקנות? כמה לשים?

תודה מראש...

פורסם

מחיר טוב לטיפון קח אותו.

חחחח.. הלוח לא יתלש לך מהמקום אל תדאג,תמדוד שיהיה לך מרחק של כ-4-6 ס"מ מהקירור הנוכחי שלך עד הספק כוח, אולי אם תגיד איזה מארז ולוח אם יש לך נוכל להגיד לך ישר.

בקשר למאווררים למארז , מה אני יגיד לך קח מחוגה שים אותה באמצעה חור המאוורר תמדוד ותיבדוק מה הגודל.

כן , אתה צריך למרוח גריז תרמי חדש , קח את ה- ARCTIC SILVER 5 .

אמממ, שים שכבה אחידה .. שלא יהיה הרבה מידי , שזה לא יצא מגבול המעבד.

פורסם
  • מחבר

תודה על התגובה - אני הולך מחר לקנות את ה- TYPHOON. חמש וחמש (55!!!) מעלות במנוחה!!!! - אני יכול לבשל עוף בתוך המארז!!!

המארז של HEC בן 3 עוד מעט - ישן ןמסריח, הוא דומה למארז הזה http://www.hecgroupusa.com/product/71

הוספתי תמונה שלו שתראה - מה אתה אומר? ייכנס ה-TYPHOON?

מה לגבי מאוורר ל-VENT אחורי? אתה יכול להמליץ לי על אחד של 80 ואחד של 120?

דרך אגב - הספק הוא של 300 (HEC-300ER), זה יחזיק את המאוורר? אין לי OC או כ. מסך מטורף.....????

[attachment deleted by admin]

פורסם

הטיפון יכנס לך יפה.

קודם כל אחי ת-נ-ק-ה את המארז עם פן תעיף את כל האבק שיש לך שמהההה !!!! כולל כרטיס מסך וגופי הקירור.

המאוורר האחורי נראה לי חיה !

הספק יחזיק ..

אתה צריך שקט או ביצועים?

פורסם

ועוד , תסדר את כל הכבלים המפריעים האלה עם אזיקונים או דבק סלוטייפ מבודד כזה.. ושים אותם בתוך אזור ה CD רום

פורסם
  • מחבר

תודה על העזרה חברה.

קניתי את ה-TYPHOON והתקנתי - ירידה של 10-15 מעלות בטמפ' של המעבד על 1500RPM :xyxthumbs:

התקנתי גם מאוורר קידמי ואחורי חדש והפלא ופלא - כל הטמפ' צנחו להן ב-5 מעלות נוספות בכל שאר החלקים במחשב.

תודה לכלום על העזרה.

עכשיו לשאלות על המאוורר:

איך אני שולט על ה-TYPHOON? איזה תוכנה טובה: ועל כמה RPM לשים אותו?

פורסם

לשליטה במאווררים ... אממ SPEED FAN , תשים על כמה שבא לך :)

ותנקה תמחשבבב הוא נראה כמו פח !

פורסם
  • מחבר

אני יודע - ניקיתי אותו, אבל אני אעשה עבודה יסודית יותר עליו :)

על כמה RPM מומלץ לשים את המאוורר בכל מקרה?

ועוד שאלה - יש מתאם של MUX של המאווררים שקניתי למארז כדי שאני אוכל לחבר אותם ללוח אם עצמו ולא לספק כוח של הלוח?

אני רוצה לראות את ההספק שלהם וככה הם לא מחוברים לסנסור, אז אני לא יכול לראות :bash:

פורסם

אמממ, תשים אותו על המצב האופטימלי , שבו הוא מקרר טוב את המעבד ולא מרעיש הרבה .. אין RPM שנחשב הכי טוב זה בסה"כ מהירות הסיבובים.

חייב להיות מתאם כזה .

פורסם
  • מחבר

טוב, אחרי הפעלה של כמה שעות עם ה-BIG TYPHOON ושימוש רצוף של 4 שעות בSABABADC עם עומסים של 65-80 אחוז על המעבד

הטמפ' עלתה בהרבה עד ל-52 מעלות.

זה נורמלי? הטמפ' לא במאמץ היא 45-47 מעלות. זה צריך להיות יותר נמוך???

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים