עבור לתוכן

ליל הסגר בטול-כרם

Featured Replies

פורסם

בגלל שאי אפשר לומר בעברית "רצוחים". אנשים שמתו הם הרוגים. זה שם העצם הנכון. אבל העברית מבדילה בנוגע לאופן שבו הם מתו (שמות פועל ופעלים, אם אני זוכר משהו משעורי הדיקדוק): הם יכולים לההרג והם יכולים להרצח. אז בעתון יכתבו "בפיגוע נרצחו שלושה אנשים. שמות ההרוגים עדיין לא פורסמו". יש מבין?

באותו מאמר דובר על מחבל שהרג ארבעה אנשים. הוא לא הרג אותם - הוא רצח אותם. לו היו כותבים שבפיגוע נהרגו המחבל ועוד ארבעה אנשים, זה היה נכון (גם אם לא ממש מדוייק), אבל לומר שהוא הרג ארבעה אנשים? זו כבר חוצפה. מצד שני, הם כותבים שם שצה"ל רצח תינוקת, אז אני לא ממש מתפלא.

בכל מקרה, הראתי ששני אתרי החדשות הגדולים כתבו שבפיגוע בקדומים נירצחו אנשים ולא נהרגו. זה אפילו מופיע בכותרת. הראתי שטעית. אגב, בעיתון הארץ, במהדורה המודפסת ולא רק באתר האינטרנט, הקורבנות של אותו פיגוע נרצחו ולא נהרגו.

כלומר טעית. מה שכתבת בבירור לא נכון. תהיה גבר ותודה בזה.

פורסם

הייתי בטול-כרם, אפילו יצא לי להרוג 2 מחבלים באחת הסימטאות שם - בפעם הבאה שאתה נפגש איתו, תגיד לחבר שלך, אבו-טיר, לחדול מדרך הטרור - עד אז התושבים ימשיכו לסבול.

:yelclap:

ודבר נוסף, אני באמת באמת מאחל לך מכל הלב להיפצע באופן אנוש בפיגוע טרור. אבל לא למות במקום, רק לאחר כמה ימים בבית חולים, כאשר אתה עדיין בהכרה. זה יהיה מאוד משעשע לשמוע אותך ממשיך להאשים את צה"ל ולטעון שהוא ארגון טרור.

זה באמת יהיה מעניין.

מישהו זוכר את מלון פארק בנתניה?

אז כנראה שwind לא, וגם לא אכפת לו, למה? כי אלו ישראלים

אני זוכר טוב מאוד

וwind אוהב להתייחס רק למה שמתחשק לו

ואולי תפסיקו להתווכח על דקדוק טיפשי?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים