עבור לתוכן

מחיר הPS2 יורד

Featured Replies

פורסם

ולמה נראה לך שהמחיר של PS3 יהיה נורמלי?

תראה הכי הגיוני זה שמישהו יביא לך מכשיר לא מהארץ כמו שאני עשיתי, אבל ברור שלפעמים זה לא אפשרי אבל בכל זאת תראה מה אתה יכול לעשות בנידון.

לי הביאו מתאילנד מכשיר דק פלוס צ'יפ ושני בקרים ב700 שקל.

עדיין יקר בטירוף

• תגובות 33
  • צפיות 2.7k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

יקר? אז אתה לא יודע על מה אתה מדבר, בכלל אתה לא נראה לי אחד שיודע להעריך כל כך קונסולות, גם אני הייתי ככה לפני שהתעניינתי בזה ולפני שהיתה לי אחת, אבל יש דברים שפשוט עדיף בקונסולות,משחקי מירוצים למיניהם ומשחקי מכות הם הבולטים שבהם.

בכל מקרה אני ניהנה משני העולמות גם ככה, התברכתי במחשב שיכול להתמודד לא רע עם כל מה שקיים בינתיים, ומתי שיוצא משחק טוב לסוני אז משחקים גם בו, בהחלט שילוב לא רע.

פורסם

700 שקל זה יקר לכל הערכה הזאת????????????? אני לא מבין אותך אחי :nixweiss: אם זה יקר אז מה זה זול? 100 שקל? רק צ'יפ טוב בארץ עולה 600 שקל, אז 700 שקל לכל הערכה הזאת זה זול ברמות!!! מי שקנה את זה שיהנה :xyxthumbs:

אבל הצ'יפ שבא עם זה הוא איכותי? והבאתה את זה במשלוח או ש"הברחתה" את זה לארץ כמזוודה או משהוא?

פורסם

700 שקל זה יקר לכל הערכה הזאת????????????? אני לא מבין אותך אחי :nixweiss: אם זה יקר אז מה זה זול? 100 שקל? רק צ'יפ טוב בארץ עולה 600 שקל, אז 700 שקל לכל הערכה הזאת זה זול ברמות!!! מי שקנה את זה שיהנה :xyxthumbs:

אבל הצ'יפ שבא עם זה הוא איכותי? והבאתה את זה במשלוח או ש"הברחתה" את זה לארץ כמזוודה או משהוא?

מה זול במכשיר עם יכולות של פנטיום 2 ב-700 ש"ח?!?!?!

סוני צוחקת על כל העולם,המכשיר הזה לא שווה יותר מ30 דולר.

פורסם

היכולות שלו קצת יותר מזה, אל תגזים. באמת הביצועים הגרפיים שלו נחותים ומגיעים לרמה של GEFORCE 3-4.

הדבר הכי חשוב שאתה צריך לזכור הוא שכבר דיברנו על זה שהPS2 לא ידוע בביצועים הגבוהים שלו, אלה בשלל המשחקים וסגנונות המשחקים המהממים שאין ב-PC. שנית התכוונתי שהמחיר זול מאוד יחסית למחיר הממוצע בארץ ובאירופה.

ודבר אחרון הוא, הסוני מגיע עם צ'יפ שעולה איזה 600 ש"ח ( או שיכוחל להיות שהצ'יפ הוא אחד מעפן ששוה 300 שקל בערך ), 2 שלטים שעולים גם איזה 300 שקל אם הם מקוריים אז כבר זה שווה :xyxthumbs:

המחירים שאתה מדבר עליהם לא יהיו בזמן הקרוב ואף בשנתיים האחרונים ( אני חושב )

פורסם

היכולות שלו קצת יותר מזה, אל תגזים. באמת הביצועים הגרפיים שלו נחותים ומגיעים לרמה של GEFORCE 3-4.

מה!??אתה ראית משחקים עם גרפיקה טובה לPS2?

GOD OF WAR ברמה של GF 3-4??!?!?

פורסם

מה!??אתה ראית משחקים עם גרפיקה טובה לPS2?

GOD OF WAR ברמה של GF 3-4??!?!?

בחייאת,אפילו הרזולוצית מסך שבסוני אריקסון שלי גבוהה יותר מהרזולוציה שה-PS2 תומך בה.

פורסם

טוב לוג'יק אני התייאשתי ממך, אני רוצה לראות שג'יפורס 3 היה מריץ לי את God Of War, RE4, Gran Turismo 4.

ולמי איכפת מהכוח עיבוד, מדברים פה על החוויה הבידורית הכוללת.

פורסם

שווה ליקנות אקס בוקס במצב חדש לא נגעו בו אולי 50 שעות עבודה הוא בן שנתים ב 400 שקלללללל מישחקים שלט דיוידי וכול מיני שטויות שווה?

פורסם
  • מחבר

שווה ליקנות אקס בוקס במצב חדש לא נגעו בו אולי 50 שעות עבודה הוא בן שנתים ב 400 שקלללללל מישחקים שלט דיוידי וכול מיני שטויות שווה?

קודם כל מה הקשר לדיון?

