עבור לתוכן

מחיר הPS2 יורד

Featured Replies

פורסם

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3242687,00.html

אני קניתי בזמנו תPS1 באלף שקל כולל ציפ וזיכרון ובמחיר הזה הוא היה שווה תכסף

כרגע אני מחכה שהPS2 יתקרב למחיר ה1000 שקל +ציפ כי במיקרה שהרוולושן יגיעה מאוחר או שיהיה יקר מידי בהתחלה

PS2 +ציפ במחיר טוב יכול לעביר לי הרבה זמן

(אני אוהב RPG בסיגנון יפני\מישחקי מכות\מירוצים\פלטפורמות וכו)

טוב אני אוהב הרבה סוגי מישחקים ותסיגנונות שצינתי אין הרבה במחשב :nixweiss:

• תגובות 33
  • צפיות 2.7k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

צודק, באמת כל הסגנוני משחק שיש ל-PS2 נותנים לו יתרון על המחשב, אבל הקטע שאם היה לך רק PS2 הייתה רוצה לשחק בסגנוני משחק שיש ל-PC (משחקי לוחמה וכאלה ) ובגרפיקה המדהימה שיש ל-PC. המחירים של ה-PS2 באמת ירדו, אבל אני לא ממליץ לך לקנות אותו כי הגרפיקה ממש ממש מסריחה!!! אני מציע לך לקנות כבר את ה-X-BOX. גם המחירים שלו ירדו לא מעט ויש לו את סגנוני המשחק שיש ל-PS ויותר. גם הגרפיקה שלו יותר טובה.

פורסם
  • מחבר

צודק, באמת כל הסגנוני משחק שיש ל-PS2 נותנים לו יתרון על המחשב, אבל הקטע שאם היה לך רק PS2 הייתה רוצה לשחק בסגנוני משחק שיש ל-PC (משחקי לוחמה וכאלה ) ובגרפיקה המדהימה שיש ל-PC. המחירים של ה-PS2 באמת ירדו, אבל אני לא ממליץ לך לקנות אותו כי הגרפיקה ממש ממש מסריחה!!! אני מציע לך לקנות כבר את ה-X-BOX. גם המחירים שלו ירדו לא מעט ויש לו את סגנוני המשחק שיש ל-PS ויותר. גם הגרפיקה שלו יותר טובה.

אני מכיר את עולם הPC והקונסולות כבר הרבה מאוד זמן

ובמישחקים שאני רוצה לשחק בPS2 החשיבות של הגרפיקה פחותה

הבעיה הגדולה זה הזמן טעינה אבל אפשר ליתגבר על זה

חוץ מיזה לא אמרתי שזה יהיה תחליף למחשב אלה דבר נוסף

וזה ביגלל שהאמולטורים הטובים לPS2 כניראה לא יגיעו בקרוב

פורסם

יש לי PS2 כבר 5 שנים +- חובה בכל בית. זה פשוט כיף לשחק עם הג'ויסטיק שלו. מקלדת-SUX

פורסם

מה שנכון נכון :xyxthumbs:

פורסם
  • מחבר

http://enjoystick.co.il/shop/product.asp?productid=167&catcode=23&AdCat=23&parentid= זה הכי זול שאני מצאתי, שים לב שהוא משומש ועם אחריות של רק 3 חודשים...אבל המחיר זול (חוץ מזה הוא עבר בדיקה במעבדות שלהם והוא תקין)

הוא בלי ציפ בלי ידית ובלי כרטיס זיכרון :kopfpatsch:

פורסם

בשביל הגרוטאה הזו אני לא מוכן לשלם יותר מ-300 ש"ח

מצטער,אבל על מכשיר עתיק עם יכולות של מחשב פנטיום 2 וכרטיס גראפי בערך ברמה של ג'יפורס 2 MX [שכיום לא שווה יותר מ300 ש"ח בסה"כ] לא צריך לשלם מחיר כזה מופקע.

פורסם
  • מחבר

בשביל הגרוטאה הזו אני לא מוכן לשלם יותר מ-300 ש"ח

מצטער,אבל על מכשיר עתיק עם יכולות של מחשב פנטיום 2 וכרטיס גראפי בערך ברמה של ג'יפורס 2 MX [שכיום לא שווה יותר מ300 ש"ח בסה"כ] לא צריך לשלם מחיר כזה מופקע.

לPS2 יש סיפריה גדולה של RPG יפנים ומישחקי מכות שלא הגיעו למחשב

אני לדוגמה מת לשחק בגרנדיה 3

ואני חיב להגיד למרות שאני אוהב את נינטנדו אהבתי את גרנדיה אחד ו2 יותר מהסידרה האגדה של זלדה

לגרנדיה פשוט יש עלילה מצוינת שאפילו לאחד כמוני גורמת לטפטף קצת דמעות

ss-028.jpg

פורסם

באמת יש לPS2 משחקים שולטים שהייתי מת לשחק בהם, בעיקר ב-NINJA ( לא זוכר מה השם המלא ).

אבל בקשר לשלטים זה לא שאין גיימפאדים למחשב ( אני בעצמי הזמנתי לא מזמן מאתר בחו"ל את השלט החוטי של ה-XBOX360, הוא בעל חיבור USB ) וזה לא בעיה לחבר את המחשב לטלויזיה ואז רואים אפילו יותר טוב. היתרון היחיד בPS זה המשחקים שיש לו, אבל דווקא מתחילים לצאת כמה משחקים של הקונסולות למחשב כמו ONIMUSHA 3 ו- DEVIL MAY CRY 3, יש לי כבר אונימושה ואני מת לקנות את הדויל מיי קריי.

חוץ מזה זה הדבר הכי לא נכון לומר שהמקלדת מסריחה!!! המקלדת והעכבר מביאים לדיוק הכי טוב, שזה מאוד מאוד חשוב למשחקי יריות וצבא למניהם שאני לא יכול בלעדיהם.

בקיצור קונסולות יותר שוות למשחקי חרבות וכאלה מגוף שלישי, אבל מחשב שווה למשחקי היריות השולטים למיניהם ולכל שאר סוגי המשחקים אם יש לך גיימפאד, הבעיה שלו שאין לו הרבה משחקים מהסגנון שיש לקונסולות :-\

אם הייתם שואלים אותי מחשב עדיף, כי יש לו בנוסף את כל האפשרויות חוץ ממשחקים ( אינטרנט ועניינים ), גרפיקה טוב יותר ואין את כל הסיבוך עם הצ'יפ, כי לדוגמא מי שרוצה לקנות קונסולה ולא מתכוון להשיג משחקים בדרך הרגילה של קנייה בכסף, אז הוא צריך לחקות מלא זמן, אפילו שנה עד שימציאו צ'יפ טוב, איכותי שעובד עם כל המשחקים והסרטים בלי לדפוק את הקונסולה. ועד שכל הזמן הזה יעבור כבר כל הרמה של הגרפיקה של הקונסולה תרד בהרבה מאוד יחסית למחשב.

בקיצור, מחשב שולט!!!

פורסם

לצערי, יש לי ps2 כבר כמה שנים ואני בקושי נוגע בו... כל משחק עולה 350 שקל והמשחקים הרבה יותר קצרים ממשחקי PC (לפחות רובם)... אני משחק רק שבאים חברים :xyxthumbs:

דרך אגב, eyetoy שולט!! זה כיף חחחח

פורסם

אני לא אוהב את כל המשחקים היפנים המשונים והביזאריים האלה שהPS2 מתפאר בהם

כן הייתי רוצה לשחק בMGS3,אבל זה כבר סיפור אחר.

פורסם

Resident Evil 4

God Of War

Burnout: Revenge

Gran Turismo 4

Winning Eleven 10

MGS 3

Shadow of the colossus

Tekken 5

etc...

לדעתי לא צריך להוסיף מילה.

פורסם
  • מחבר

אתם מיתיחסים לדיון כמו PS2 נגד מחשב

וזה ביכלל לא הכוונה של הדיון לי יש מחשב+ידית טובה+מחובר גם למסך מחשב וגם לטלויזיה די גדולה

אבל כמו שאני ועוד מישהו אמר אין מספיק מישחקים מסיגנונות מסוימים למחשב

אני לדוגמה אוהב RPG בסיגנון יפני ומישחקים כאלה מאוד לא נפוצים במחשב וגם לא בXBOX למי שאמר עדיף XBOX

חוץ מיזה אני מתכנן ליקנות אם ציפ ככה שבעיה של מחיר מישחקים לא קימת

אבל לפני הכל אני מחכה לE3 (התערוכה הגדולה והחשובה ביותר למישחקי וידיאו)

בישביל לדעת מה קורה אם הרוולושן והPS3 (הXBOX360 יקר מידי כרגע)

ואני מחכה שהמחיר של הPS2 ירד גם בישראל

פורסם

ולמה נראה לך שהמחיר של PS3 יהיה נורמלי?

תראה הכי הגיוני זה שמישהו יביא לך מכשיר לא מהארץ כמו שאני עשיתי, אבל ברור שלפעמים זה לא אפשרי אבל בכל זאת תראה מה אתה יכול לעשות בנידון.

לי הביאו מתאילנד מכשיר דק פלוס צ'יפ ושני בקרים ב700 שקל.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים