פורסם 2006 באפריל 2219 שנים שידרגתי לפני כשבוע את המחשב, תוכלו לראות את המפרט המלא בצד.ביצועים במשחקים לא משהו מבחינת גרפיקה (שיחקתי בהגדרות ולא עוזר), וגם המחשב זז נורא לאט!התקנתי לכל החומרה את הדרייברים הכי חדשים, מה יכול לגרום לבעיה?את ווינדאוס התקנתי מחדש כמובן, אחרי שקניתי את המחשב, כך שהוא אמור לזוז עוד יותר מהר.פעם קראתי שיכול להיות שהכוננים הקשיחים מוגדרים על מהירות נמוכה יותר ממה שהם יכולים לספק! זה יכול להיות קשור לעניין?
פורסם 2006 באפריל 2319 שנים מחבר לפי EVEREST, שניהם פועלים על UDMA 5 ATA-100.[attachment deleted by admin]
פורסם 2006 באפריל 2319 שנים קודם כל לאינטל קונים שני סטיקים של זכרון ולא אחד.על איזה הגדרות אתה מנסה לשחק? שים לב ש 7600GT הוא כרטיס מיד ריינג' ולא היי אנד.תעלה את הבאס של המעבד ל 166 במקום 133. זה יתן לך בוסט לא קטן.
פורסם 2006 באפריל 2319 שנים מחבר לא הדגישו לי את העניין הזה כשביקשתי המלצה לשידרוג בפורום :-\על רזולוציה 1024*768, והגדרות נעות בין MED ל-HIGH. חשבתי שהכרטיס יוכל להסתדר עם זה!יש לי את גוף הקירור המקורי של המעבד, אתה חושב שכדאי לי לעשות את העלאת הבאס כבר עכשיו?דרך אגב, אני יכול להעלות ישר ל-166, או לעשות את זה בשלבים כמו כל OC?
פורסם 2006 באפריל 2319 שנים איזה משחק?מה המעלות של כל הרכיבים, לפי הביוס ולפי אברסט, IDLE ועומס...? בעיקר של המעבד והכרטיס מסך...
פורסם 2006 באפריל 2319 שנים מחבר משחקים: BF2, COD2, Condemned Criminal Origins.בעומס: כ' מסך על 48 בממוצע, מעבד על 42-40, כונן קשיח על 40.טמפ' סבירות.
פורסם 2006 באפריל 2319 שנים תבדוק עם ה MB בא עם ביוס מעודכן.כבר היה לי מחשב חדש שבקושי עבד, ואחרי עדכון הוא זכה לחיים חדשים.ותבדוק קונפליקטים בחומרה.
פורסם 2006 באפריל 2319 שנים ולמעבד יש טמפרטורות בסדר, אפשר לדעתי להעלות מה שINTERGAL אמר... אבל תחכה לתשובה ממנו...הכובן קשיח בטמפרטורה קצת גבוהה, יש מולו מאוורר? אין אבק?כרטיס מסך גם טמפרטורה בסדר, אתה בטוח שזה מאמץ מלא? תבדוק עוד הפעם..
פורסם 2006 באפריל 2319 שנים מחבר אני אבדוק טמפ' עוד מעט במאמץ מלא, לבנתיים צירפתי את תאריך הביוס.כדאי לי לעדכן?די מפחד מהדברים האלה..עריכה:כונן קשיח בטמפ' 30-30 IDLE. טעות שלי[attachment deleted by admin]
פורסם 2006 באפריל 2319 שנים לא צריכה להיות בעיה להעלות ישר ל 166. אנשים העלו הרבה יותר גבוה עם קרור סטוק ומתח סטוק. כמובן שקרור טוב יותר יהיה תמיד עדיף, אבל תבדוק את הטמפרטורות בזמן עומס (תריץ פריים95) כעיקרון קרור הסטוק אמור להספיק למהירויות האלה. תקרא את זה:http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=176208.0עריכה:בעת עליית המחשב או איפשהו בביוס צריכה להיות כתובה לך הוורסיה של הביוס. תסתכל אם זה F9 או F10.עריכה2: אתה עם ART 300 על המפרט הזה?
פורסם 2006 באפריל 2319 שנים מחבר כן, אני עם הספק כוח המקורי של המארז.לעשות OC, או שאתם ממליצים ללכת עכשיו ולקנות ספק כוח חדש למפרט? אם לקנות, אז תמליצו לי על אחד מזיגזג2000 (רק משם בבקשה), ללא הגבלת מחיר, רק כמובן לא צריך להגזים, משהו שיתן מספיק כוח למפרט ו-OCב ואין צורך ביותר.כשהמליצו לי על המפרט בפורום, אמרו לי שהספק מספיק חזק :-\.דרך אגב, עשיתי בדיקה עם 3D2006, והיא יצאה על הפנים! בדקתי תוצאות של אנשים עם מפרטים כמו שלי, ולהם יצאה תוצאה גבוהה פי 2 או 3.עדכון לביוס אני אעשה עוד מעט.עריכה:בעצם התוצאה ב-3DMARK יצאה נורמלית! חשבתי שיצאה 1000, ועכשיו שמתי לב שזה הציון בנפרד לכל רכיב, בויחד זה 3000 כמו שצריך.[attachment deleted by admin]
פורסם 2006 באפריל 2319 שנים ואולי הבעייה היא שהמעבד הזה כל כך עלוב?? מצחיק- בן אדם קונה מעבד חדש וכבר צריך לעשות המהרה כדי שיוציא קצת ביצועים. אם הוא קנה את המעבד בידיעה מראש שהוא הולך לבצע המהרה-אחלה-אבל קורה שאנשים קונים את המעבד הנ"ל בגלל המלצות וללא ממש מבינים את הקטע של ההמהרה ואחרי זה מתלוננים שהמחשב איטי או חלש במשחקים(והוא לא היחידי-יש לי שני חברים עם אותו מפרט בערך(רק 2*512) עם כרטיס מסך טוב (הכל יחסי-אבל 7600GT הוא מצויין) ....
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.