חוץ מיזה לאנשים כמוני שיש כבר מחשב טוב XBOX לא עדיף מהPS2 או קוביה לצורך העינין ביגלל

שרוב המישחקים הטובים של הXBOX הגיעו למחשב

לאומת הPS2 וקוביה ששם יש הרבה מישחקים טובים שלא הגיעו למחשב

וכמו שאמרתי במישחקים שאני רוצה לשחק לגרפיקה חשיבות הרבה פחות גדולה מסוגי מישחקים אחרים

פורסם

שרוב המישחקים הטובים של הXBOX הגיעו למחשב

כזה לא נכון!!!

יש הרבה משחקים שולטים שיש ל-XBOX שלא יצאו לשום דבר אחר אבל הם פחות מוקרים בארץ, כמו HALO2+3 ו- UNREAL- יש גרסה מיוחדת לזה שיש רק לXBOX והיא הרבה יותר מיוחדת, מגניבה ושונה משל המחשב חוץ מזה שגם לה יש לרשת.

אני אישית מעדיף XBOX בהרבה על ה-PS2 ובעיקר בגלל שהביצועים שלו ( הגרפיים וכאלה ) בהרבה אבל בהרבה יותר טובים משל PS2.

אבל בקשר לקנייה, זה משומש כאילו? ומאיפו לך שלא נגעו בזה יותר מ-50 שעות?

פורסם
  • מחבר

כזה לא נכון!!!

יש הרבה משחקים שולטים שיש ל-XBOX שלא יצאו לשום דבר אחר אבל הם פחות מוקרים בארץ, כמו HALO2+3 ו- UNREAL- יש גרסה מיוחדת לזה שיש רק לXBOX והיא הרבה יותר מיוחדת, מגניבה ושונה משל המחשב חוץ מזה שגם לה יש לרשת.

אני אישית מעדיף XBOX בהרבה על ה-PS2 ובעיקר בגלל שהביצועים שלו ( הגרפיים וכאלה ) בהרבה אבל בהרבה יותר טובים משל PS2.

אבל בקשר לקנייה, זה משומש כאילו? ומאיפו לך שלא נגעו בזה יותר מ-50 שעות?

HALO2 בגירסה מחודשת אמור לצאת לPC אבל רק לויסטה

HALO1 יצא למחשב כבר

HALO3 מתוכנן ל360 ולא לXBOX הרגיל UNREAL יש גם במחשב אולי גירסאות אחרות אבל יש

לXBOX אומנם יש כמה מישחקים טובים שלא הגיעו למחשב חלק זה מישחקי מכות ומרוצים

ואיזה מישחק של נינגה שקיבל ביקורות מצוינות אבל שבודקים כותר כותר

לקוביה ולPS2 יש יותר כותרים שלא הגיעו למחשב

ובגדול הPS2 +ציפ הרבה יותר זמין בישראל מהXBOX או מהקוביה

שלא לדבר זה שקשה להריץ גיבוים על הקוביה

פורסם

HALO2 בגירסה מחודשת אמור לצאת לPC אבל רק לויסטה

HALO1 יצא למחשב כבר

HALO3 מתוכנן ל360 ולא לXBOX הרגיל UNREAL יש גם במחשב אולי גירסאות אחרות אבל יש

לXBOX אומנם יש כמה מישחקים טובים שלא הגיעו למחשב חלק זה מישחקי מכות ומרוצים

ואיזה מישחק של נינגה שקיבל ביקורות מצוינות אבל שבודקים כותר כותר

לקוביה ולPS2 יש יותר כותרים שלא הגיעו למחשב

ובגדול הPS2 +ציפ הרבה יותר זמין בישראל מהXBOX או מהקוביה

שלא לדבר זה שקשה להריץ גיבוים על הקוביה

"גיבויים" אה... חחח

סתם, ת'אמת, אתה צודק מאוד :xyxthumbs: אני גם ממש אוהב את הps2 וקונסולות בכלל כי הן מספקות חוויה אחרת שמשחקים עם חברים ביחד...

פורסם
  • מחבר

יש שמועות על הוזלה משמעותית של ה360

http://www.gamer.co.il/gamer2/php/doc.php?id=95967

ובמיקרה כזה הכל יכול לישתנות

השאלה תוך כמה זמן יגיע ציפ טוב ל360 ומה יקרה אם הקונסולות האחרות

מה שבטוח זה שבמחיר כזה ביל הולך להפסיד הרבה מאוד כסף

פורסם

UNREALים של ה-XBOX שונים לא בקצת משל המחשב. יש לXBOX הרבה מאוד מהמשחקים שיש ל-PS2 ובנוסף הביצועים הגרפיים שלו בהרבה יותר טובים משל ה-PS2 שהוא ממש נחות.

לדעתי בהרבה יותר עדיף אותו, ולא חסרים לו משחקים שיש רק לו ולא לשום קונסולה או מחשב אחר, ושוב אני חוזר שלא מוכרים בארץ.

וזה כבר לא נכון לומר ש-XBOX פחות זמין אברץ מכיוון שבלי בעיה אני מוצא לך מלא חנויות שמוכרות את ה-XBOX+צ'יפ+משחקים במחיר רגיל.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים