עבור לתוכן

מחשב נכנס במשחקים לעיתים ל STAND BY למה ?

Featured Replies

פורסם

במשחקים ( במקרה הזה ספלינטר סל 3 ) המחשב (לעיתים רחוקות ) נכנס למצב standby ,המסך כבה אבל המחשב נשאר דלוק ואין שום דרך מלבד ריסט כידי להחזירו.

התופעה קרתה לי גם במשחקים אחרים ,עוד פעם לא בתדירות גבוהה אבל מידי פעם. כמו כן בעת המשחק ( ספלינטר סל 3 ) המשחק מתעופף ממוזער ל TRAY .

אין בעיה של טמפ' ולכן זה לא נראת לי הבעיה.

השאלה האם זה באג במשחק או אולי בעיה של דרייבר ( משתמש באומגה ) או בכלל בעיה בכרטיס ( התופעה קורת רק בעת משחק ושוב מידי פעם ).

קלוקים של הכרטיס 540/610 יציב בבדיקות של 3DMARK .

פורסם

לא נראה לי שהכרטיס שלך עומד במהירות הקלוקים היתי ממליץ להוריד גם ככה 20-30 mhz זה לא הבדל משמעותי.

פורסם

הכרטיס מתחמם! תוריד קלוקים

פורסם
  • מחבר

זהו שבדקתי וזה לא בעיית טמפ' הכרטיס גם במאמץ מגיע מקסימום ל 60-61 מעלות ( בד"כ בסביבות 57-58 ).

לא יכול להיות שזאת בעיה בדרייברים ?

פורסם

כרטיס מסך באובר קלוק לא מתחממם יותר מכרטיס מסך בלי אוברקלוק, הוא מיתחממם שמעלים מתח. הבעיה שהזכרת יכולה להיגרם מחוסר יציבות של הכרטיס בתדר הזה, תנסה להוריד טיפה את התדר של הליבה או להרים קצת את המתח שהליבה מקבלת ( פחות רצוי )

פורסם

כרטיס מסך באובר קלוק לא מתחממם יותר מכרטיס מסך בלי אוברקלוק, הוא מיתחממם שמעלים מתח. הבעיה שהזכרת יכולה להיגרם מחוסר יציבות של הכרטיס בתדר הזה, תנסה להוריד טיפה את התדר של הליבה או להרים קצת את המתח שהליבה מקבלת ( פחות רצוי )

תודה על המידע :D

פורסם

מאיפה לעזאזל הוצאת את השטות הזאת???

פורסם

מתחממים יופי מתחממים... תעשה ל 7800GT אוברקלוק ואתה יכול להיכנס לעסק תנורי החימום, או להתחרות בפרסקוט של אינטל.

לדעתי תנסה להוריד את ה 10mhz האלו בזכרונות, רד ל 600, ואל תיגע בליבה, היא אמורה להיות בסדר ככה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים