פורסם 2006 באפריל 2119 שנים אמממ בעצם מה שאני רוצה לשאול נמצא בכותרת.עוד פרט,דגם המסך הוא LG 1720Bמישהו יודע עד כמה פיקסלים שרופים אפשר עד שאפשר להשתמש באחריות?תודה מראש!
פורסם 2006 באפריל 2119 שנים התקן אומר שמעל 5 המסך מוחלף במסך בעל כמות פיקסלים הנמוכה מ5 , כלומר , נניח יהיה לך בשלב מסויים 6 פיקסלים , יחליפו לך את המסך , ואולי תקבל מסך עם 2 שרופים , או 4 ...
פורסם 2006 באפריל 2219 שנים האחריות של היבואן הרשמי של LG היא על 3 פיקסליםמעניין יהיה לראות מה יתנו לך במקום...תעדכן אותנו
פורסם 2006 באפריל 2219 שנים מחבר וואלה,אם כך אני ייסתכל בניירות לראות מי נותן לי את האחריות,LG או החנות עצמה..קניתי מ Olsale
פורסם 2006 באפריל 2219 שנים מחבר olsale עובדים מול היבואן המורשה (ח.י אלקטרוניקה)לא צריכה להיות לך בעיהצודק עכשיו הסתכלתי בקבלה בדיוק,וזה באמת מח.י אלקטרוניקהחחח איזה כאב לב..שילמתי על המסך הזה 2300 שקל!!! בדצמבר 2004היום במחיר הזה אפשר להביא 19 אינץ' טוב
פורסם 2006 באפריל 2219 שנים קודם תבדוק שהפיקסלים באמת שרופים, ולא "תקועים"... שלא תגרור את המסך סתם...
פורסם 2006 באפריל 2219 שנים מחבר קניתה LCD ב2004 ב2004 CRT היה עדיף מרוב הבחינות קניתי אותו בגלל שאין לי מקום ל CRT על השולחן,וחוצמזה הנתונים שלו לא רעים גם להיום אין מריחות ודברים כאלו תמונה חדה מאוד בקיצור אני לא מצטער על זה
פורסם 2006 באפריל 2219 שנים איך פיקסל נשרף במסך LCD? ככה סתם? ביום בהיר אחד? יש משהו שאסור לעשות בכדי למנוע שריפת פיקסלים? כי יש לי מסך LCD יקר והייתי מעדיף לדעת מה לעשות בשביל לא לשרוף לו פיקסלים... אם יש דבר כזה
פורסם 2006 באפריל 2219 שנים איך פיקסל נשרף במסך LCD? ככה סתם? ביום בהיר אחד? יש משהו שאסור לעשות בכדי למנוע שריפת פיקסלים? כי יש לי מסך LCD יקר והייתי מעדיף לדעת מה לעשות בשביל לא לשרוף לו פיקסלים... אם יש דבר כזהבעיקרון כן יכול לישרף לך ככה סתםככה בנויה הטכנולוגיה אבל אני מעריך שהחברות שמיצרות LCD עובדות על טכנולוגיות שמצמצמות פיקסלים שרופים לפחות עד שניגמרת תקופת האחריותאיך לימנוע את זה אני לא יודע ולא חושב שקים דבר כזה אולי אפשר לצמצם תסיכוי לפיקסלים שרופים
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.