עבור לתוכן

האים לנסיך הפרסי 3 ולספלינטר סל יש אפשרות לשחק ב-multiplayer?

Featured Replies

פורסם

היי, רציתי לדעת אם אפשר לשחק בmultiplayer במשחקים: prince of percia- warrior within ו- splinter cell- chaos theory?

ואם כן איך הם? מה עושים בהם? נגד מי נלחמים וכאלה...

פורסם

הנסיך הפרסי - לא

ספלינטר סל - כן.

פורסם
  • מחבר

אתה בטוח?

איך זה ספלינטר סל ברשת? מה המטרה?

פורסם

דת' מטץ' מונחה משימות בגדול

פורסם
  • מחבר

התקנתי שוב ספלינטר סל, עשיתי create בשביל ליצור משתמש חדש לרשת, וזה לא מצליח לעשו לי משתמש וכתוב שיש בעיה,

ניסיתי גם לראות את הסרוורים בשביל לדעת אם יש בכלל שחקנים ברשת וזה לא מצא לי שום סרוור.

מה הבעיה??? משהוא יכול לעזור לי???

פורסם

אח שלי יש לך את האורגינל ... כלומר ..

ספלינטר סל .. !?

צריך רק את המקורי לשחק ברשת ..

אתה מקבל CDKEY של מולטיפלייר מיוחד..!

לי יש את המקורי משחק סוף הדרך..!!!! :xyxthumbs: :xyxthumbs:

פורסם
  • מחבר

למען האמת לא קניתי את המשחק, קיבלתי אותו עם הכרטיס מסך שלי- 7800GT של LEADTEK. בקיצור הוא כן מקורי.

הוא הגיע בתוך הקופסא של הכץמסך בתוך נייר כזה של דיסקים, לא משהו מושקע, ועל הדיסק עצמו יש CD-KEY של ההתקנה עם מלא אותיות ומספרים.

כשהתקנתי הפעלתי את המשחק ונכנסתי ל-COOP אני חושב והייתה לי את האפשרות ליצור שחקן לאוניילן ב-CREATE, הכנסתי את השם משתמש וסיסמא ( כמובן שאני בוחר אותם ), עשיתי CREATE וזה כתב שיש בעיה וזה לא מצליח ליצור וגם אחרי שהורדתי והתקנתי את העידכון לגירסא 1.5 אני חושב.

מישהוא יודע מה הבעיה??? אולי אני צריך ליצור משתמש באתר הרשמי של המשחק?

פורסם

המשחק בבאנדל הוא SP בלבד, לMP יש CDKEY נוסף והוא לא מחולק :\

פורסם
  • מחבר

מה, אז עם הגירסא שקיבלתי מהכרטיס מסך אני לא יכול לשחק ברשת?

פורסם

זה מה שהוא בדיוק אומר, באמת נשמע באסה.

פורסם
  • מחבר

:'( :'( :'( טוב לא משנה, אני מניח שכאן מסתיםם התרד, תודה רבה לכולם :xyxthumbs: אני נאלץ ללכת לשחק ב-OBLIVION :'( ;D :'( ;D :'( ;D

פורסם

איזה זנות, יש לו מולטי חזק ביותר

פורסם
  • מחבר

אבל אני מניח שלמשחקים כאלה שהם יוצרו בעיקר בשביל ה-singleplayer אין הרבה שחקנים ברשת

פורסם

אבל היופי במולטי שלו שהוא מוגבל לארבעה שחקנים ככה שלא צריך הרבה

נכון שזה נשמע מעט, אבל רק ככה מקבלים מולטי שאפשר להשתמש בו בחמקנות בצורה יעילה

פורסם
  • מחבר

למען האמת עכשיו שאתה אומר את זה, פחות בא לי על המשחק, ובדיוק עכשיו שמעתי שאפשר לקנות ב-10$ סריאל בשביל לשחק ב-BT2 ברשת, שזה כבר נשמע לי יותר טוב :xyxthumbs:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים