עבור לתוכן

מחיר הPS2 יורד

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

UNREALים של ה-XBOX שונים לא בקצת משל המחשב. יש לXBOX הרבה מאוד מהמשחקים שיש ל-PS2 ובנוסף הביצועים הגרפיים שלו בהרבה יותר טובים משל ה-PS2 שהוא ממש נחות.

לדעתי בהרבה יותר עדיף אותו, ולא חסרים לו משחקים שיש רק לו ולא לשום קונסולה או מחשב אחר, ושוב אני חוזר שלא מוכרים בארץ.

וזה כבר לא נכון לומר ש-XBOX פחות זמין אברץ מכיוון שבלי בעיה אני מוצא לך מלא חנויות שמוכרות את ה-XBOX+צ'יפ+משחקים במחיר רגיל.

אני אוהב RPG יפנים

כמה כאלה יש לXBOX ?

אני אוהב מישחקי מכות כמה כאלה יש לXBOX

מישחקי פלטפורמה?

הXBOX הוא חצי מחשב חצי קונסולה ויש סיבה מאוד טובה שהוא כישלון גמור ביפן

ואם זה היה רק XBOX VS PS2 אולי היתי אומר דברים אחרים

אבל שזה שילוב של מחשב טוב+קונסולה

השילוב של מחשב+PS2 ניראה לי הרבה יותר טוב מהשילוב של XBOX1+מחשב

פשוט ביגלל הסיגנונות מישחק השונים שכל אחד נותן

חוץ מיזה המכשיר שאני באמת רוצה זה הקוביה+ציפ אבל לא קל לימצוא קוביה +ציפ בארץ

וזה בטח יקר כי צריך שזה יוכל לקבל DVD רגיל

• תגובות 33
  • צפיות 2.7k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

הXBOX הוא חצי מחשב חצי קונסולה ויש סיבה מאוד טובה שהוא כישלון גמור ביפן

ואם זה היה רק XBOX VS PS2 אולי היתי אומר דברים אחרים

אבל שזה שילוב של מחשב טוב+קונסולה

השילוב של מחשב+PS2 ניראה לי הרבה יותר טוב מהשילוב של XBOX1+מחשב

פשוט ביגלל הסיגנונות מישחק השונים שכל אחד נותן

יש משהוא בדבריך :hat:

אבל עדין, אני הייתי הולך על XBOX.

ולמען האמת ובלי שום קשר, אם היו נותנים לי עכשיו כסף שמספיק לXBOX+צ'יפ, אז הייתי משפר את המחשב- ספק חדש / עכבר / מקלדת / מארז (מה שאני הולך לקנות בקרוב ) / אינטרנט מהיר יותר... בקיצור אני מעדיף דווקא להשקיע הכי הרבה במשהוא אחד, וכמו שידוע אין סוף לכל הדברים שאפשר לקנות למחשב.

ושוב, אם זה בחירה בין הקונסולות הייתי הולך על ה-XBOX.

אני לא כלכך מבין בקטע של הקובייה, אבל אני מבין שאתה מתכוון לשים בזה צ'יפ, לא? לכן גם ככה אם תקנה בארץ את הקובייה + צ'יפ לא יהיה לך ביטוח ולכן אני לא רואה שום סיבה, ואני חוזר- שום סיבה לקנות את הקובייה ( ואני מדבר בכללי גם ) בארץ. כי אפשר להזמיען/להבריח מחו"ל בהרבה אבל הרבה יותר זול וגם ככה לא יהיה לך ביטוח מהארץ על המכשיר, אז אני אומר אם אתה כלכך רוצה את הקוביה אז קנה מחו"ל ובזו"ל.

פורסם
  • מחבר

החנות שמתקינה נותנת תאחריות

וקוביה אני לא יקנה ביגלל שהתיכנון שלי כרגע זה ליקנות תרוולושן בעתיד שתומך אחורה בקוביה

פורסם

עזוב אותך, אני לא בטוח שאם ידפק לך משהוא הם יעשו משהו לגבי זה. אחרי הכול לפי החוקים של החברות של הקונסולות ( כמו סוני ומיקרוסופט ), אם רק פתחתה את המכשיר ( ואפשר לדעת את זה ) אז הרסתה לך את האחריות כך שאני לא הייתי מסתמך על האחריות של החנות ואני גם בטוח שהם עדיין יגבו ממך תשלום.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים