פורסם 2006 במאי 119 שנים מחבר לא טחון אחי ממש לא הכסף מגיע מעבודה קשה מאוד וכל מה שיש לי השגתי בכוחות עצמי ובעשר אצבעות מחשבים זה תחביב אני אוהב את זה ולכיף שלי אין מחיר אם אני לא ישים כסף בדברים שאני אוהב אז איפה אני ישים אותו? בכל מקרה כרגע אני לא עובד עם המחשב על חמש ג'יגה כי כמו שכתבתי הK2 היה לצורך בדיקה (אחרי שראיתי איך זה עובד בקרוב יהיה לי אחד משלי ;D) כרגע המערכת עובדת על קצת פחות מ 4 ג'יגה עם קירור מים אומנם קצת חמים אבל בסדר גם במאמץ המחשב עובד כמו שד אבל כמובן יש עוד המון המון עבודה אולי קצת וולט מוד ללוח וO.C לכרטיס מסך כמובן בכל מקרה הבנתי שהשיא העולמי למעבד הזה הוא 5.4 ג'יגה לשם אני רוצה להגיע ויחד עם אליאור אני יגיע !!! עדכונים בהמשך קבלו תמונה לקינוח
פורסם 2006 במאי 119 שנים מחבר או הא כמה זה רחוק 400 מגה שכל כך קשה להשיג אבל יהיה טוב נגיע לזה ואולי גם נעבור את זה
פורסם 2006 במאי 619 שנים לא טחון אחי ממש לא הכסף מגיע מעבודה קשה מאוד וכל מה שיש לי השגתי בכוחות עצמי ובעשר אצבעות מחשבים זה תחביב אני אוהב את זה ולכיף שלי אין מחיר אם אני לא ישים כסף בדברים שאני אוהב אז איפה אני ישים אותו? עבודה לא אמורה להיות קלה. ומי שהיא קלה לו אז הוא יכול להרוויח יותר.. השאלה היא הרצון. גם אצלי זה תחביב אבל יש גבול לכמה שאפשר להשקיע בתחביבים. בכסף כזה אפשר לטוס לשבוע לחו"ל.. הכל סדר עדיפויות. העיקר שאתה בטוח במה שאתה עושהו תמשיך כך! OC בנזונה! מקווה לראות תוצאות טובות יותר מהשיא העולמי.. :]
פורסם 2006 במאי 719 שנים עם אתה רוצה עוד 400mhz אתה חייב לתת עוד טיפה מתח ולנסות לעלות עוד טיפה עם אתה לא מצליח אז כנראה זה הגבול.עם הבאת את המערכת רק לבדיקה אז יכלת להביא קרח יבש(-90)לבדיקה ויכלת לחסוך כסף אבל לא משנה.
פורסם 2006 במאי 719 שנים נו מה עשיתם עניין? אז לבנאדם יש כסף לקירור גז.. אזמה!? חחחחחחחח סתם אחי.. בהחלט תוצאות מאוד מכובדות! סוף סוף הקהילה הישראלית מתפתחת כמו שצריך!! GJ! ואני חייב לציין ש90אחוז מההצלחה שייכת לאליאור ידינו הוותיק
פורסם 2006 במאי 719 שנים מחבר אכן רוב הקרדיט מגיע לאליאור אני כרגע דיי עצרתי את כל הפרוייקט עקב מחסור עצום בזמן אבל בקרוב נמשיך ואז גם נראה איפה הגבול האמיתי של הצעצוע שלי
פורסם 2006 במאי 719 שנים יפה מאוד אחי, תעשה לו עוד VMOD קטן, קשור אותו עם כבל לעמוד חשמל לא משהו רציני. מעריץ אותך אחי ובכיף תשבור שיא.וכל הכבוד אחי לך עם התחביבים שלך עד הסוף כי חיים רק פעם אחת ואם כבר-אז כבר. קבל ח"ח
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.