עבור לתוכן

צריך עזרה, יש לי בעיה חמורה בסאונד של rainbow 6: lockdown

Featured Replies

פורסם

היי :hi:

יש לי את המשחק- rainbow 6: lockdown ואני לא יודע למה אבל אני שומע הכול בסדר חוץ מאת עצמי, אני לא שומע את הנשקים שלי כאשר אני יורה בהם או זורק רימון וכאלה. רק אחרי כמה זמן ששיחקתי ( חשבתי שאולי הבעיה היא בשלב או משהו כזה ) אז שמתי לב ששומעים מאוד מאוד מאוד חלש את הקול של הנשקים שלי, אין לי מושג למה זה ככה ואולי אני חושב שהמשחק חושב שיש ל רמקולים 5.1 או משהוא כזה אבל בכלל יש לי 2.1. גם בדקתי את ה-setting של ה-audio של המשחק ולא נראה לי שיש שם בעיה. ושוב אני חוזר שחוץ מאת עצמי אני שומע הכול מצוין.

מישהוא יודע מה הבעיה ויכול לעזור לי בבקשה?

פורסם

אחי אולי תנסה לעדכן את הדרייברים של הכרטיס קול.. :xyxthumbs:

או שתסיר את הדרייבר ותתקין מחדש או שיש למשחק דרישות של כרטיס קול שונה משלך אחי ..

היום הולך EAX.. במשחקים ..

אחי קנית את המשחק .?

איך הוא חזק ?

פורסם
  • מחבר

בקשר לעידכון, דווקא חשבתי להתקין את התוכנות שבאו עם הכרטיס קול שלא התקנתי אותן, יכול להיות שזה זה?

ובגלל שהסאונד של המשחק לא עובד טוב אז אני עוד לא שיחקתי בו, כי זה מסריח בגלל כל הקטע שלא שומעים את עצמך והיריות שלך וכאלה, אז אין לי מה להגיד לך, מצטער :-\

פורסם

אז לא הבנתי לא התקנת את התוכנות שבאות עם הכרטיס קול ?

אז מה התקנת ?

פורסם
  • מחבר

התקנתי את הדרייבר, אבל יחד עם הכרטיס קול היו עוד כמה תוכנות של סאונד שאני לא חוששב שהן חובה

פורסם

תגיד yuval1101 מישהו מישחק online במשחק הזה?

יש סרברים?

פורסם
  • מחבר

ובגלל שהסאונד של המשחק לא עובד טוב אז אני עוד לא שיחקתי בו, כי זה מסריח בגלל כל הקטע שלא שומעים את עצמך והיריות שלך וכאלה, אז אין לי מה להגיד לך, מצטער :-\

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים