פורסם 2006 באפריל 1819 שנים שלום על הנדירות של הכרטיס 7900GTX של NVIDIA שמענו דיי הרבה לאחרונה, אבל לא עד כדי כך...: בוודאי שמעתם כבר על המחשב של Dell שמיועד לגיימרים, שבו משולבים 4 כרטיסי 7900GTX של NVIDIA בחיבור Quad SLI. לפי TheInquirer דל לא יכולה לקבל מספיק כרטיסים בשביל להרכיב ולשווק את המחשבים האלה... זה כבר נראה לי מוגזם... NVIDIA מאבדת את המוניטין שלה ולדעתי Dell תעדיף לעשות עסק בעתיד עם ATi מאשר עם NVIDIA... מעניינות אותי הסיבות לנדירות הזאת... :xyxthumbs:
פורסם 2006 באפריל 1819 שנים 4 כרטיסי X1900XTX ב Quad-CF (אם מישהו יטרח להוציא לוח תומך) יהיה דבר מדהיםיהיה אפשר להפעיל HDR ופילטרים על מקס' ביחד בלי לחנוק את הכרטיסים.
פורסם 2006 באפריל 1819 שנים חחח 2000 fps.אבל שאני חושב על זה אף אחד באמת לא צריך את זה,זה ביזבוז כסף גדול.
פורסם 2006 באפריל 1819 שנים :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: כמה מפעלי ייצור יש להם שיש להם מחסור כזה גדול שאפילו DELL לא מקבלת כרטיסים? בנתיים רק ATI מרוויחה מזה (אל תשכחו שגם 7900GT במחסור)
פורסם 2006 באפריל 1819 שנים מחבר באמת 4 כרטיסי 1900XTX זה רעיון מצויין... הרי המחשב הזה נועד לביצועים גבוהים עם איכות תמונה מרבית - מה שאי אפשר להשיג עם 2 כרטיסים... ובנתיים הכרטיסים שיש במחשב של DELL לא מבצעים את זה כמו שצריך - בגלל שאין תמיכה ב HDR+AA.אבל שאני חושב על זה אף אחד באמת לא צריך את זה,זה ביזבוז כסף גדול.תלוי למי... אולי לי ולך זה ממש לא משתלם, אבל לאנשים שיש להם מספיק כסף- למה לא לקחת מחשב כזה?
פורסם 2006 באפריל 1819 שנים 3DGod גם עים היתי מפוצץ כסף עד הראש לא היתי קונה כי תחשוב על זה אתה קונה 4 כרטיסים הם יעלו 17 אלף+- אחרי חודש יצא משהו הרבה יותר טוב ויעלה פחות.אני אומר לקנות משהו בזול לעשות לו אובר גדול ויש כרטיס בובה כמו הכרטיס שלי.
פורסם 2006 באפריל 1819 שנים אממ כמו שאמר 3D יש אנשים שקונים.עובדה נגמר להם כל המלאי של המחשבים 10K$ (!!!)
פורסם 2006 באפריל 1819 שנים כי זה כרטיס אחר כדי לעשות Q-SLI צריך 2 כרטיסים מיוחדים של 7900GTX ולא סתם !
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.