עבור לתוכן

מה יותר מזה? (איטיות במשחקים)

Featured Replies

פורסם

רץ יפה מאוד על 7900GT על x800xt ועל x1800xt אצלי, תבדקו את ההגדרות שלכם, יש קונפיגים נחמדים ברשת.

תעיפו self shadows זה נראה נורא לא עובד טוב ומפיל את הביצועים בצורה רצינית, תעיפו את הgrass shadow ואת הshadow filtering.

אף אחד לא שם לב לרוב השטויות שיש שמה וזה סתם טוחן ביצועים.

אני יודע שאני מתפרץ כרגע לנושא של הפותח ואני מבקש סליחה אבל אולי אתה יכול לעזור לי... :-\

כמו שנתת דוגמאות להגדרות שניתן לבטל במשחק, יש כאלו גם במשחק F.E.A.R. ?

פורסם

וואי וואי.. נראה לי שהמשחק הזה הכניס יותר כסף ליצרניות כרטיסי המסך מלמפתחי המשחק.. כל גולש שני בפורום (כולל אותי) התבאס מהביצועים של המחשב שלו במשחק הזה וחשב על שדרוג.. המשחק פשוט כבד ברמות..וזה לא המחשב שלך זה המשחק.. יש לך מחשב פצצה.. תנסה לעדכן כל מה שאתה יכול כדי לשפר בגדר האפשרי (כמו דרייברים למרות שאני מאמין שכבר עשית את זה)

המשחק ישאוב גם שני 7900GTX אם תביאו לו - הוא כמו שחקנית פורנו - אי אפשר לספק אותו.

נ.ב - הזמנתי בגללו היום 7900GT של BFG (מומהר קצת).. נקווה שזה יעזור.

"התבאס"?? ??

כי רובכם (בלי לפגוע) סתם חמדנים.... אז שילמתם 10,000 שקל מתוכם 5000 ל2 כרטיסי מסך,זה לא מבטיח שהכל יעבוד מעולה.

שתלמדו להוריד קצת בהגדרות שבמילא לא מרגישים כמו 16AF ל 8...או 8AA ל4AA ומ1200 ל1024.... תחסכו לעצמכם הרבה כסף.

אני עם 6600GT והמחשב בחתימה המשחק עובד לי מעולה על 1024 והגדרות מקסימליות (כמובן שלא 8AA ו16AF...אלא פחות מזה)

אבל לא ראיתי הבדל משמעותי ובטח שלא שווה את המחיר של 5000 שח ל2 כרטיסי מסך...

לא מבין אנשים כמוכם.

פורסם

אני משחק עם ההגדות הכי גבוהות + פילטרים הכי גבוהים.. ורץ אצלי יותר חלק מחלק... (8AA ו16AF)...

דרך אגב.. משחק סוף הדרך!!!

פורסם

כי רוב האנשים רצים לקנות חומרה שהם לא צריכים או לא תמיד יכולים לנצל את כל הכח שלה, ויצרניות כרטיסי המסך רק מרויחות מזה, היום X1800 כבר מיושן למה יש X1900 וכך הלאה עוד כמה חודשים בטח יצא הדור הבא, אין לזה סוף.

פורסם

המשחק כבד ברמות וגם מבאס.

אני עם 6600GT עם 1 ג'יגה ראם ומעבד 2.4 ג'יגה הרץ(לפי הדרישות מערכת ראיתי שמומלץ 3.0 ג'יגה הרץ וכרטיס מסדרת 6800 ומעלה),והוא שם לי את ההגדרות על 640X480 בהגדרות מדיום,לאחר מכן העלתי ל800X600 יש קצת תקיעות אבל אפשר לשחק.(ועשיתי שידרוג לא מזמן,התבאסתי מאוד..)

פורסם

המשחק כבד ברמות וגם מבאס.

אני עם 6600GT עם 1 ג'יגה ראם ומעבד 2.4 ג'יגה הרץ(לפי הדרישות מערכת ראיתי שמומלץ 3.0 ג'יגה הרץ וכרטיס מסדרת 6800 ומעלה),והוא שם לי את ההגדרות על 640X480 בהגדרות מדיום,לאחר מכן העלתי ל800X600 יש קצת תקיעות אבל אפשר לשחק.(ועשיתי שידרוג לא מזמן,התבאסתי מאוד..)

מעבד גרוע ביותר

שלא שווה שדרוג וכמו שאמרתי למלא אנשים פה

אל תשקיעו ותשדרגו מחשב AGP ישנים :s07:

כמה חבל על הכסף שלכם תאמינו לי

אתם יכולם עם קצת שכל ובגרושים לקבל מחשב חזק פי 5

במקום כל השדרוגים האלה

כך דוגמא ממני בצד ...

