עבור לתוכן

צריך עזרה בהרצת המשחק F.E.A.R. חלק

Featured Replies

פורסם

היי,

אני מנסה להריץ את המשחק הנ"ל על הגדרות בהן ביצועי המעבד הם MEDIUM וביצועים הכרטיס מסך הם LOW וגם כך המשחק רץ עם מלא תקיעות שזה בלתי אפשרי לשחק ככה :pissed:

מה אני יכול לעשות בקשר לכך? יש לכם עצות בקשר להגדרות או משהו אחר?

ראו מפרט בצד,

ותודה רבה לעונים :xyxthumbs:

פורסם

מה ציפית מהכרטיס הזה? זה כרטיס super-low end. אין מה לעשות, או תקנה כרטיס מסך חדש או שתשחק על הגדרות נמוכות

פורסם

תוריד גם את המעבד ל LOW.. או שגם תשים הכל על Off בכרטיס מסך (חוץ מה AA כי זה ממש משבש אצלי את כל התמונה משום מה)

FEAR משחק כבד... אבל אפילו אני הצלחתי להריץ אותו כמו שצריך

פורסם
  • מחבר

מה ציפית מהכרטיס הזה? זה כרטיס super-low end. אין מה לעשות, או תקנה כרטיס מסך חדש או שתשחק על הגדרות נמוכות

בראש השנה אני קונה מחשב חדש פצצה אז אני לא אשקיע כרגע בכרטיס מסך...

אני חושב שמה ששמתי אלה ההגדרות הכי נמוכות שיש לא?

חוץ מזה מבדיקה שערכתי במשחק אני מקבל 50 FPS בהגדרות הנ"ל וזה לא מובן כי זהו מספר יחסית נורמאלי לשחק בו אבל עדיין יש לי תקיעות רבות!

פורסם

תקיעות כמו לאגים? זה בגלל הזכרון, אתה צריך ג'יגה

פורסם

שפר זכרון

עשה C@

קנה כרטיס חדש

:silly:

פורסם
  • מחבר

שפר זכרון

עשה C@

קנה כרטיס חדש

:silly:

אני מודה לך מאוד אבל לא שאלתי על שיפורים במערכת אלא בהגדרות המשחק!!! וגם כתבתי כבר שתי הודעות מעלייך שאני לא מתכוון להשקיע במחשב הזה כי קונים לי חדש בראש השנה אז אם יש הצעות אחרות, יתקבלו בברכה!

פורסם

הוא לא צריך ג'יגה

אצלי FEAR רץ חלק על 512 מגה.

פורסם
  • מחבר

אתם יכולים להגיד לי בדיוק מה לבטל או להפעיל בהגדרות התצוגה בשביל שזה ירוץ נורמאלי?

פורסם

תוריד רזולוציה

תסמן DX 8 EFFECTS

פורסם

הוא לא צריך ג'יגה

אצלי FEAR רץ חלק על 512 מגה.

אצלך יש כרטיס הרבה הרבה יותר חזק, ותאמין לי שאם תוסיף עוד 512 זיכרון תראה שיפור (זמני טעינה קצרים יותר, פחות תקיעות מידיי פעם)

פורסם
  • מחבר

ניסיתי את מה שאמרתם לי וזה עובד פחות או יותר בסדר... (עדיין יש תקיעות והאיכות גרועה למדי)

מקסימום אני אשחק במשחק במחשב החדש בראש השנה

אבל אני חייב להגיד שהמשחק הזה ממש מפחיד :2gunsfiring: :angryfire: >:D

אני שיחקתי ופתאום באמצע התקשרו אלינו לבית ויווו אני קפצתי במקום חח

פורסם

אצלך יש כרטיס הרבה הרבה יותר חזק, ותאמין לי שאם תוסיף עוד 512 זיכרון תראה שיפור (זמני טעינה קצרים יותר, פחות תקיעות מידיי פעם)

אין אצלי רבע תקיעה אף פעם. ככה שפחות מאפס, לא יכול להיות.

זמני טעינה- שם כבר באמת יכול לחול שיפור

פורסם

אתם רוצחים את המשחק :bash: עוד מעט תגידו לו לעבור לשחור לבן

אחי חכה למחשב החדש חבל על הזמן שלך

פורסם
  • מחבר

אתם רוצחים את המשחק :bash: עוד מעט תגידו לו לעבור לשחור לבן

אחי חכה למחשב החדש חבל על הזמן שלך

חח בדיוק! אתה קולט ששיחקתי על 800X600 בלי פילטרים ובלי כלום!!!!! גועל נפש לשחק ככה ועוד תקיעות קצרצרות כל 10 שניות...

ובראש השנה אני קונה מחשב חדש אתם תראו מה זה חחח נראה לי איזה קונרו, 7900GT ועוד הרבה דברים טובים :cool2:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים