פורסם 2006 באפריל 2219 שנים שלום לכולם, אני חושב שאני צריך לשאול את זה פה ראיתי את המסך הזה, ובאמת הוא הפתרון המושלם בשבילי. במקום לקנות LCD למחשב ולתלות את הטלוויזיה, עדיף לי כבר לקנות LCD שעושה את שניהם. השאלה שלי היא האם מישהו יודע איך המסכים האלה מתפקדים בתור מסכי מחשב, בעקרון השימוש העיקרי הוא לא משחקים אבל מדי פעם כן.. מה שכן ראיתי את המסך הזה בתצוגת טלוויזיה והוא פשוט פצצה.. ישנה עוד אפשרות שחשבתי עליה והיא לקנות LCD 19 מחשב ולחבר במחשב כרטיס טלוויזיה טוב.. השאלה מה יתן לי תמורה יותר טובה LCD TV+PC או LCD PC + כרטיס טלוויזיה ודרכו לראות גם טלוויזיה. תודה רבה קובי.
פורסם 2006 באפריל 2219 שנים בתור מסכי מחשב הם גרועיםהרזולוציה שלהם היא רזולוציה של טלויזיה והם ממש לא מיועדים לשימוש במחשב בתור מסך ראשי
פורסם 2006 באפריל 2219 שנים מחבר ומה בקשר לקומבינה השניה, זאת אומרת לקנות מסך מחשב LCD פצצה ובאמת לא לחסוך בכסףולהוסיף למחשב כרטיס טלוויזיה טוב ודרכו להעיר את השידוק לטלוויזיה..איך זה?אני מדבר נגיד על מסך LCD 19 שמגיע ל1440X990 נגיד..
פורסם 2006 באפריל 2219 שנים אפשר אבל מעצבן, כל פעם שרוצים לראות טלויזיה צריך להפעיל את המחשב ואת התוכנה במחשבפיתרון יותר טוב יהיה לקנות קופסה חיצונית שמתחברת לשקע של הכבלים או לחיבור RCA (אם יש לך ממיר דיגטלי) ומתחברת ישירות למסך. צעצוע כזה עולה איזה 600 שקל99% ממסכי ה-LCD19 בארץ הם 5:4 ועובדים ברזולוציה של 1280X1024יש אולי מסך אחד די גרוע שהוא 16:10 ברזולוציה שכתבת.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.