ותאמין לי שההשקעה לא ממש גדולה וזה הכי סבבה שיש לך מחשב אחד לבד למשחקים שאף אחד לא מתעסק לך במשאבים שם ...

חוץ מזה ישנם מלא הגדרות שאפשר לוותר עליהם במשחקים ועדיין תהנו ממשחק נפלא ביותר

בקרוב אבדוק תמשחק שדיברתם ואראה מה איתו

מעבר לזה סתם דוגמא משחק קוויק 4 משחק על הגדרות אולטרה ו 1024X1280

זורם וזורם כמו שצריך

ותנחשו כמה זיכרון הוא לוקח ?

יותר מ 1 GB זיכרון !!!

פורסם

מעבד גרוע ביותר

שלא שווה שדרוג וכמו שאמרתי למלא אנשים פה

אל תשקיעו ותשדרגו מחשב AGP ישנים :s07:

כמה חבל על הכסף שלכם תאמינו לי

אתם יכולם עם קצת שכל ובגרושים לקבל מחשב חזק פי 5

במקום כל השדרוגים האלה

כך דוגמא ממני בצד ...

ותאמין לי שההשקעה לא ממש גדולה וזה הכי סבבה שיש לך מחשב אחד לבד למשחקים שאף אחד לא מתעסק לך במשאבים שם ...

חוץ מזה ישנם מלא הגדרות שאפשר לוותר עליהם במשחקים ועדיין תהנו ממשחק נפלא ביותר

בקרוב אבדוק תמשחק שדיברתם ואראה מה איתו

מעבר לזה סתם דוגמא משחק קוויק 4 משחק על הגדרות אולטרה ו 1024X1280

זורם וזורם כמו שצריך

ותנחשו כמה זיכרון הוא לוקח ?

יותר מ 1 GB זיכרון !!!

פי חמש!?!? טוב שלא הגזמת, המחשב שלי מבוסס על מעבד AXP-M במהירות 2400MHZ והוא מוציא 6300 נקודות ב 3Dmark05

שזה 600 נקודות פחות מהמחשב של חבר שלי שמבוסס על A64 3200+ עם כרטיס 7800GT ככה שאני מרוצה מהמחשב שלי שהשורשים שלו

הם מסוף 2003. ובשידרוג של כרטיס AGP בהחלט שאפשר להחיות מחשב מבוסס AGP

פורסם

פי 5 בא לבטא מחשב חזק יותר ?

הנקודות ממש לא קובעות בין מחשבים שונים

כי שם יש לך מעבד שונה ומשוכלל יותר שנותן לך ביצועים גבוהים הרבה יותר

למרות שכמובן אם יש לך XP אטלון של נייד M

אז בהחלט יש מה לשבח מחשב כזה

בכל אופן זה לא ממש משנה למשחקים כמה נקודות יש ...

אם אתה משקיע בכרטיס מסך טוב אתה צריך בנוסף להשקיע בזיכרון ובספק חזק מסביב

משחקים חדשים היום על הגדרות גבוהות כבר דורשים יותר מ 1GB זיכרון

ואם בה לך לשחק עם זיכרון וירטואלי אז אל תצפה שלא יהיו לך תקיעות באמצע !

בכל אופן תנסה להתקין ציפסט שלך

לדרייבר הכי חדש ...

יש מקרים דרייבר של ציפסט של XP לא מעודכן עושה הרבה תקיעות במשחקים מסויימים כמו FIFA ומינהם

כמה שהם קלים ....

פורסם

בהחלט ה AXP-M היה מעבד מדהים בזמנו.

חבר שלי סבל מתקיעות כל הזמן עם ה A64 שלו, בסוף הוא התקין את הדרייבר של AMD והכל הסתדר

בקשר למדד ביצועים, יכלתי להשקיע ב מחשב חדש חלש או כרטיס מסך חזק והחלטתי להשקיע בזמנו

לפני עשרה חודשים בכרטיס מסך, מה שהתגלה כהשקעה מצוינת שכן ה X800XT-PE הוא כרטיס מצויין ל AGP.

המחיר גם היה מעולה 1850ש"ח בזמנו, אני לא שמתי לב להבדל עם ה 7800GT ב FEAR. אבל דעתי מאוד סוביקטיבית

ולכן כל אחד צריך להחליט בשביל עצמו מה מספיק לו ומה לא. בפעם האחרונה שבדקתי רוב עם ישראל קנה מחשבים עם

כרטיס מסך אונבורד והתפאר שהמחשב שלו הכי טוב בעולם.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים