פורסם 2001 בדצמבר 2223 שנים חברים, קניתי דיסק IBM GXP 40G כשהייתי ב- הונק קונג ( בערך 85$) , כשהתקנתי אותו גיליתי שהוא מלא ב- Bad Sectors, הרצתי את ה- DFT של IBM מספר פעמים והוא תיקן את הבעיה אך לאחר מספר שעות שוב Bad Sectors. האם לדעתכם אני יכול להחליף את הדיסק בארץ אן עלי לשלוח אותו מעבר לים שוב .... ???
פורסם 2001 בדצמבר 2223 שנים ברוך הבא למועדון!ובכן, אני בספק אם תוכל להחליפו בארץ, לכן תצטרך לשלוח אותו חזרה לארץ מולדתו...
פורסם 2001 בדצמבר 2223 שנים אף פעם לא סבלתי את IBM......ידעתי שלא יכול להיות שההארד דיסקים שלהם כאלה קטלניים ובלי בעיות..זה היה רק עניין של זמן עד שהבעיות יתגלו...
פורסם 2001 בדצמבר 2223 שנים תנסה לפנות לTRIPLE Cתמציא להם איזה סיפור , שקנית את ההרד דיסק בארץ , והחנות נסגרה , ובלה בלה בלה , ותקווה לטוב .אם תהיה מספיק נחמד , אני חושב שהם יחליפו לך אותו .
פורסם 2001 בדצמבר 2223 שנים מחבר תודה חברים, אני בודק כעת את האפשרות של RMA מול IBM ויתכן אני יוכל לשלוח להם אותו אך הם יחזירו לי אותו לאיזה כתובת באירופה (כנראה גרמניה) .
פורסם 2001 בדצמבר 2223 שנים לפי כמות ההודעות פה בפורום על דיסקים של IBM דפוקים,הם יותר גרועים מ :lol:WD,אני לא רואה הרבה תלונות בפורום עלדיסקים של WD שנדפקו כל כך הרבה.
פורסם 2001 בדצמבר 2223 שנים כי אף אחד לא קונה WD אבל לידידה (לא, לא חברה) שלי נהרס 100GB של WD אחרי שבועיים של שימוש.
פורסם 2001 בדצמבר 2223 שנים לפי כמות ההודעות פה בפורום על דיסקים של IBM דפוקים,הם יותר גרועים מ :lol:WD,אני לא רואה הרבה תלונות בפורום עלדיסקים של WD שנדפקו כל כך הרבה.כי אף אחד לא קנה אותם!!!!!!!!!!!ויש לי אחד כמו שלך והוא עובד...סמוחתה סמוחתה זמוחתה...
פורסם 2001 בדצמבר 2223 שנים מחבר אני חייב לציין שבימים הבודדים שהוא עבדת הוא היה מפלצת !! עוד לא ראיתי כזה דיסק מהיר ושקט. יש לי גם דיסק WD 40G זהה שלא מגיע לקרסוליים של ה- IBM . תודה חברים על התמיכה, אני אמצא את הדרך להחליף אותו. אני לא כל כך ממהר לוותר.
פורסם 2001 בדצמבר 2323 שנים מחבר כן, אני לא רואה בעייה בזה, יש לי מחשב נייד שאני עובר איתו בהרבה שדות תעופה בעולם ןאין שום בעיה עם זה.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.