עבור לתוכן

עזרה בבחירת דיסקים לצריבה איכותית של שירים

Featured Replies

פורסם

אני עובד הרבה עם מוזיקה ואני צורב שירים בכמויות, בנוסף אני מוסיף גם אקולייזר בתוכנת NERO.

עד עכשיו השתמשתי בדיסקים תוצרת NEC, אך משום מה אני רואה שלפעמים השירים בדיסקים מקרטעים וזה הורס את כל הדיסק..אני צורב בצורה רגילה ולא mp3, אני עדיין לא בטוח אם זה הדיסקים או הצורב שלא מחזיק מעמד עם האקולייזר כי זה לוקח יותר זמן לצרוב עם האפשרות הזאת.

בנוסף אתמול קניתי חבילה של 50 דיסקים תוצרת HP, איך הם? להחזיר אותם או ששווה להשתמש בהם?

ואם אפשר תמליצו לי על דיסקים איכותיים בבקשה

חג שמח שיהיה לכם :)

פורסם

למרות שאני משתמש בהם פה ושם, הם לא משהו.

עדיפים בהרבה הדיסקים של VERBATIM וTAYIO YUDEN ודיסקים שמיוחדים למוזיקה

פורסם
  • מחבר

אוקיי אז אם ככה אני מעדיף להחזיר אותם לחנות כי עוד לא פתחתי אותם..

תודה על העזרה :)

פורסם

למרות שאני משתמש בהם פה ושם, הם לא משהו.

עדיפים בהרבה הדיסקים של VERBATIM וTAYIO YUDEN ודיסקים שמיוחדים למוזיקה

מסכים לחלוטין... ויש באופיס דיפו שילוב מנצח של דיסקים ורבטים תוצרת TAIYO YUDEN... קוראים להם verbatim pastel (משהו כזה) בפעם האחרונה שבדקתי... חבילה של 100 עולה איזה 105 ש"ח... מחיר מעולה על פי דעתי... וכמובן כדי לך לפני שאתה קונה בכלל לדעת אם אתה רוצה דיסקים מיוחדים למוסיקה... ואם כן תקנה אחד-שניים תצרוב עליהם תראה אם אתה מרגיש הבדל משמעותי... אם כן ואתה רוצה לקנות עוד (והם נראה לי יותר יקרים מהרגיל) תקנה ואם לא אין המלצה יותר טובה לדיסקים של verbatim pastel ... בהצלחה בקניה

פורסם
  • מחבר

כן אני מחפש דיסקים מיוחדים למוזיקה.

אני יחליף אותם לחברה שאמרת

תודה רבה על התשובות!

:)

פורסם

מסכים לחלוטין... ויש באופיס דיפו שילוב מנצח של דיסקים ורבטים תוצרת TAIYO YUDEN... קוראים להם verbatim pastel (משהו כזה) בפעם האחרונה שבדקתי... חבילה של 100 עולה איזה 105 ש"ח... מחיר מעולה על פי דעתי... וכמובן כדי לך לפני שאתה קונה בכלל לדעת אם אתה רוצה דיסקים מיוחדים למוסיקה... ואם כן תקנה אחד-שניים תצרוב עליהם תראה אם אתה מרגיש הבדל משמעותי... אם כן ואתה רוצה לקנות עוד (והם נראה לי יותר יקרים מהרגיל) תקנה ואם לא אין המלצה יותר טובה לדיסקים של verbatim pastel ... בהצלחה בקניה

מחזק. דיסקים ברמה מצויינת, משתמש רק בהם למוזיקה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים