עבור לתוכן

מה הפוטנציאל של המחשב הזה לאוברקלוק? (חדש בתחום)

Featured Replies

פורסם

אממ יש לי מעבד AMD 3200 VENICE CORE, שני סטיקים של 512 של TWINMOS, ספק 400W של HEC ולוח אם ASUS A8N VM CSM...

רציתי לדעת מה הפוטנציאל של המחשב שלי לאוברקלוק ובעזרת אילו תוכנות אפשר לעשות את זה?

כמו כן אני אשמח אם תכוונו אותי למדריכים בעברית שמסבירים קצת על המושגים שמשתמשים בהם בעולם האוברקלוק

וקצת הסברים על איך לעשות את זה מבלי להרוס את המחשב...

תודה. :hi:

פורסם

תוכל לעשות איזה 2.8

פורסם
  • מחבר

לא ביקשתי שתתן לי מספר מדוייק...רק רציתי לדעת אם הרכיבים האלו נחשבים רכיבים טובים לאוברקלוק...

ואממ קראתי קצת במדריכים אבל עדיין לא הבנתי כל כך מזה כל עניין התזמונים ואממ איך בדיוק משנים את כל הדברים האלה בביוס?

פורסם

הלוח לא, שכן אינו מאפשר להעלות מתח למעבד. רוב ה 3200 ווניס בתחום של 2400~2700. אבל הם צריכים מתח בשביל יציבות.

שום תוכנות. דרך הביוס. שים את הזכרונות על 333. את ה HTT על X4. ותעלה את הבאס לאט לאט. בכל פעם תעשה בדיקת יציבות עם PRIME95 או S&M

פורסם
  • מחבר

יש לי שאלה...האם כל השינויים האלה גורמים לשינויים ברכיבים עצמם שאי אפשר להחזיר לאחור?

כלומר אם יקרה להם משהו אז בחנות ידעו שניסיתי לעשות אוברקלוק?

פורסם

בדיוק באותה הדרך שאתה מבצע OC אתה יכול להחזיר למצב הקודם במידה ולא צרבת את הbios

אם יש לך bios כמו שלי אז יש אפשרות של לטעון את הברירת מחדל שזה בלי OC

בכל אופן שיהיה בהצלחה :)

פורסם
  • מחבר

תודה...עכשיו עוד דבר לא הבנתי איך אני בודק את הביצועים בPRIME95...ומה זה S&M? סאדו מאזו?! אפשר קישור?

פורסם

http://mersenne.org/gimps/p95v2414.exe

תוכנה שבודקת את יציבות המערכת. תריץ אותה 10-20 דקות לאחר כל עליה ואם אין טעויות (היא תעצור אם תהיינה טעויות) תמשיך הלאה. בסוף כשאתה במקסימום האפשרי תריץ אותה כמה שעות להיות בטוח.

עריכה:

חשוב. יש גאמפר על הלוח שלך שמאפס את הביוס. אם המחשב לא עולה אז תאפס איתו את הביוס.

פורסם
  • מחבר

טוב העלתי בינתיים את מהירות המעבד ל2200 אבל אם אין אפשרות לשנות את המתח למעבד איך בעצם אני ממשיך לעלות? :-[

פורסם

תמשיך ותראה עד איפה הוא יציב במתח סטוק.

פורסם
  • מחבר

טוב עליתי ל2300 יציב...אבל הלוח הזה מאפשר רק עד 2400 אז ניראה לי שאני אשאר ככה...

פורסם

אי אפשר 2400 יציב?

פורסם
  • מחבר

לא יודע...האמת שאני קצת מפחד לנסות...אבל אני באמת סקרן...אני אנסה מחר...

פורסם

כל עוד לא מעלים מתח

כל התהליך חסר סיכון לחלוטין

מקסימום מאפסים את הביוס

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים