עבור לתוכן

איך כדאי לי לקרר את amd 64 939 מים או אוויר?

Featured Replies

פורסם

מים או אוויר??

פתוח להצעות עד 2000-2500 שקל מערכות קירור מים למעבד amd 64 939 כרטיס מסך geforce6200fx לוח אם gigabyte k8 וזהו...

הצעות תודה!

פורסם

אני אישית מעדיף לקנות קירור אוויר טוב (למעבד/כרטיס מסך) מאשר קירור מים שיוריד בכמה מעלות בודדות ועולה כפול..

ואתה עושה OC שאתה צריך קירור..?

פורסם

bt יעשה את העבודה לא צריך מים.

עים יש לך סכום כזה בשביל קירור אני במקומך קונה אויר ב-250ש"ח+- ובכל השאר קונה כרטיס מסך חזק.

פורסם

אפשר גם וגם

אפשר בסכום אדיר שכזה לקנות מערכת קירור מים של ג'יגבייט, אחת מעולה-

http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=55_141_168_1795&products_id=11109

ועוד להישאר עם מספיק כסף לאיזה 7600GT נחמד+ספק כוח חדש ואיכותי, למקרה שאין לך כבר אחד.

פורסם

pika המערכת הזאת ביזבוז ה-zalman cnp9500 יותר חזק ממנה עים כבר משקיעים משקעים בצ'ילר אבל שוב אני יגיד לך זה ביזבוז תקנה bt ובכל השאר ספק טוב וכרטיס טוב.

פורסם

בבקשה אל תצחיק אותי.

המערכת הזו אוכלת לזלמן את הצורה.

http://xbitlabs.com/images/coolers/16watercooling/gb_results.png

שים לב. טמפרטורה לפי וואטים של חום

לקוח מהסקירה הזו-

http://xbitlabs.com/articles/coolers/display/16watercooling_13.html

בפלט חום של 200 וואט, יש הבדל אסטרונומי של 29 מעלות בין המערכת הזו לזלמן (לא שיש מעבד שפולט 200 וואט כל כך בקלות)

וגם בפלט ממוצע יותר של 100 וואט - הבדל של 9 מעלות. ככל שהחום עולה, ההבדל גדל.

פורסם

הזלמן לא מנצח שם

שים לב לשורת המפתח-

We cannot say the same about the Gigabyte 3D Galaxy cooling system. It is a very good solution, with thoroughly considered details, and it hasnt yet exhausted its potential. The fan rotation speed can be increased, so that the system will catch up with Zalman CNPS9500 LED and even outperform it,

המהירות הנתונה שם, היא הנמוכה ביותר של המאוורר של ג'יגבייט. אם יעלו אותה, הביצועים ישתוו ואף יעקפו את אלו של הזלמן. את זה רואים יפה בסקירה שהבאתי.

פורסם

מתוך הסקירה שהבאת:

The single drawback is the noise from its fan which proved to be the loudest. Even with the speed controller set at the minimum position, the noise was not comfortable

כלומר הביצועים באים במחיר של רעש בלתי-נסבל

אני סבור שאם היית מחליף את המאוורר של הזלמן במאוורר דלתא היית מקבל ביצועים דומים (ובמחיר נמוך יותר)

פורסם

בעיה

אי אפשר להחליף את המאוור בזלמן, הוא קבוע שם. זה בלאגן שלם.

אגב, המאוורר של ג'יגבייט דפוק, נכון. ומאוד רועש. זו ממש לא בעיה להחליף אותו ב Arctic fan 12 למשל

שהוא שקט ביותר, ודוחף כמעט אותה כמות אוויר כמו הכמות המקסימלית במאוורר של ג'יגבייט

למי שתוהה איך, יש 4 ברגים שמחזיקים את הכיסוי הכחול על הרדיאטור, ועוד 4 שמחזיקים את המאוורר על הרדיאטור.

פורסם

אני בכלל לא מסמפט את הזלמן

אבל לצורך ההשוואה ציינתי שהוא יותר ישתלם מהג'יגבייט

לדעתי הכי כדאי טייפון עם מאוורר משודרג (עניין של פחות מ300 ש"ח)

פורסם

אם אתה מתכנן OC מים תמיד עדיף, הם פשוט מתחממים יותר לאט.

אתה רוצה קירור גם לכרטיס מסך?

אתה רוצה להחליף כרטיס מסך או שהוא מספק אותך?או שאתה רוצה להמהיר גם אותו?

פורסם

להמהיר 6200? נו באמת :S

אפילו לביצועים של 6500 לא תגיע |:

פורסם
  • מחבר

אני רוצה לקרר קודם את המעבד וגם את הכרטיס מסך אם אותה מערכת קירור תנו לי עוד הצעות בבקשה

ואם יש המלצות גם לכרטיס מסך שיכנס במחיר...

פורסם

תסביר את עצמך טוב יותר

עם איזה מערכת קירור?הנוכחית?

PIKA, דבר ראשון, יש אנשים שמנסים לשבור שיאים, סתם רוצים לעשות OC מטורף.

שנית, אל תלכלך על 6200...זה כרטיס לא רע ביכולת OC..אני מרוצה משלי:) אל תעליב אותו הוא יבכה :-[

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים