פורסם 2006 במאי 419 שנים מחבר ובכן הוא הגיע (למעשה הוא הגיע ביום ראשון שעבר) אבל רק היום חיברתי אותו לראשונהרשמים ראשונים- מכונה מדהימה, הנדסת אנוש ברמה שלא הייתה כמוה, הכל זורם מההתקנה דרך השלטים ועד למשחקיםדד אור אלייב4 אחד ממשחקי המכות החזקים ביותר שיש בשוק, והיילו 2 מקבל חיים חדשים על הסוס הזהמחר אני אחבר לטלביזה בסלון וניתן רשמים נוספים על אובליביון ועל יכולות ה HD
פורסם 2006 במאי 419 שנים תמונות!! בן אדם אתה חייב להשיג מצלמה, אני מת לראות 360 בארץ הקודש, עוד לא יצא לי
פורסם 2006 במאי 519 שנים תמיד רציתי לדעת מזה ה-HD הזה.. מישהו יכול להסביר לי?? אני יודע שזה איכשהו קשור לטכנולוגיה חדשה שיש בטלוויזיות
פורסם 2006 במאי 519 שנים מחבר אני אנסה לברר מה המצלמה הקרובה ביותרבנתיים השלטים האלחוטיים נטענים, זו הבעיה הכי גדולה שלי כרגע, יש לי את המטען הרגיל שלוקח שש שעות לשלט (המהיר הוא שעתיים לשלט)
פורסם 2006 במאי 519 שנים מחר אני אחבר לטלביזה בסלון וניתן רשמים נוספים על אובליביון ועל יכולות ה HD ספר לנו איך נראה פורנו בHD
פורסם 2006 במאי 519 שנים ^^^^^^ BIG BUTS !!! תתחדש ! ד"א מאיפה אתה ? אולי אני יתרום את המצלמה שלי (אני מירושלים) HD זה בהחלט חוויה שונה, זה פשוט מהפנט לראות אבודים על ה-32'' החדשה שלי
פורסם 2006 במאי 519 שנים תתחדש יא הומו תמיד רציתי לדעת מזה ה-HD הזה.. מישהו יכול להסביר לי?? אני יודע שזה איכשהו קשור לטכנולוגיה חדשה שיש בטלוויזיות http://en.wikipedia.org/wiki/High-definition_television
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.