עבור לתוכן

אוי ואבוי!!מה קרה למחשב שלי:( עודכן בפעם השניה!!!!!! שוב דף שני

Featured Replies

פורסם

טוב אני הורדתי לי לשולחן עבודה קובץ RAR ובאתי בתומי לפתוח אותו בעזרת וינראר כאשר אני מגלה קובץ מוזר שלפי התוכנה נמצא על השולחן עבודה שלי

סקירה מהירה שלי מראה שאין שם שום קובץ נכנסתי ללחץ לא הבנתי מאיפה הוא מגיע ולא נראה לי שהוא כל כך נחמד. מה עלי לעשות??

ועוד שאלה חשובה שלי מה זה לעזאזל CnsMIn????????????

תחת השם הזה בשלוש תוכנות רוגלות ורג'סטרי אני מצאתי יותא מדי קבצים נגועים???

עזרה אל תשלחו אותי לגוגל זה לא עוזר!!

תודה לעל מי שעוזר!!!

[attachment deleted by admin]

• תגובות 39
  • צפיות 3.5k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

בשביל לראות קבצים מוסתרים בשולחן העבודה:

המחשב שלי>התיקיה הזו עם החץ הירוק למעלה (תיקייה צהובה עם חץ ירוק בכיוון צפון="למעלה" כמו שקוראים לו ב-windows)>כלים>אפשרויות תיקייה>תצוגה>הגדרות מתקדמות>קבצים ותיקיות מוסתרים>ואז לבחור "הצג קבצים ותיקיות מוסתרים".

אני מאמין שאתה יודע את זה, אבל רק לפרוטוקול.

פורסם
  • מחבר

לא עוזר אני לא יודע מה לעשות עם הקובץ עצמו..

פורסם

אני רואה שיש לך המון בעיות במחשב... הפיתרון הכי טוב הוא לעשות פורמט כללי מלא שזה כולל את כל המחיצות שיש לך בHD, ולהתקין הכל מחדש.

פורסם

אני רואה שיש לך המון בעיות במחשב... הפיתרון הכי טוב הוא לעשות פורמט כללי מלא שזה כולל את כל המחיצות שיש לך בHD, ולהתקין הכל מחדש.

רעיון מעולה. פרמוט תמיד טוב למצבים כאלה.

פורסם

רעיון מעולה. פרמוט תמיד טוב למצבים כאלה.

כן אני יודע... אני קורא לזה "הפיתרון הסופי" ;)
פורסם

אבל יש בעיה: המחשב שלו מלא בוירוסים, סוסים טרויאנים, ורוגלות, ועד שהוא לא ינקה לפחות 80 אחוז מהם (לפחות המסוכנים), הוא לא יכול לגבות מידע, ואז גם לא לפרמט.

לכן חשוב לעשות המון סריקות במצב כזה, לגבות מידע, ולפרמט.

פורסם

בקיצור זה סרט סרט...

פורסם
  • מחבר

חחח איזה חמודים... תודה על העידוד..

נו ביאסתם אותי רצחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח וואייי אין מצב שבעולם שאני נפתר מהקבצים האלה בלי פירמוט??

אני פשוט לא אבל לא יכול לוותר על כל קיבצי הEXE שלי ואני דיי בטוח שאני יצרוך גם ככה טרויאנים על הדיסקים יש לי מחיצה אחת שזה בכלל סרט..

קיצר מישהו מכיר טכנאי טוב באזור אשדוד?

פורסם

תריץ בדיקה דרך האתר של קספרסקי, ובנוסף תוריד את הגרסת נסיון של CounterSpy (אנטי רוגלות) וגם תראה לוג של HijackThis.

שלושת אלה אמורים להוריד את הכל.

פורסם

וSPYBOT SEARCH AND DESTROY

גם אנטי - וירוס טוב: ANTIVIR, חפש אותו ותסרוק...

פורסם

תריץ בדיקה דרך האתר של קספרסקי

אבל יש לו כבר Kaspersky Anti-Virus, זה עדיין הכרחי לעשות בדיקה אצלהם באתר בכל זאת?

פורסם

לדעתי כדאי, הבדיקה אונליין היא מעודכנת ואצלה אפשר לדעת ב100% שהיא לא נגועה בוירוס.

פורסם

כן, בגלל שיש סיכוי שבמצב הזה הקספרסקי לא יפעל טוב, אבל שגם יריץ את רספרסקי כתוכנה ולא באתר...

