עבור לתוכן

תוצאות חדשות שלי 5 ג'יגה

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

לא טחון אחי ממש לא

הכסף מגיע מעבודה קשה מאוד וכל מה שיש לי השגתי בכוחות עצמי ובעשר אצבעות

מחשבים זה תחביב אני אוהב את זה ולכיף שלי אין מחיר אם אני לא ישים כסף בדברים שאני אוהב אז איפה אני ישים אותו? :silly:

בכל מקרה כרגע אני לא עובד עם המחשב על חמש ג'יגה כי כמו שכתבתי הK2 היה לצורך בדיקה (אחרי שראיתי איך זה עובד בקרוב יהיה לי אחד משלי ;D)

כרגע המערכת עובדת על קצת פחות מ 4 ג'יגה עם קירור מים אומנם קצת חמים אבל בסדר גם במאמץ :smile1:

המחשב עובד כמו שד אבל כמובן יש עוד המון המון עבודה אולי קצת וולט מוד ללוח וO.C לכרטיס מסך כמובן

בכל מקרה הבנתי שהשיא העולמי למעבד הזה הוא 5.4 ג'יגה לשם אני רוצה להגיע ויחד עם אליאור אני יגיע !!! עדכונים בהמשך

קבלו תמונה לקינוח :hat:

picture0493mb9yy.th.jpg

• תגובות 73
  • צפיות 3.8k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

בהצלחה אחי!!

5.4 גיגה זה כבר לא רחוק!!

פורסם
  • מחבר

או הא כמה זה רחוק 400 מגה שכל כך קשה להשיג אבל יהיה טוב נגיע לזה ואולי גם נעבור את זה

פורסם

למה 5.4?

פורסם
  • מחבר

כי זה השיא העולמי למעבד D920 ואני רוצה להחזיק בשיא הזה :bash:

פורסם

בהצלחה לכם ;)

פורסם

כי זה השיא העולמי למעבד D920 ואני רוצה להחזיק בשיא הזה :bash:

ok, i dindt know

פורסם

תוצאות מכובדות ויפות ביותר!

כל הכבוד! :xyxthumbs:

פורסם

לא טחון אחי ממש לא

הכסף מגיע מעבודה קשה מאוד וכל מה שיש לי השגתי בכוחות עצמי ובעשר אצבעות

מחשבים זה תחביב אני אוהב את זה ולכיף שלי אין מחיר אם אני לא ישים כסף בדברים שאני אוהב אז איפה אני ישים אותו? :silly:

עבודה לא אמורה להיות קלה. ומי שהיא קלה לו אז הוא יכול להרוויח יותר.. השאלה היא הרצון.

גם אצלי זה תחביב אבל יש גבול לכמה שאפשר להשקיע בתחביבים.

בכסף כזה אפשר לטוס לשבוע לחו"ל.. הכל סדר עדיפויות.

העיקר שאתה בטוח במה שאתה עושהו תמשיך כך! OC בנזונה! מקווה לראות תוצאות טובות יותר מהשיא העולמי.. :]

פורסם

עם אתה רוצה עוד 400mhz אתה חייב לתת עוד טיפה מתח ולנסות לעלות עוד טיפה עם אתה לא מצליח אז כנראה זה הגבול.

עם הבאת את המערכת רק לבדיקה אז יכלת להביא קרח יבש(-90)לבדיקה ויכלת לחסוך כסף אבל לא משנה.

פורסם

הוא צריך ממש ממש ממש ממש הרבה קרח יבש בשביל זה... כי זה ימס מהר מאוד..

פורסם

נו מה עשיתם עניין? אז לבנאדם יש כסף לקירור גז.. אזמה!?

חחחחחחחח

סתם אחי.. בהחלט תוצאות מאוד מכובדות! סוף סוף הקהילה הישראלית מתפתחת כמו שצריך!! GJ!

ואני חייב לציין ש90אחוז מההצלחה שייכת לאליאור ידינו הוותיק :)

פורסם
  • מחבר

אכן רוב הקרדיט מגיע לאליאור

אני כרגע דיי עצרתי את כל הפרוייקט עקב מחסור עצום בזמן אבל בקרוב נמשיך ואז גם נראה איפה הגבול האמיתי של הצעצוע שלי :cool2:

פורסם

יפה מאוד :xyxthumbs:

פורסם

יפה מאוד אחי, תעשה לו עוד VMOD קטן, קשור אותו עם כבל לעמוד חשמל לא משהו רציני. מעריץ אותך אחי ובכיף תשבור שיא.

וכל הכבוד אחי לך עם התחביבים שלך עד הסוף כי חיים רק פעם אחת ואם כבר-אז כבר. קבל ח"ח

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים