פורסם 2006 באפריל 1819 שנים בעיקרון פנדה מחשבים ימכרו לך כרטיס זה לא קיים באתר שלהם פשוט צלצל והם יעזרו לךדרך אגב איזה נייד יש לך ? כי אלא אם כן קנית את המחשב שלך בדקה האחרונה הכרטיס מסך שלך על הלוח אם (גם אם זה כרטיס יקר מאוד)
פורסם 2006 באפריל 1819 שנים מחבר יש לי כרטיס מובנה INTEL EXRME 2אבל אני חושב שיש מקום לדחוף שם כרטיס נוסף כמו בכל מחשב, לא?
פורסם 2006 באפריל 1819 שנים מחשבים בעלי יכולת להחליף כרטיסי מסך עולים הון.הטכנולוגיה מסוג זה, של Nvidia נקראת MXMושל ATI נקראת Axiom
פורסם 2006 באפריל 1919 שנים איזה כרטיס?יש ימבה מחשבים בשוק עם MXM ו Axiomהבעיה היא שהם יקרים בצורה מפחידה.אם התכוונתם לזה שמחשב בעל אחת הטכנולוגיות הנ"ל לא יבוא מראש עם כרטיס של אינטל, זה נכון.
פורסם 2006 באפריל 1919 שנים גם אם היה לך מחשב נייד עם ממשק MXM או Axiom, ואפילו נניח והיית מוצא מי ימכור לך כרטיס מסך כזה, זה לחלוטין לא ריאלי להחליף את כרטיס המסך בנייד.
פורסם 2006 באפריל 1919 שנים מה לא ריאלי בזה?אם יש לך מחשב תומך, יש לך את הכסף, ויש לך מקום לקנות ממנו, זה מאוד ריאלי......אני אישית מכיר כמה אנשים שעשו את זה, אין לך מושג עד כמה שזה יעיל.לדוגמה, מישהו שקנה מחשב עם 6600MXM החליף ל 6800GT, ומכר את ה 6600 שלו לחבר שגם לו יש MXM, והיה לו 6200.
פורסם 2006 באפריל 1919 שנים אני קצת ספקן בעניין.פיזור הספק שונה לחלוטין בין כרטיסי מסך גורר גם צורך בהחלפת גוף קירור.
פורסם 2006 באפריל 1919 שנים אתה שוכח משהו אחד.זה לא אותו כרטיס כמו של מחשב, אין עליו אפילו היטסינק. הם מתחממים ה-ר-ב-ה פחות מאלו של מחשבאני לא אגזים אם אגיד שאפילו פי 5-10 פחות
פורסם 2006 באפריל 1919 שנים תרשה לי להבטיח לך שיש על כל כרטיס מסך במחשב נייד גוף קירור, וברובם הגוף קירור גם מחובר בעזרת Heatpipe לגוף קירור גדול יותר ומאוורר.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.