פורסם
  • מחבר

טוב אז ככה..

הרצתי לא פעם ולא פעמיים אלה לפחות 15 פעמים ביומיים האחרונים

אתAd-Aware SE Plus את Registry Mechanic את Spyware Doctor את Spybot - Search & Destroy את Registry Repair 2006 את CCleaner קבוע פועל אצלי Ad-Watch SE Plus.

הרצתי אין סוף פעמים את HijackThis והורדתי דברים לפי הלוג פייל.

עשיתי לפחות שלוש פעמים עם NOD32 וkaspersky סריקות ולא בא זמנית והם לא פעלו סימולטנית אל תדאגו.

החזרתי לפעולה את חומת האש של וינדוס ובתוכניות שפועלות דאגתי שרק הנחוצות יפעלו!

ניקיתי את המחשב מכל הקבצים שאני לא צריך עשיתי איחוי ועשיתי גם ניקוי דיסק ומחקתי תוכנות שאני לא צריך.

עכשיו כל פעם שאני עושה סריקה באחת מתוכנות הרוגלות שלי כל התוכנות אבל כולם מזהות קובץ בשם CnsMin או רק Cns ונותנותי לי רשימה גדולה של רג'סטרי וקבצים נגועים באמתחתו.

אני עשיתי מחק מה שהוא הצליח הוא מחק ומה שלא הוא אמר שזה ימחק אחרי הפעלה מחדש של המחשב. אמרתי טוב נפעיל מחדש והפעלתי מחדש ושוב עושה סריקה ושוב מזה אותם הבעיות..(CnsMin) אז אמרתי משהו לא הגיוני אני חייב לראות מה קורה פה..

הלכתי למיקום של הקבצים האלה ויש אכן שלושה קבצים שנוצרו באותו יום ועונים לשם Cns רק שהם מסוגים שונים.

ניסיתי למחוק אותם אני הולך לסל מיחזור ורואה שהוא ריק חוזר ורואה שהקבצים חזרו חזרתי על הפעולה שלי שוב ושוב ואני רואה שהם תמיד משחזרים את עצמם לאותו המקום.

בדקתי שוב וגיליתי שיש קובץ באותו השם Cns רק שהוא גם בתקיה של וינדוס בתוך תקיה עם שם מוזר מאוד משהו בסגנון Downlo~1

אני מחפש את התיקיה והיא לא נמצאת בדקתי אם היא מוסתרת חשפתי מוסתרים גם לא-בקיצור התקיה לפי המחשב לא הייתה ולא נבראה השם של הקובץ היה גם משהו בסגנון Cnshook.dll או משהו כזה.

עלה בי חשד שהוא קשור במובן מסויים לשיחזור קבצי Cns אך לא יכלתי למצא אותו ולמחוק אותו.

עד כאן בעיה ראשונה!!

!!שכחתי לציין אבל אני לא יכול להשתמש באפשרות החיפוש של המחשב משום שהיא בדרך מוזרה מאוד נותרלה ואני לא יכול לבצע חיפוש של שום דבר!!

נמשיך..

אני חושש וחושד שהכל קשור במובן מסויים לקובץ בשם fservies.exe שהופיע על שולחן העבודה שלי כקובץ מוסתר שלא נמצא בחשיפה של קבצים מוסתרים אלא על ידי תוכנת הוינאמפ ונעלם באופן מסתורי.

מדי פעם קופצות הודעות שהוא נחסם על ידי האדד וור צופה..

ולפעמים אני רואה שאיתו נחסם קובץ בשם rundll32 וששניהם נמצאים במקום כל שהוא במחשב שאותו לא מצאתי.

נמשיך כשעשיתי msconfig גילית שאותו Cns אמור להיפתח ולעלות עם המחשב כמובן שביטלתי את זה ישר שראיתי אבל עדיין לא בדקתי אם הוא חזר לפעול עם המחשב. (אני יבדוק ויעדכן..)

דבר נוסף שיש בתוכניות שפועלות במחשב תוכנית בשם rundll32.exe של משנה שאני עושה לה סיים תהליך או כל דבר אחר היא לא נסגרת פשוט מאוד היא לא מוכנה להיסגר..

נראה לי שאיך שהוא הקובץ הזה קשור לבלאגן של המחשב..

סיכום הכל בשלוש מילים!

חברה עיזרו לי!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

תודה למי שהיה לו כח לקרוא את כל הסיכום הזה..

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים