עבור לתוכן

עזרה בהתקנת ראוטר 3com

Featured Replies

פורסם

שלום

עד עכשיו תמיד השתמשתי בראוטר edimax והיה לי כתובת ip ב tcp\ip קבועה

היום התקנתי ראוטר של 3com אבל הוא עובד לי רק שאני באופציה obtain up adress automatically

איך אני יכול לעבוד דרך הכתובת שהיתה לי בנתב הקודם?

פורסם

נסה להכניס את הכתובת במסך הזה:

[attachment deleted by admin]

פורסם
  • מחבר

איך אני יכול לקבוע כתובת קבועה כמו שהיתה לי

ניסיתי להדגיר static ip ולא הצלחתי

פורסם

אתה מתכוון שהיה לך כתובת IP קבועה מהספק, או שהגדרת IP ידני בתוך הרשת שלך?

פורסם

לפי מה שהבנתי מדובר על כתובת בתוך הרשת.

כנראה שנתב ה COM COM COM הזה עובד תחת רשת אחרת (שם רשת אחר). זה אמנם ניתן לשינוי, אך לא רלוונטי כרגע.

כדי לקבוע IP סטטי תצטרך לדעת קודם כל את שם הרשת. בחר "התחל" ואז "הפעלה" ---> כתוב שם CMD ובחלון שנפתח IPCONFIG /ALL.

אתה תראה כתובות IP שונות. העתק את כתובת הGATEWAY או את כתובת הIP שלך. שלושת השדות הראשונים של כתובת הIP בעלת ארבד השדות (המופרדים בנקודה) הם שם הרשת שלך (רשת מCLASS C). לדוג - 192.168.1.1 - 192.168.1.0 - זהו שם הרשת.

לאחר מכן לך להגדרות הTCP/IP כפי שאתה כבר יודע ושנה את הכתובת לכתובת שנמצאת בתוך הרשת שלך (המספר האחרון מייצג את שם המכונה ברשת ונע בין 1 ל 255 . שים לב שלא להקצות כתובת שכבר תפוסה ע"י הנתב או מכשיר אחר ברשת).

:silly:

בהצלחה.

פורסם

אם אתה מתכוון למה ש Qtec התכוון (שנשמע לי די הגיוני עכשיו)

אז ניתן לעשות זאת בצורה יותר יפה/פשוטה מהראוטר. לך לחלון כמו בתמונה שצירפתי ופשוט סמן V בעמודת "FIX" ליד המחשב שלך שהוא מחובר ותקבל תמיד את אותה כתובת IP.

[attachment deleted by admin]

פורסם

:xyxthumbs:

( ואם תרצה בכל זאת לדעת איזו כתובת אתה מקבל (נראה לי שתרצה לדעת את זה משום מה ... :)) לך לRUN , CMD ואז IPCONFIG /ALL או קליק ימני על חיבור הרשת ואז status ---> support. )

פורסם
  • מחבר

התקנתי את הראוטר עכשיו אני מחזק את האבטחה וקראתי שמומלץ לבטל את הssid broadcast

אבל שאני מבטל אותו במחשב השני אין אינטרנט :nixweiss:

עריכה:לא משנה הסתדרתי

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים