עבור לתוכן

מחפש נייד למשחקים תקציב 10k .

Featured Replies

פורסם

אני שמח שאתם באותה דעה שלי.. :)

אני פשוט יודע יותר טוב (לא בטון שחצני..) את המפרטים בסדר גודל של המחיר הזה כי אני חיפשתי בתקציב ממש דומה אותו דרישות לנייד שלי..

עכשיו הוא (פותח האשכול..) רק צריך להחליט אם הוא מעדיף את HP עם כ.מסך הכי חזק או שם כמו DELL אבל עם כ.מסך יותר חלש..

אבא שלי עשה את הבחירה כבר- הוא לקח את הHP 9420, אני אישית הייתי לוקח את הDELL.. :nixweiss:

פורסם
  • מחבר

קודם כל תודה רבה לכל העוזרים

אם אני אצא מנקודת הנחה שהמחיר לא מהווה גורם מכריע ברכישת נייד,מה הייתם ממליצים לי dell או hp ? מה ההבדל העיקרי בין hp ל dell?

האם יש הבדל בין החברות הללו מבחינת איכות המוצר, אמינות, שירות וכו'?

נ.ב

להזכירכם שהתקציב עלה ל12k ,סופי.

תודה רבה מראש

פורסם

בבקשה..

המחיר גם אצלי לא היווה סיבה לקנות משהו כזה או אחר.

אין הבדל בין 11K לבין 12K- אין ממש מחשבים בין לבין..

אני לא יודע כל כך מה להמליץ לך בקטע של DELL כי עכשיו אמורים להגיע עוד דגמים ..

ביניהם יש גם דגם שהוא די מצא חן בעייני ואני בטוח שגם עליך .. ;) יש שם את דל אינספירון 9400 עם כ.מסך יותר חזק ממה שהצעתי עד עכשיו(7800) אבל אני לא יודע כמה הוא יעלה בדיוק.. אבל אם הוא יהיה בתקציב שלך אל תתלבט ותלך עליו..

- איכות המוצר לפי דעתי היא בשניהם גדולה מאוד כאשר HP עשתה צעדים גדולים בשיפור החלקים שלה והשירות שלה(אבל אסור להרחיב :nixweiss:)

- אמינות - אני בעצמי בן 17 כרגע(זה לא אומר שאני לא מבין..) והיה לאבא שלי לפניי שנתיים בערך HP המון זמן ולא הצטרכנו להשתמש בשירות שלהם אפילו פעם אחת ככה שאני חושב שהם אמינים.. בנוגע לDELL אני לא יודע יותר מדי אבל לדוד שלי יש אחד שהוא הזמין מחו"ל לפני שנה וחצי-שנתיים בהמון המון כסף עם רזולוצייה מיוחדת ומסך פנורמה ודברים כאלה ועד עכשיו הייתה לו רק פעם אחת תקלה- וזה היה רק משהו בזכרונות..

בקיצר- זה החלטה שלך אם אתה שואל אותי: אם הכי חשוב לך משחקים וזהו ולא עבודה - HP . אם חשוב לך משהו מרשים ופחות למשחקים אז הDELL שהבאתי לך..

בהצלחה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים