פורסם 2001 בספטמבר 2224 שנים מהם ההבדלים בין ה- 5, 5.5 ו6?מבחינת מהירות, יציבות ופיצ'רים?עריכה:לי אגב יש את ה-5.5 SP2.
פורסם 2001 בספטמבר 2224 שנים דבר ראשון הממשק שונה טיפ טיפה.דבר שני, מספר הגרסה (5,5.5,6) הוא בעצם מספר הפעמים שניתן להפעיל את האקספלודר בלי שהוא יתקע את כל המערכת:ניקח לדוגמא את אקספלודר 5, מפעילים פעם אחת, מפעילים פעמיים, שלוש, ארבע, חמש, שש... ונתקע!את אקספלודר 6, ניתן אם כן להפעיל 6 פעמים ברציפות עד שהמערכת תלך טוטאל לוס.הבנת את העקרון? ;D
פורסם 2001 בספטמבר 2224 שנים דבר ראשון הממשק שונה טיפ טיפה. דבר שני, מספר הגרסה (5,5.5,6) הוא בעצם מספר הפעמים שניתן להפעיל את האקספלודר בלי שהוא יתקע את כל המערכת: ניקח לדוגמא את אקספלודר 5, מפעילים פעם אחת, מפעילים פעמיים, שלוש, ארבע, חמש, שש... ונתקע! את אקספלודר 6, ניתן אם כן להפעיל 6 פעמים ברציפות עד שהמערכת תלך טוטאל לוס. הבנת את העקרון? ;D הרסת אותי :lol: :lol: :lol:
פורסם 2001 בספטמבר 2324 שנים לא יאומן, האיכספלורר 6 מת לי (בפעם הראשונה), עדות חיה לניסוי, בחלון השביעי הוא קרס אתה מוכן להשתתף בניסוי....להשתתף בניסוי.......שתתף בניסוי....ניסוי.....
פורסם 2001 בספטמבר 2324 שנים אולי אני היחידי בישראל,אבל האיכסי 6 עוד לא קרס לי ואני משתמש בו כמה חודשים....תסביר לי איך... ???
פורסם 2001 בספטמבר 2324 שנים סגרתי ופתחתי וסגרתי ואז פתחתי ואז בשביל הכיף סגרתי..אפילו בשביל הניסוי - פתחתי איזה 20 חלונות ל20 אתרים שונים גלשתי כמה זמן השארתי פתוח את החלונות גלשתי עוד כמה זמן ולא קרס...ואבא שלי עובד עם האיכסי 6 ברמה של 30 חלונות על מחשב הרבה יותר חלש משלי עם רק 128 ראם... לא קורס ולא כלום.יש לו וינדוס מיוחד? ;D הוא עבר מוטציה או משהו כזה?
פורסם 2001 בספטמבר 2324 שנים אולי נפלתה על גרסת בטא מוצלחת ! (תעבירו לי את USER מPCTIP לכאן !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! בבקשה ?-
פורסם 2001 בספטמבר 2324 שנים (תעבירו לי את USER מPCTIP לכאן !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! בבקשה ?- אבל זה לא אותו אתר...
פורסם 2001 בספטמבר 2324 שנים Netscape Rules Forever גם אני מסכים אם זה... זה הדפדפן הכי טוב שיש... (אחרי שמתרגלים אילו ;D)
פורסם 2001 בספטמבר 2424 שנים Netscape Rules Forever מסכים במאה אחוז, אבל היו לי בעיות התנגשות איתו ועם האקספלורר, אז הוא הלך...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.