עבור לתוכן

אם חשבתם ש oblivion מדהים

Featured Replies

פורסם

עלק, שיחקתי אותו שבועיים והתאכזבתי-מה תגיד על זה? לא כמה דקות אלא כ20-30 שעות ואני חובב מושבע של RPG...רק לא של מתיימרים כמו המשחק הזה...

התחיל כיף באמת-אבל הקווסטים לא קשורים, העולם נשאר כמו שהוא, ומה שדפק בכלל את הכיף של המשחק זה ה SCALING-שזה אומר שהמפלצות עולות איתך כל שלב(הגעתי לשלב 14).

• תגובות 38
  • צפיות 2.4k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

זה דווקא ממש טוב, זה שומר על רמת קושי אחידה

במוורוינד מנקודה מסוימת במשחק לא היה יצור אחד שיכל לשרוט אותך (זה הגיע למצב שלא יכלתי לשפר את המיומנות של הדמות בשיריון בגלל שיצורים מתו מהר מידי)

פורסם

אחידה?? אולי אם התקדמת בעלילה המרכזית והשגת את האבנים החזקות שנותנות לך את החפצים הכי חזקים במשחק...במורווינד גם הם נכשלו בזה בגלל שכמו שאמרת זה היה קל מדי..

בחייכם, לא שיחקת את גוטיק 1 2 וההרחבה בשביל לראות איך עושים משחק תפקידים שאשכרה גורם לכם לזכור מי זה כל דמות?

עזוב אפילו את רמת הקושי שעיצבנה אותי...

פורסם

זה נלקח ממשחק אחר אני ממש לא זוכר איזה עכשיו, נראה לי DS2 או משהו דומה. בכל אופן זה דיי מציק תאמת כי עכשיו אתה תלוי בציוד יותר מאשר בדרגה, וזה תמיד מעפן למי שאין כוח לחרוש על המשחק כדי להשיג ציוד ורוצה לסיים רק את הקווסטים. בתור אחד שאוהב RGP אני ממש לא מחבב את TES4, אני מחכה לFallout3 נקווה שאותו בת'סדה לא יהרסו.

פורסם

עלק, שיחקתי אותו שבועיים והתאכזבתי-מה תגיד על זה? לא כמה דקות אלא כ20-30 שעות ואני חובב מושבע של RPG...רק לא של מתיימרים כמו המשחק הזה...

התחיל כיף באמת-אבל הקווסטים לא קשורים, העולם נשאר כמו שהוא, ומה שדפק בכלל את הכיף של המשחק זה ה SCALING-שזה אומר שהמפלצות עולות איתך כל שלב(הגעתי לשלב 14).

30 שעות שיחקת במשחק שלא אהבת? בסדר ::)

נראה לי שאתה מתבכיין על הscaling בגלל שהיה לך קשה מידי בקרבות, מה לעשות, זה כל העניין, לשמור על האתגר

היית נהנה מהמשחק אם במכה אחת של החרב היית הורג כל יצור אחרי lvl מסויים? אני אחרי חצי שעה כזאת הייתי משתעמם ומאבד עניין לגמרי

פורסם

הבעיה היא שגם את הקרבות הרסו, במורווינד הייתה דינאמיקת קרבות הרבה יותר טובה. פה זה סתם H&S מערכת קרוב טובה זה כאשר יש לך המון סקילים שבהם אתה יכול להשתמש בזמן הקרב, פה אין לך את זה. אפילו לא צריך לדרוש את העומק שהיה לקרבות של Fallout tactics או BG. גם ספאם בסגנון WoW יספיק, אבל זה שאין לך כמעט שום שליטה על הקרב באמת מדכא.

פורסם

גותיק לא תפס אותי

אחרי שעה משחק איבדתי עניין (לא עזרה העובדה שיתוש טועה יכול להרוג אותך)

הבעיה היא שגם את הקרבות הרסו, במורווינד הייתה דינאמיקת קרבות הרבה יותר טובה. פה זה סתם H&S מערכת קרוב טובה זה כאשר יש לך המון סקילים שבהם אתה יכול להשתמש בזמן הקרב, פה אין לך את זה. אפילו לא צריך לדרוש את העומק שהיה לקרבות של Fallout tactics או BG. גם ספאם בסגנון WoW יספיק, אבל זה שאין לך כמעט שום שליטה על הקרב באמת מדכא.

לא הבנתי, מה היה בקרב של מורוינד שפה אין?

פורסם

שמה לפחות יכלת לבחור את סוג ההתקפה פה אפילו את זה אין :smile1: גם את מורווינד תעבתי סתם lands of lore/M&M wannabe

פורסם

חח בחירה עצומה בין מכה מהירה, מכה חזקה ודקירה...

פורסם

עדיין בחירה! הTES היחיד שאהבתי היה Redguard, משחק מהנה ביותר, פיראטים, חרבות והרפתקאות.

פורסם

30 שעות שיחקת במשחק שלא אהבת? בסדר ::)

נראה לי שאתה מתבכיין על הscaling בגלל שהיה לך קשה מידי בקרבות, מה לעשות, זה כל העניין, לשמור על האתגר

היית נהנה מהמשחק אם במכה אחת של החרב היית הורג כל יצור אחרי lvl מסויים? אני אחרי חצי שעה כזאת הייתי משתעמם ומאבד עניין לגמרי

נו בחייך, אמרתי כבר שהשעות הראשונות של המשחק היו מהנות בגלל שדרגת הקושי הייתה הגיונית(אולי אפילו קלה מדי בהתחלה), וכל מה שאמרת אחרי זה פשוט לא נכון-יש הבדל בין להרוג מישהו במכת חרב אחת לבין זה שאתה שלב גבוה ולוקח לך 30 מכות ולאויב שלך 5 מכות בשביל להרוג אותך...זה יכול להיות מאתגר, וזה גם יכול להיות טיפשי ביותר להמשיך לשחק כל קרב וכל קרב וכל קרב בצורה הזאת..אז אני משתעמם אחרי 20 שעות ולא נותן למשחק מסוג כזה חצי שעה או שעה, כמו חברה פה שפיספסו את הגדולה של גוטיק.

פורסם

אז מה אני יגיד לך אתה מרים ידיים מהר מדיי...

יש אלף דרכים במיוחד בoblivion להביס אויבים, והמשחק עם עליות וירידות ברגע שאתה מתבסס קצת לא אמורה להיות בעיה גדולה להביס אויבים (enchant ועוד אלף דרכים לגרום לך להיות יותר חזק)

כל אחד והסגנון שלו, אני אישית מאד אהבתי את משחק במיוחד שלאט לאט יצאו מודים מעולים, ומה אני יגיד לך אם שיחקת 30 שעות ואתה דרגה 14 זה מראה שעשית משהו לא בסדר...

למרות שדווקא לעלות דרגות לאט יכול להיות משתלם בטווח הארוך, אבל אם שיחקת 30 שעות זה אומר שהמשחק כן משך אותך אליו ואני בטוח שלא שיחקת כי היית חייב.

מה לעשות שלוקח קצת זמן במשחק מהסוג הזה להיות God.

פורסם

למישהו יש מושג מתי ה witcher יוצא?

פורסם
  • מחבר

בכלל לא התלהבתם מהמשחק הזה. מה שווה כל הגרפיקה של אובליוויון אם יש את הקטע של המפלצות שהולכות איתך באותו שלב? זה הדבר הכי דפוק שהמציאו למשחקים מהסוג הזה! אני כבר לא יכול לשחק אובליוויון רק בגלל זה, זה הורס את כל הכיף בלחפש דברים.

בכל מקרה המשחק נראה מעולה, מה אתם מקשקשים זה בקושי ירוץ על 6600GT. איזה קשקשנים ומגזימנים אתם. תרגעו קצת.

אובליוויון לדעתי זה פספוס, זה שיש הייפ תקשורתי סביבו לא הופך אותו למשחק גדול-ובטח שלא הגרפיקה שלו, כי גוטיק 3 הולך לקרוע לו את הצורה בזה. :pissed:

צודק זה באמת מטומטם, מה הקטע שהדמות נהיית חזקה אם זה לא משנה כלום ועדיין קשה להרוג מפלצות, זה כמו לעבוד כל החיים בלי לצאת לפנסיה

אני אישית הורדתי את רמת הקושי במשחק כי דיי נמאס לי שאם באים שלוש זומבים אני צריך לברוח ולהתחיל לרפות את עצמי (למרות שאני כבר דרגה 13)

פורסם
אז מה אני יגיד לך אתה מרים ידיים מהר מדיי...
אבל אם שיחקת 30 שעות זה אומר שהמשחק כן משך אותך אליו ואני בטוח שלא שיחקת כי היית חייב.

תקשיב למה שאמרת וענית לעצמך-30 שעות זה לתת למשחק צ'אנס מחורבן-זה בדיוק ההיפך מלהרים ידיים-והמשחק נכשל בזה. אולי אני אחזור אליו שוב אבל רוב הסיכויים שלא. חברות משחקי המחשב והקונסולות הגיעו לרמת רדידות כזאת מחפירה שהמשחקים היחידים שאני באמת מרגיש שאני נהנה בהם זה רק המשחקים הישנים.

רק גוטיק 3 ואולי FALLOUT 3 יצילו את המצב..ואחרי OBLIVION

FALLOUT 3 כנראה הולך להיות ביזיון לשם FALLOUT ...אגב מי שלא שיחק FALLOUT אין לי חצי מושג מה זה משחק תפקידים אמיתי.

ואל תגידו לי עניין של טעם שמעם, יש כמה משחקים שצריך לשחק לפני שבכלל מדברים על משחק טוב, זה בדיוק כמו להגיד שג'אז או קלאסי זה מוסיקה חרא לעומת מוסיקת הפופ.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים