עבור לתוכן

האם קיימת מגבלת הורדה של 5 ג'יגה בייט בנטוויזן???

Featured Replies

פורסם

שלום!

היום התקשרו אלי מנטוויזן ואמרו לי שאני חורג ממגבלת ההורדה שלהם שהיא 5 ג'יגה בייט.

שאלתי כמה אני הורדתי החודש אז אמרו לי 36 ג'יגה בייט...

הם אמרו לי שאם אני רוצה להמשיך להוריד בכאלו כמויות אז אני חייב לשלם להם 149 ש"ח במקום המחיר שלי....

שאלתי ממתי נכנס ה" חוק" החדש הזה והיא אמרה לי שמאז שנטוויזן הוקמה...

שאלתי את עצמי איפה הם היו בשנתיים וחצי האחרונות שהורדתי בכמויות יותר גדולות??

עכשיו השאלה שלי זה האם זה בלוף או לא??

והאם התקשרו למישהו כאן בקשר לזה??

תודה!

• תגובות 48
  • צפיות 4.1k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

כן יש כזה סעיף בחוזה , באותיות קטנות , היה על זה דיון לא מזמן

תאיים לעזוב אותם ולעבור לחברה אחרת (במידה ואתה לא מחוייב) ואם אתה מחוייב תבקש מנהל ותצעק עליו שאין סיכוי בעולם שתמשיך את ההתקשרות בינכם אחרי שתיגמר ההתחייבות , זה ממש חוצפה לדעתי שהם עושים את זה

פורסם

אני יודע שלפני כמה חודשים איזשהי חברת אינטרנט (נראה לי שזה היה ברק..) הוסיפה חבילה שאתהצ משלם לפי הכמות שאתה מוריד... יכול להיות שהתחברת לחבילה כזאת?

פורסם

זו חבילה חדשה של נטויזיון שבה אתה משלם לפי הכמות שאתה מוריד .

שינת חבילה בזמן האחרון ?

פורסם

מעצבן ביותר, מישהו יכול לתת את הדיון הזה שהיה כי הפסקתי לעקוב אחריו מזמן.

ספר בבקשה מה נסגר בסוף איתם.

פורסם

כמה צעקות על המנהל ואתה מסודר.

פורסם

באמת יש כזה סעיף בחוזה?

ואני עוד חשבתי להצטרף... :s07:

פורסם

אני בקווי זהב,ומוריד לא פחות מ100 גיגה בחודש... בממוצע.

לרוב לפחות 30 גיגה בשבוע... אם כי לא כל השבוע המחשב שלי דולק...אני מכבה אותו גם.

ולא התקשרו אלי.

למען הסר ספק : אני מוריד תמונות ודמואים :cool2:

פורסם

100 גיגה של דמואים ותמונות יתכן בכלל {נשמע מופרך } הכול אופן תהנה

אבל אני מוסיף לבחור מעלי שכן אני עובר את מיכסת ה5 גיגה כמו חמאה {הצפרדע עושה את העבודה} וגם אני על נטויזן ומעולם לא קיבלתי משהוא כזה

מאוד מוזר רק שלפעמים הם מחליטים לקחת הלוואה בלי לשאול ולחשבון נוספים 10 שקלים פה ועשרים שם התלוננתי על זה והם אמרו שהם יפצו אותי {בטח יש להם מילה של עמידר} לא הצלחתי להוציא מהם מה הסיבה :s07: חבל שאין באמת { אבל באמת עם מי לדבר } ולא עם איזה ארגון להגנת הצרכן ושאר ירקות

פורסם

למען הסר ספק : אני מוריד תמונות ודמואים :cool2:

:lol: :lol: :lol:

פורסם

שלום!

היום התקשרו אלי מנטוויזן ואמרו לי שאני חורג ממגבלת ההורדה שלהם שהיא 5 ג'יגה בייט.

שאלתי כמה אני הורדתי החודש אז אמרו לי 36 ג'יגה בייט...

הם אמרו לי שאם אני רוצה להמשיך להוריד בכאלו כמויות אז אני חייב לשלם להם 149 ש"ח במקום המחיר שלי....

שאלתי ממתי נכנס ה" חוק" החדש הזה והיא אמרה לי שמאז שנטוויזן הוקמה...

שאלתי את עצמי איפה הם היו בשנתיים וחצי האחרונות שהורדתי בכמויות יותר גדולות??

עכשיו השאלה שלי זה האם זה בלוף או לא??

והאם התקשרו למישהו כאן בקשר לזה??

תודה!

מה ?

נראה לי שעובדים עליך :lol:

מעולם לא הייתה חבילה כזו בנטווי'ן !

ואם זו חבילה חדשה אתה אמור לדעת אם התחברת אליה...

פורסם

לא עובדים עליך, יש סעיף כזה בתנאי השירות שהסכמת עליהם כשהצטרפת לנטוויז'ן. תרד עד למטה, זה הסעיף האחרון... איזה עלובים הם :\

נטוויז'ן הם כבר מזמן לא מה שהיו פעם (שירות מצויין, וחבילות משתלמות). עזבתי אותם אחרי הרבה שנים, כשהם התחילו להדרדר

ואני לא מתחרט לו לרגע אחד. אני מציע לך להתנתק מהם (במיוחד כשיש חבילות יותר משתלמות אצל חברות אחרות) אם הם לא

יימחקו לך את ה"חוב" הזה. רובנו מורידים הרבה יותר מ5GB, ואני לא מבין מה פתאום הם מתנפלים עליך.

[attachment deleted by admin]

פורסם

וואלה כתוב :o

זה כנראה עניין חדש,

זה שעידכנו את ההסכם באתר זה יפה אבל אתה (גם אני) לא חתום על זה ואף אחד לא ציין את השינוי הזה בפני.

זה לא חוקי והם לא יכולים לדרוש כסף רטרואקטיבית.

הבנתי ממך שהם רוצים לדרוש ממך מחיר מנוי גדול יותר אם תרצה להמשיך את המנוי,

פשוט תתנתק.

פורסם

זה לא סעיף חדש. הוא קיים מאז ומתמיד (לפחות מאז שהתחברתי לADSL של נטוויז'ן ובדקתי את התנאי שירות).

פורסם

אני עובד ב NV ובחיים לא שמעתי על זה

אני מניח שהסעיף קיים בחוזה על מנת לכסת"ח בעתיד ,אם יהיה צורך או משהו כזה, ואני מניח שזה קיים בעוד חברות

בכל מקרה, בחיים לא נתקלתי במקרה שאמרו למישהו משהו בקשר לזה, אני אנסה לברר מה העניין.

וגם, מתי חתמת על חוזה ? הכל היה מילולי בטלפון, ושום דבר לא נאמר בקשר לזה :smile1:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים