פורסם 2006 באפריל 2019 שנים אז ככה...יש לי את הדמו של המשחק...כל ההגדרות על high ורואים ממש זוועה... (רזולוציה 1024*768)אם מישהו יוכל להביא לי הגדרות מומלצות לכרטיס כדי שיראו את המשחק כמו שצריך אני אשמח...ועוד משהו... למה הצללים מפוקסלים?הכרטיס שלי מופיע במפרט והוא עם אוברקלוק...
פורסם 2006 באפריל 2019 שנים דרייברים/DirectX מעודכנים?אם אתה יכול, אנא פרסם Screenshot של אותם עצמים מפוקסלים.
פורסם 2006 באפריל 2019 שנים מחבר דריוורים מעודכנים...direct x הכי חדש... אלו ההגדרות שהמשחק רץ עליהם: וככה המשחק נראה: (שימו לב למה שסימנתי תראו את הפיקסלים) עריכה: המשחק שבתמונה רץ עם aa 4x ו- af 8x... לדעתי המשחק נראה זוועה ואמור להיראות יותר טוב...
פורסם 2006 באפריל 2119 שנים מחבר האוברקלוק הוא למצב של xtpe לא למה שיש לי בחתימה...והדריוורים מותקנים...למה שזה יהיה יותר יפה בלי aa ו af???
פורסם 2006 באפריל 2119 שנים זה באמת מוזר.אולי תנסה לבטל טת כל האוברקלוק - תחזיר את הכרטיס למצב סטוק ותראה מה המצב עם המשחק.
פורסם 2006 באפריל 2119 שנים ^^^LOL....וואלה. לא שמנו לב.חח זה הדבר הראשון שבלט לי לעין שיש אחד על LOW...ועוד TEXTURE....
פורסם 2006 באפריל 2119 שנים גם לי יש את זה, ולעוד הרבה אחרים יש את זה, אם אני זוכר נכון זה הבעיה קיימת רק בכרטיסים של ATi.לדעתי אם תבטל או תשים את ה- Dynamic Shadows על Low זה יעלם.
פורסם 2006 באפריל 2119 שנים מחבר גם לי יש את זה, ולעוד הרבה אחרים יש את זה, אם אני זוכר נכון זה הבעיה קיימת רק בכרטיסים של ATi. לדעתי אם תבטל או תשים את ה- Dynamic Shadows על Low זה יעלם. אני ינסה את זה עכשיו... וגם כשהטקסטורות היו על high ראו אותו דבר בערך... עריכה: הרצתי את המשחק על ההגדרות האלו: וככה הוא נראה: עדיין לא נראה לי שככה battlefield 2 אמור להראות על הגרפיקה הכי גבוהה...
פורסם 2006 באפריל 2119 שנים שמע חבר, המשחק נראה נהדר, ועוד בסקרינשוט. אני מאמין שיש לך גם FPS מצויין, אז חלאס להתלונן.אני הייתי צריך להתמודד עם 5700LE במשחק הזה.אחחחח, צרות של עשירים.
פורסם 2006 באפריל 2119 שנים אחי גם לי יש את ה DEMO והכרטיס שלי הוא 5700 VE תאמין לי שזה נראה יפה ביותר לא ראיתה איך עצלי זה נראה אחח ומה הכינוי שלך ובאיזה שרת אתה משחק? זה DEMO
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.