פורסם 2006 באפריל 2319 שנים אני לא מאמין שעד עכשיו לא אמרתם לו שאת SYGATE כבר הפסיקו ליצר...ואני ממליץ על NETLIMITER 2PRO אחלה של FW קל ונוח ומתקדם...
פורסם 2006 באפריל 2319 שנים מחבר אני לא מאמין שעד עכשיו לא אמרתם לו שאת SYGATE כבר הפסיקו ליצר...ואני ממליץ על NETLIMITER 2PRO אחלה של FW קל ונוח ומתקדם... או קיי תודה אני ינסה אותויש לי רק שאלה אחת והיא האם הוא תופס הרבה משאבים מהמחשב?מאיזה פייראול אתה רגיל לרשימה ?אפילו בFW של ווינדוס יש את הרשימה שאני מדבר אליהאתה רוצה שאני יבוא לך SCREENSHOT?
פורסם 2006 באפריל 2319 שנים מחבר כשאמרתי קל התכוונתי במשאבים....או קיי סבבה אז עכשיו בוא נשלים את החלק והשאלה הבאה היא האם קל לעבוד איתו?
פורסם 2006 באפריל 2319 שנים צריך להיתרגל אבל אחרי ששיחקתי איתו קצת ככה הוא נראה אצלי (תמונה מצורפת)[attachment deleted by admin]
פורסם 2006 באפריל 2419 שנים אתה בטוח שזה חוסם האקרים ? חוסם תוכנות ?לא רשום על זה שום דבר באתר של התוכנה...עריכה:אי אפשר לחסום שם כלום...התוכנות במחשב שלי יכולות להכנס חופשי לאינטרנט ד"א זה לא מאט תמחשב...
פורסם 2006 באפריל 2419 שנים מחבר ביטדפנדר זה אנטיוירוס ומדברים פה על פיירוול... אה באמת אופס..טוב טעות שלי..תודה על התיקון!
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.