עבור לתוכן

ליל הסגר בטול-כרם

Featured Replies

פורסם

הייתי בטול-כרם, אפילו יצא לי להרוג 2 מחבלים באחת הסימטאות שם - בפעם הבאה שאתה נפגש איתו, תגיד לחבר שלך, אבו-טיר, לחדול מדרך הטרור - עד אז התושבים ימשיכו לסבול.

פורסם

כל הזין שהם בחרו להתפוצץ ברחובות.

חוץ מזה, זכותה של מדינת ישראל למנוע כניסה אליה ממדינות עויינות (וגם מסתם "איזורים עויינים", הם לא חייבים להיות מוגדרים כמדינה).

ודבר נוסף, אני באמת באמת מאחל לך מכל הלב להיפצע באופן אנוש בפיגוע טרור. אבל לא למות במקום, רק לאחר כמה ימים בבית חולים, כאשר אתה עדיין בהכרה. זה יהיה מאוד משעשע לשמוע אותך ממשיך להאשים את צה"ל ולטעון שהוא ארגון טרור.

דרך אגב,

מאת: חכים בשארה

זה מסביר הרבה..

פורסם

מה שאני לא מבין הוא מה בדיוק יש לך להרשם לפורום יעודי בנושא מחשבים בשביל להתווכח על פוליטיקה.

פורסם

ודבר נוסף, אני באמת באמת מאחל לך מכל הלב להיפצע באופן אנוש בפיגוע טרור. אבל לא למות במקום, רק לאחר כמה ימים בבית חולים, כאשר אתה עדיין בהכרה. זה יהיה מאוד משעשע לשמוע אותך ממשיך להאשים את צה"ל ולטעון שהוא ארגון טרור.

אתה לא מבין? הוא כמו אותם "פעילי שלום" שנחטפו ברצועה ואחרי ששחררו אותם אמרו כי ימשיכו לפעול למען זכויות הפלסטינאים.

אני בטוח שגם אם יהרגו לו את המשפחה הוא ימשיך בדרך הזו.

פורסם

אני שומע מה שאתה אומר, וזה נשמע לי כמו: "אוי יוי יוי... איזה פלסטינים מסכנים! יש להם סגר! ואין להם כסף! וחיילים יורים בהם סתם ככה בלי סיבה..." :nixweiss:

פורסם

מה שאני לא מבין הוא מה בדיוק יש לך להרשם לפורום יעודי בנושא מחשבים בשביל להתווכח על פוליטיקה.

מילא זה, אבל הוא לא מתווכח - רק מצטט.

אגב, למי שאולי היה לו ספק האם אותו מאמר בנענע מוטה,

בדרך עברנו ליד הישוב קדומים, שם פוצץ עצמו פלסטיני לפני כשבועיים והרג איתו ארבעה יהודים.

המונח הנכון והמדוייק הוא "רצח", לא "הרג". הרי הוא התכוון להרוג אותם ולא היתה כאן הגנה עצמית.

מה לעזאזל עובר על נענע?

פורסם

כל העיתונות כותבת הרג... לא הבנתי מה אתה רוצה בדיוק.

פורסם

מישהו זוכר את מלון פארק בנתניה?

אז כנראה שwind לא, וגם לא אכפת לו, למה? כי אלו ישראלים

פורסם

כל הזין שהם בחרו להתפוצץ ברחובות.

פורסם

כל העיתונות כותבת הרג... לא הבנתי מה אתה רוצה בדיוק.

באמת? כנראה ש- nrg (הכותרת: קדומים: ארבעה ישראלים נרצחו בפיגוע) הוא לא עיתונות. כנראה ש- ynet (הכותרת: ארבעה ישראלים נרצחו לאחר שנתנו טרמפ למחבל) הוא לא עיתונות.

במעריב וידיעות המודפסים אמנם נכתב "נהרגו", אבל זה היה בשלב בו עוד לא היה ברור בוודאות שמדובר בפיגוע.

מה דעתך לדעת על מה אתה מדבר בפעם הבאה?

פורסם

אתה פשוט עושה צחוק מהעבודה - רוב העיתונים ואתרי החדשות כתבו על הפיגוע האחרון ועל פיגועים רבים נוספים שיש בהם "הרוגים" ולא נרצחים... רויטרס גם רושמים אותו דבר לגבי הרוגים בפיגועים בישראל וברחבי העולם. אתה לא תשנה אותם וגם אני לא.

פורסם

זה בגלל שרוב האנשים סובלים ממחסום פסיכולוגי שמונע מהם לראות פיגוע התאבדות כרצח

פורסם

אני גם חושב שהם נרצחו אבל העובדה היא שהעיתונים בוחרים לרשום הרוגים.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים