עבור לתוכן

ריטוש בפוטושופ, או איך להציל תמונות :)

Featured Replies

פורסם

סתם עבודת ריטו ששרציתי לשתף אתכם בה... לדעתי פשוט שידרג את התמונה פי כמה ותאמינו או לא לא לקח יותר מדיי זמן...

לפני

p4194628se24wj.jpg

אחרי

p4194628se14gu.jpg

פורסם

אני לא מבין איך הצלחת לשנות את מה שנמצא בחלון של המכונית כל כך טוב...

פורסם

אהבתי את העלמת הפריטים בתמונה השנייה :)

פורסם

החול איפה שהיו הפח והרכב הלבן נראה כאילו הוא נשאב למטה. :-X

חוץ מזה :xyxthumbs:

השלב הבא, להעיף את כל הזבל שמפוזר לפני הרכב. ;)

עריכה:

אגב, לא הסרת את הפח מאחורי החלון האחורי.

פורסם
  • מחבר

חחח כן שכחתי את הקצה הקטנטן הזה...

וחול שנשאב למטה ? :nixweiss: אם תשים לב גם לפני הריטוש החול נראה ככה בצד שמאל של הפח, ובחלק הכהה של החול...

פורסם

התמונה ברזולוציה נמוכה! קשה לראות את איכות הריטוש,

אבל נראה לי שיש יותר מדי מריחות של טקסטורה, אם אתה עובד על גרסה cs2,

ישנו כלי נהדר שנקרא vanishing point, הכלי הזה מאפשר לך לרטש על גריד בפרספקטיבה,

כך נמנע אפקט המריחות.

ריטוש לא רע, במיוחד בשמשות הרכב, זקוק לעוד קצת שיפור בחול. :xyxthumbs:

פורסם
  • מחבר

שמע, אני מכיר את הכלי, הוא אחלה, אבל אני מעדיף את השיטה הישנה יותר של ריטוש וא זמעבר עם כלי ההבראה :)

כל העיקרון בתמונה כאן הוא הזמן שעבדתי עליה, אפשר היה לעבוד עליה עוד קצת ועוד קצת וגם המריחות הקלות היו נעלמות.

אני בעיקר מרוצה מזה שהראיתי את התמונה לשלוש אנשים שונים והם לא דימיינו בכלל שהיה שם פח או אוטו ובכלל לא שאלו בכיוון, זה מבחינתי מספיק...

פורסם

שמע, אני מכיר את הכלי, הוא אחלה, אבל אני מעדיף את השיטה הישנה יותר של ריטוש וא זמעבר עם כלי ההבראה :)

כל העיקרון בתמונה כאן הוא הזמן שעבדתי עליה, אפשר היה לעבוד עליה עוד קצת ועוד קצת וגם המריחות הקלות היו נעלמות.

אני בעיקר מרוצה מזה שהראיתי את התמונה לשלוש אנשים שונים והם לא דימיינו בכלל שהיה שם פח או אוטו ובכלל לא שאלו בכיוון, זה מבחינתי מספיק...

שלא תבין אותי נכון! העבודה די יפה, פשוט אני מסתכל בעין מקצועית כאחד שמתפרנס מפוטושופ,

אני רואה ביום עשרות עבודות של אנשים בפוטושופ, ויחסית לבעלי מקצוע הריטוש שלך טוב יותר מכמה שאני מכיר.

ראה זאת כביקורת בונה ולא הערה זדונית :xyxthumbs:

אגב: כלי החותמת הוא עדיין הכלי החזק ביותר בריטוש, כל עוד משתמשים בו נכון.

פורסם
  • מחבר

שלא תבין אותי נכון! העבודה די יפה, פשוט אני מסתכל בעין מקצועית כאחד שמתפרנס מפוטושופ,

אני רואה ביום עשרות עבודות של אנשים בפוטושופ, ויחסית לבעלי מקצוע הריטוש שלך טוב יותר מכמה שאני מכיר.

ראה זאת כביקורת בונה ולא הערה זדונית :xyxthumbs:

אגב: כלי החותמת הוא עדיין הכלי החזק ביותר בריטוש, כל עוד משתמשים בו נכון.

הביקורת הבונה נקלחה, תודה רבה על המחמאה :)

אכן כלי החוטמת הוא הכלי החזק ביותר, ותאמין לי שעם שילוב עם כלי ההבראה יוצאים דברים מעולים, הכל ביחס ישיר להשקעה...

לקחתי את הביקורת, אני מכיר את ההכפלות והמריחות, זה תוצר לוואי כמעט תמידי לריטוש של שטחים גדולים, ואז זה פשוט עניין של כמה זמן יש לך להחליק ולהעביר טקסטורות ובעיקר לתת לכל זה מראה אחיד ונכון. ניסיתי לשמור על יחס של זמן מול תוצאה...

פורסם

אני לא מבין אז הזיזו ת'פח והאנשים הלכו הביתה מה הביג דיל :lol:

פורסם

אני לא מבין אז הזיזו ת'פח והאנשים הלכו הביתה מה הביג דיל :lol:

גדול!!! חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח הרגת אותי..

על כל מקרה נחמד אם מתעמקים שמים לב שנעשת עבודת ריטוש לא הכי מקצועי אבל עדיין דיי טוב למי שהשתמש בשיטה הישנה..

פורסם

נחמד

לא ברמה שהתרגלנו לראות ממך בריטושים ::)

עריכה: אבל היי לפחות אתה שומר אל הפורום הזה חי

פורסם

אה נחמד..

אבל אני דבר ראשון הייתי מנקה את החוף ואז את המכוניות

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים